Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Likteņdārzam būs likums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
LAI ŠIS PRETLATVISKAIS ,DĒMONISKAIS VEIDOJUMS SADEG ZILĀS UGUNĪS !!!
saule
s
kaut kā nesmuki, ka valdība kārtējo reizi pieņem kaut kādu likumu, kurš sarīda cilvēkus pret projektu, kurš no valsts neko neprasīja un negaidīja. Tas jau pašā sākumā bija domāts kā projekts, kas tiek realizēts par ziedotāju naudu, ne valsts naudu. Nu nav tas dārzs vainīgs, ka kāds vēlas (vienotība, ZZS u.c.) tur iesaistīties, tādējādi iesaistot citus..
Neslāvs
N
Paldies mūsu klaida latviešiem, kaut nedaudz gaismas degradēto sovjetu komunalkā...
replika
r
Arī saku paldies, bet viņiem nepatīk, ka sauc par klaida (no klaidonis).
  • 0
  • 3
Ritma
R
Vislabāk būtu, ja šādus ,,dārzus" , kas kaitē Latvijai un tautai ar likumu aizliegtu!
ŠIS JAU IR SĀTANA ŠABAŠA LAUKS !
Š
ŠIS JAU IR SĀTANA ŠABAŠA LAUKS !
  • 2
  • 0
Debasis Das
Платить за электричество в 2 разa меньше не нарушая закон реально! Советую абсолютно каждому ознакомиться с этой статьей http://bit.do/electroblog электрика с более чем 20 летним стажeм. Лично я пользуюсь этим методом и очень доволен!
NAV VIENALGA
N
11 gaudulīgi komentāri pēc kārtas! Labi, ka tos raksta tikai aptuveni 2% no visiem lietotājiem! Īsāk sakot, ar sevi neapmierinātam cilvēkam nekas nepatīk pēc būtības, kā arī visur tiek saskatīti tikai zagļi! Bet pats nemaksā nodokļus un gatavs piečakarēt jebkuru. Vidējā, gaudulīgā komentētāja portrets! Ar vārdiem aiz okeāna; ar darbiem - tepat aizkrāsnē! Ieteiktu emigrēt, lai attīrītu telpu, kurā dzīvot pārējiem :D
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
MAN NEPATĪK KA MANU LATVIJU PIEDIRŠ SLIMI BUDISTI !!!
  • 2
  • 0
NAV VIENALGA
N
kāds vēl okultisms! ieslēdz smadzenes!
  • 1
  • 9
Pravietisnejaukais
P
Projekts... nav vienkārši "projekts" . Tas ir piemineklis vienam cilvēkam, kas pats par sevi ir normāli... un tas ir vēl viens objekts, no kura ož pēc okultisma un tas jau ir nopietnāk.
  • 15
  • 3
ļuļa
ļ
kāds sakars gaudulīgumam ar konkrēta projekta neatbalstīšanu?
  • 7
  • 2
JurisF
J
Brāļu kapi nesakopti, ap Brīvības pieminekli laukuma projekts arī sen karājas. Vajadzēja sākt ar tiem. Lai tie bāleliņi no aizdīķijas pabeidz paši ko sākuši.
latvietis
l
To jau vairāk stūma tā stulbā Sandra Kalniete !
  • 2
  • 0
ST
S
Lai sadu kroplo Likdenrarzam likumu Latvija pienemtu (kartejo zagligas S.Kaniete egoistisko iegribu piepildijumu), jo par to maksa visi Latvijas nodoklu maksataji, ir jariko Latvijas pilsonu referendums, bet ne japienem, kartejais, kroplais likums.
Lacplesis
L
Kalniete, ka nekauniga, dagliga, alkatiga komuniste to vien spej ka lobet latvijas valstij un latvieus tautai kaitigus, prettiesisku slikumus. Ja kas, tad tiesi komuniste Sandra Kalniete, esot Arlietu minstra amata, kopa ar alkatigo, zagligo komunistu Mari Riesktinu izlobeja amoralo likumu Par diplomatu izdienas pensijam. Ir tikai nesaprotams un neaptverams, kapec sis zaglu, bandiet izlobetais likums (ar kuru izlaupa latvijas valsti un apzod latvieus tautu) Par dieplomatu izdienas pensijam nav lidz sodienai atcelts?
Hūgo Vācietis
Kādam velnam par godu mūsu Latvijā tiek ievilkts šis mums pilnīgi svešais un mūsu garīgumam pat ļoti bīstamais BUDISMS ???
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
LAIKAM PAR GODU >PAŠAM SĀTANAM !!!
  • 2
  • 0
Tereze
T
100 idioti neko negrib darti un cep kaut kadu sidiotiskus likumus, lai imitate bezjedzigas darbibas par kuram 100 idioti sanem lielas alas un visa veida privelgijas kamer 80% Latvijas iedzivotaju dzivo nabadziba, pusbada, pazemojuma, slimibas. Kapec sie 100 idioti lidz sodienai nav atcelusi likumus, likumu Par diplomatu izdienas pensijam, likumu Par prezidentu privlegijam, likumu Par OIK......? Latvija svalsti iz izlaupijusi 100 idioti , ministri, prezidenti, ieredni un turpina laupit uz nebedu, ipasi jau nekaunigi laupa uz Latvijas 100. gadi.
hmm
h
Pag, Terēze, atgādini - kurš to 100 idiotus tur ievēlēja?
  • 8
  • 9
west
w
Idiotisma kalngals! Vainīgos sodīt!
Jānis
J
Pietiks gaudot par pagātni. Sakārtojam ekonomiku un uz priekšu! Svarīgāk par vēsturi ir saprast, kāda valsts mēs gribam būt un ko lietas labā var darīt.
ute
u
Man tas Likteņdārzs galīgi nav vajadzīgs. Nav pa ceļam. Savus mirušos un pasaulē izkliedētos radus pieminu, atšķirot ģimenes albumus. Miljonārs Vītols labāk būtu attīstījis kaut vienu nelielu Latvijas pagastu. Lai ļaudīm būtu darbs un viņi atgrieztos mājās no svešuma.
ļuļa
ļ
tulkojumā tas nozīmē, ka šo miljonāra vītola privāto projektu turpmāk uzturēs par nodokļu maksātāju naudu. un ja godīgi - man tas likteņdārzs šādā izpildījumā 100 gadus nav vajadzīgs. ceļi brūk kopā, medicīnas aprūpe klibo uz abām kājām, nē, te nodokļu naudu viena miljonāra projektā sagrūdīs.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
ŠĀDUS ''KUNGUS'' > PIE VISIEM VELNIEM !!!
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas