Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Mediķu algām nākamgad piešķir pusi no solītā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a
a
Cerams ka mediķu priekšnieki palielinās šoreiz algas arī medmāsām, ne tikai sev. Citād atkal aptrūksies nauda algām.
Itamars Toledano
Sie alkaši to vien zina kā tautai ar ZĀRKU un ar NĀVI piedraudēt. Vienai manai paziņai par operāciju pieprasīja 2400 eiro, bet dzīvību tā arī apsolīt nevarēja. NEDRĪKST viena banda uzurpēt tās iespējas, kas tikai Dievam pieder. Es ceru, ka Ķera Valža zārks un nāve viņam kā balva tikai GODAM pasniegta, jo pārāk daudz šis mēsls visu ir piegānījis...
Dimba
D
Nevis pacelt bet noņemt vajadzēja tiem nolāpītajiem Hipokrāta zvēreta apgānītājiem! Kāpēc par kapu un piemiņas apgānīšanu ir paredzēts smags sods, bet tie daktereļi vinmēr izsprūk nesodīti!? Vajag arī ieviet rotāciju, kā Ķīņīšu armejā: Ik pēc 5g katru visnieku uz laiku - par parastu zaldātu! Tāpar arī te, ik pēc laika kādu ķirurģeli, vai t.s. ģimenes "ārstu", ik pēc laika aizrotēt par sanitāru - šīberu un pīļu vadītāju un lupatu pavēlnieku! Ar attiecīgu algu protams! Tad redzēs, no kurienes naudai kājas aug!
>:-)
&
Tā, ja??? NAUDU , VAI ☠️?
edvins
e
Atceros, kā kādreiz Valsts iestāde Latvijas meži naudu dāvāja pa labi , un pa kreisi - piemēram basketbolu , vai pat kādu komandu finansēja miljoniem. Bet, kad cilvēkiem algām vajadzīgs, tad ir tik grūti atrast! Latvijā naudas pietiktu un daudz pāri paliktu, ja nezagtu valsts un pašvaldības iestādēs shēmojot iepirkumus. Tā ir noziedzība pret Latvijas tautu.
Vai tev šķiet, ka ārsti
V
ir VIENĪGIE cilvēki Latvijā, un, ka algu paaugstināt nevienam citam NEVAJAG?
  • 14
  • 0
>:-)
&
Ko tagad ? Kaujamajiem auniem, potenciālajiem aizgājējiem, nu jālūkā tā pavairāk, 500€ banknošu, ar pārējo citu sīknaudu nu būs par maz bezgalīgajai "pateicībai"?
SARA
S
Votre BYB s'amuse déjà ici avec les garçons en deux barils. Mais ne vous découragez pas ici, vous pouvez prendre deux ou trois pour tous vos besoins. dans....... www--- 2020.NA.TO
Visu atbalstu medikiem.
V
Kāds vēl pastāv uz to, ka jātur solīto vārdu.
  • 2
  • 13
Qui
Q
S’en foute. Personne ici.
  • 1
  • 5
Tā gan
T
Keris gribēja pierādīt, ka viņš šai valstī komandēs, ko un kā darīt. Nepatīkami bija skatīties, kā šis Saskaņas sadarbības partneris draudēja ar Saeimas atlaišanu. Lai tik vāc parakstus, jo darīt jau viņam nav ko, bet alga ta jāattaisno. Tikai žēl, ka ārsti aizgāja viņa pavadā. Vai tiešām nesaprot, ka arī policistiem, ugunsdzēsējiem, skolotājiem utt. arī vajag lielākas algas. Nevar ši valdībā vienā gadā izdarīt to, ko nevarēja gadu desmitos
Uz Ziemeļvalstu labklājību
U
Ar lētu alkoholu un dārgu maizi! Bez obligātās veselības apdrošināšanas,bet ar apdrošinātiem politiķiem!
no malas skatoties
n
Saņēma pusi no solītā un vēl dirš kā vistas laktā. Domā, ka budžets ir bezgalīgs. Slimnīcu vadītāji un priekšniecība sev bāž kabatā ļoti lielas naudas summas.
ļuļa
ļ
nu un tagad, mīļie ārsti, ja jūs ap kārtējo apslimušo politiķi lēkāsiet kā zaķi martā, kā tas bija ar sirdsslimo vējoni, tad es pārstāšu jūs cienīt, un algas pielikumu jūs patiesi neesat pelnījuši. izturiet tagad līniju - politiķis ir tāds pats pacients, kas uz operāciju gaida gadu un paliatīvo aprūpi nesaņem vispār. un arī rehabilitāciju pēc insulta nesaņem, vai saņem tad, kad tas ir daudz par vēlu un vairs nav vajadzīgs. padādiet mugurkaulu, nu jums ir dota iespēja!
Kas te nav skaidrs?
K
Mediķiem pusi,politiķiem-vairākkārt!
Maksis
M
Viss pareizi. Caurā sietā ūdens nav jālej.
Dr.Mengele
D
Ļoti jauki. Arī ārstēšanas un aprūpes process Saeimas 49 PRET balsotājiem un viņu ģimenēm tiks nodrošināts uz pusi mazāks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas