Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

LRA aicina ļaut pensionāriem saņemt 50% no mirušā laulātā pensijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Piekrītu !
Mark Roccabruna
M
Paziņojums, kas varētu būt ieinteresēts, Vai jums ir nepieciešams bizness / personas aizdevumi? Mēs piedāvājam kredītu ar 3% procentu likmi, ja vēlaties, sazinieties ar Mark Roccabruna par savu aizdevumu, e-pasts: [email protected] hipotekārais kredīts, individuālais kredīts, auto aizdevums, studentu aizdevums, biznesa kredīts Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar: e-pastu: [email protected]
pp
p
Iešu pensijā un tūlīt apprecēšu pensionāru. Jo ar'tagad, ja nomirst viens no pensionāru pāra, valsts pakaļpalicējam izmaksā vienreizēju pabalstu divu mirušā pensiju apmērā. Tikai nezinu, vai valsts vienmēr cilvēkiem to pasaka. Par tādu tiesību.
solon
s
100% ir jābūt!!! Ir jāpārtrauc prakse, kad valsts zog no iedzīvotāju kabatām!!!
Jāsamazina visiem, vai jāceļ nodokļ
J
Tā kā nauda Latvijā kokos neaug, tad, lai kaut ko tādu nodrošinātu, ir vai nu jāsamazina vidējais pensiju līmenis visiem pensionāriem, vai arī jāpaaugstina nodokļi.
Jenoti var
J
Ja divi veci apzagušies jenotu sektas pediņi dzīvo kopā un viens noliek karoti tad otrs jenotu pediš dabūs 200% no pirmā jenota pensijas.Jo jenotiem likumi nav rakstīti.Kā tās šļupstošās palīgskolas idiotes jenotu sektas kuces vīrs varēja saņemt 4000€ pensiju?
Janis
J
Kurš vispār lasa DIENU?
fhjgjl
f
Eju uz vietējo veikalu, paņemu no plaukta un žigli ieskatos līdzjūtību un miršanas sludinājumu lapā. Cita iemesla Dienas lasīšanai neredzu.
  • 0
  • 2
Margarēta
M
1) izlasiet vēlreiz virzrakstu. Tas ir galīgi aplams. Sanāk, ka mirušais laulenis saņems pusi no dzīvā lauleņa pensijas. 2) tad mums atkal ir jārunā par diskrimināciju. Homoseksuāls pāris, kas mūžu nodzīvojis kopā, uz šo nevarēs pretendēt, jo gluži vienkārši viņiem valsts nedod tiesības un iespēju savas attiecības legalizēt; 3) kur jūs ņemsiet tam līdzekļus?
Dg
D
Homoseksuāls pāris, precīzāk - viens no viņiem, dzīves beigās uzzinās, ka visu mūžu piekopis nepareizu dzīvesveidu. Labāk vēlāk, nekā nekad.
  • 6
  • 0
melnais humors
m
Kāpēc valstij un tautai būtu jārūpējas par homoseksuāliem pāriem, kas pēc savas būtības ir pretdabiski?
  • 13
  • 6

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas