Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

LMT prezidentam nav sajūtas, ka Latvija attīstās pareizā virzienā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ainis
A
Kas visvairāk uztrauc Bindi? Ka LMT vairs nav monopolists mobilo sakaru jomā? Tad gan varētu dzīvot tik pat zaļi kā latenergo, krāpties un stāstīt, ka tauta mēnesī norunā maz minūtes un grābt pa 50 lati no katra numura!
Tika
T
Pareizi teikts!!!
sesto
s
Hmmmm....vai Binde ir tas melnais zirdziņš kas pēdejā brīdī uznāks uz skatuves VP vēlēšanu dienās? Teksts kaut kā aizdomīgs...
лопс
л
Latvija neattīstās, Latvija degradē ...
essss
e
Tieši vakar nomainīju operatoru uz citu no LMT. Pārāk sāka parazitēt uz mana rēķina. LMT ir iesūnojis kantoris, kam jau/vai drīz ziedu laiki beigsies. Man kā akmens novēlās no sirds, ka mani rēķini samazināsies 10 x.
šim- panzē
š
Ir daži jautājumi: 1) Vai Latvija attīstās vai degradējas? Rādās, ka pareiza ir otrā atbilde; 2) Vai vispār ir kāds virziens jeb vīzija, kurp jādodas Latvijai? Par to atbildi zin visi- nav vīzijas, bet ir tikai vispārēja un tukša muldēšana par t.s. "labklājību". Bindes kunga pārdomās precīzi atspoguļojas situācija mūsdienu LV, un šī situācija ir ļoti nožēlojama. Diemžēl.....
odrija
o
tiesa! / jāsāk laikam ar to vai valdībai vispār pietiek gribas un vēlēšanās ko mainit. izmaiņas būs sāpigas viņiem pašiem, tātad nē laikam!
nu
n
ja škele un pauļļats baznīcas lecinās savus draugus bomžus, jo viņu uzvārās uz ES naudu bomžiem...kāda nākotne. Ulbrokas cūkkūts=uzņēmums.
ArgentīnasTango
A
Gudrs, izsvērts raksts. Patīkami lasīt!
Fiksais
F
Valsts ekonomiskais stāvoklis un iedīvotāju labklājību nosaka izglītības līmenis. VVF labi pateica - izglītības kvalitāte noteiks, cik cilvēks nopelnīs dzīves laikā. Šodien lielākā daļā 12. klases skolnieku vēlas emigrēt. No neseno klašu beidzējiem emigrējuši reizēm pat līdz 80% no vienas klases!!! Kamēr izglītības sistēma turpinās ražot melnstrādniekus Rietumeiropas plantācijām, tikmēr grūti runāt par valsts attīstību. Vai muļķi pie valdības stūres nav spilgts apliecinājums izglītības vājumam? Vai stulba tauta nav ievēlējusi izcili stulbus valsts vadītājus? Vai nav absurds, ka 20 gadus tiek ievēlēti lielākie kretīni? Cik dumjai jābūt tautai lai to nopirktu ar banāniem vai vienkārši tukšiem solījumiem? Vai tas ir īsteno šis zemes saimnieku uzstādījums? Vai kriminālnoziedznieka bīdīšanu par prezidentu neparāda šīs tautas lielas daļas analfabētismu?
aita
a
Kamer saeimaa rulles Zemnieku partija, viss tiks darits tikai oligarhu intereses. Re, kaaa Vilniti vini nelauj nonemt no amata, jo si partija ir ieintereseta, lai korupcija plauktu un zeltu.
realitate
r
Pareizi. Latvijas ekonomisti un specialisti var izstradat labu valsts attisitibas programmu. Sakot jau ar pareizu nodoklu ieviesanu. Bet progresivais nodoklis utml, tapat tulit tiktu nobremzets no saeimas puses. Jo saeima stradaa dazu oligarhu un vinu klana intereses. Tapec jebkurs labs plans valstij tulit tiks izgazts no valdibas puses. Nulles deklaracija vien ir par izsmieklu padarita saeimaaa, kas liek sakumdeklaret tik mazu summu un neaplikt ieprieks sazagto naudu ar nodokliem.
Svins
S
man nav sajūtas, ka Bindem pašam būtu skaidras vīzijas, kur ir tas pareizais virziens un kā tur nokļūt.
Air
A
Jāskatās kā notiek dabā. Aitu baram vajadzīgs barvedis:) Cilvēkiem ir sajūta, ka viņi brauc kuģī, kuram nav kapteiņa un domāju, ka zemapziņā visi meklē kādu, kuram uzticēties. Otra lieta - partijas patreiz reāli baidās no sabiedrības. Jaunā prezidenta vietā ( pēc ievēlēšanas :) ) es atrastu Ministru prezidenta kandidātu, kuram sabiedrība ir gatava uzticēties un pateiktu, ka tagad jāvienojas par Nacionālās vienotības valdību. Sabiedrība lieliski saprot, ka tālāk tā vairs nevar turpināties un, ja būs pozitīvs piedāvājums, tad arī ir sagaidāms atbalsts. Un pavērsiens ir iespējams ar vienu Prezidenta vēsturisku uzrunu. Saeima ir iestrēgusi pati sevī un atcelt Prezidentu baidīsies. Prezidentam kopā ar sabiedrību vēl ir iespēja.
rrrrrrrr
r
stagnējošais LMT ir labākis piemērs Bindes paša vadītspējām

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas