Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Nacionāļi ārpus komforta zonas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
MAN SĀK APNIKT ! CIK ILGI VAR PRASĪT ''DIENAS'' VADĪBAI LAI BEIIDZOT ATTĪRA'' DIENU'' NO KRIIEVU FAŠISTIEM !
viesis
v
Mhm, pirmkārt, Zīles kungs varbūt nav ideāls, bet viņa ekonomiskie uzskati ir nesalīdzināmi saprātīgāki par līdz šim bijušo ministru prezidentu uzskatiem, ieskaitot tādus sabiedrības elkus kā Godmanis un Dombrovskis, žēl, ka partija kaut kā norobežojas no šiem uzskatiem. Otrkārt- pārāk liela partijas enerģija aiziet krievu lamāšanā. Tajā pazūd reālie piedāvājumi Latvijas attīstībai :(
Varde
V
Nepārspīlē! Krievus nelamā, bet cīnās PAR LATVISKU LATVIJU kurā ari krievi var mierīgi dzīvot. Problēma ir tā ka krievi grib šeit dzīvot kā Krivijā un grib pataisīt Latviju par Krievu guberņu kurā viņiem nebūtu jārunā un jāizglīto savus bērnus "suņu valodā" !
  • 3
  • 0
Troļļu nīdējs
T
Nabaga trollīši, cik caurspīdīgi! Tūlīt viens pakaļ otram raksta nejēdzības un dod mīnus vērtējumus Latviskai Latvijai. BĒDĪGI !!!!!
Manuprāt
M
NA ir pagājušā gadsimta 80 gadu KGB ilgtermiņa projekts un labi nomaskējies Kremļa Trojas zirgs Latvijā. Ja paanalizē, ko tad viņi ir izdarījuši pa 30 gadiem, tad tāda maza kaudzīte čušss vien sanāk. Viņu infantīlisms, bezzobainība un šovveidīgā darbība Saeimā ir acīm redzama. Vienīgais, ko viņi ir uztaisījuši, diezgan kvalitatīvi, ir bunkusveidīgā mafija maksātnespējas bodītē.
vēl
v
Kurš vēl ir gatavs balsot par iedzīvotāju apzagšanas lielākās afēras ciltstēviem - OIK? Aiz saukļa, kreivi nāk, ir iznīcināta valsts! Cik jābūt stulbam lai balsotu par nacionāļiem un viņu tieslietu mafiju?
Edgars
E
Augustā iznāks ilggadīgā Saeimas deputāta Pētera Tabūna grāmata - Latvijas „dzīvības stratēģija” - kurā analizēti Latvijas attīstība pēc neatkarības atgūšanas, uzrādīti traucējošie faktori, nosauktas personas, kas apzināti kavēja latviskas Latvijas veidošanu. Autora pieredze un analītikas spējas liecina par patiesu cieņu pret Latvijas pastāvēšanas stūrakmeņiem - valodu, kultūru, mūsu tautas piedzīvotajām sāpēm un cerībām. Darbs balstās uz plašu faktoloģisku materiālu, kas ļauj autoram izteikt savus uzskatus un idejas.
Margarēta
M
Atvainojiet, bet Tabūns bija viens no Saeimas nenormālajiem, kas tikai neadekvāti bļaustījās no tribīnes. Vēl neadekvātāks bija tikai Dobelis, kas nodrošināja ērtas vecumdienas sev un iebīdīja diplomātiskajā dienestā meitu, jo tolaik Ārlietu ministrija bija viņa partijas "laupījums".
  • 7
  • 5
Asja
A
Ja Tabūna grāmata jau nāk gatava, tad atliek vēl tikai vēlēties Dobeļa grāmatu. Tad gan būtu līdz kaklam un vēl tālāk.
  • 10
  • 5
Vuškenieks
V
kāds taisās par šiem balsot, izņemot ASV latviešus? Viņi ir viltus nacionāļi. Tā vietā, lai aizsargātu Latvijas reālās tautas intereses, vnk taisa balagānu ar krievu un to valodas aplikšanu. Nacionālās intereses viņiem pie kājas augšējās daļas. Shēmotāji. Balso tik pensionār par šiem, tik neraudi pēc tam
punkts
p
Kā tur ir ar tiem maksātnespējas adminiem un "ātro kredītu" labuma guvējiem? Vēl nesen domāju balsot par NA, bet kaut kā neiet kopā tas pareizais tēls.... Tieslietu ministra Dzintara Rasnača (NA) biroja vadītājas Līgas Ādamsones meita Aija Lamberte pērn guvusi ienākumus no aizlienētas naudas tieši ātro kredītu izsniedzējas kompānijai. Lamberte bijusi maksātnespējas administratore un savulaik administrējusi apdrošināšanas kompāniju “Balva”. Pēc kvalifikācijas eksāmena nenokārtošanas, viņa bija spiesta pārtraukt maksātnespējas administratora pienākumu veikšanu un 2017. gada decembrī iesniegt valsts amatpersonas deklarāciju, beidzot pildīt amata pienākumus.
punkts
p
Atcerējos, ko informēja mediji un vēlētos lai NA atbild arī par Koļegovu.
  • 7
  • 3
mg
m
Ļoti ceru, ka šie labējie populisti paliks ne tikai ārpus komforta zonas, bet arī ārpus valdības un saeimas. Daži tur faktiski ir neonacisti. Viņu pārvaldītās nozares grimst bardakā (reģionālā attīstība un vides aizsardzība (VARAM) ir zem katras kritikas, tāpat tieslietas, kur valda mafiozi grupējumi, kaut cik velk kultūra, kas pratusi izshēmot sev nepiedodami lielu daļu no plānā valsts budžeta). Visu laiku izbrauca ar baidīšanu no krieviem, tagad baida arī ar gejiem, vardarbības apkarošanas konvenciju un migrantiem (kuri nenāk).
Enģeļa viesis
E
Fakts - nav šaubu ka ar viņiem viss ir kārtībā! Turpina sev piedēvēt to ko nekad nav darījuši un visu dara kā parasti, gūstot labumu tikai sev!
Fakts
F
Ar Nacionālo Apvienību viss kārtībā. Virsraksts nav pareizs, žurnālists nesaprot, ko nozīmē komforta zona.
vārds
v
Ārpus zonas paliks arī pēc vēlēšanām ! lai necer ,ka kāds vēl uzķersies uz ''lokomotīvēm'' ; padarīto darbu ta nav ko uzrādīt !!!
Nja
N
Dzintar, parādu Lūsim atdevi?
Enģeļa viesis
E
Irlielāmērāticams - šie ļaudis zina tikai ka izsmalcināti parazitēt un ar eleganci atpūsties. Deģenerāti darbus darīt nevar, bet var tos tikai imitēt!
Янис
Я
Чтобы попасть в сейм, нацикам придется заговорить по русски.))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas