Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Nacionāļi vēl neatmet domu par demogrāfijas lietu ministra posteni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna Viksne
Vjadzetu sakrustot zirgu zaglus - Puci Pavlutu ,Jaunupu un Pabriku .,un vel + Dzintaru ,
Sakrustot Annu ar baronu von Toifel
S
un būs ideāls mīlas pāris.
  • 0
  • 0
TrollisJT
T
Ministrija piespiedīs ierīkot gultām skaitītājus. Būs , protams, inspektori, kas šos skaitītājus pārbaudīs. Skaitītāji būs jāsertificē. Arī gultas. Ministrijas slepenie aģenti tiks iefiltrēti tirdzniecības vietās un nakts maiņā ar adatiņu izdurs prezervatīviem caurumiņus. Ar plašām pilnvarām apveltītie ministrijas pārstāvji ik pa brīdim ieradīsies Sadales Tīklu objektos un liks atslēgt elektrību. Starp citu - pārbaudīta, laba metode!
Fui,tante.
F
Viņa it resna un izplūdusi vecene, bet kāpēc no dzintara ? Beidz resnīte tenkoties un plātīties. Izskats pēc penšas, bet, kāpēc Saeimā guļ ?
Buks
B
Saeimā guļ un sapņo par vaislas ministra amatu un kurš tam būtu piemērotākais.
  • 0
  • 0
Opis
O
Manā jaunībā nebija demogrāfijas lietu ministrijas, nebija pabalstu un autiņbiksīšu, bet, toties, katra lauku mājas pagalmā skraidīja 5-6 bērneļi. Latviešiem ir jābeidz būt egoistiem- jāveido stabilas ģimenes ar, vismaz, 2 bērniem. Bagāto valstu pieredze liecina, ka ar naudu dzimstības problēmu nevar atrisināt.
Manuprāt
M
Jantarikam labāk izdevās pusplikam dejot vēderdejas pie Brīvības pieminekļa un skolā skolasbiedriem uzsist zilu aci, nekā taisīt lielo politiku. Kaut gan Bordānu un Gobzemu, viņš ar biedriem no veco shēmotāju biedrības, nobīdīja malā tehniski. Kas ir, tas ir.
Liekulība NA izpildījumā
L
Beidzot attapās vai atkal blefo ? NA gandrīz 30 gadu pie varas augstākā gala. Pa šo laiku pusLatvija jau izbraukusi un apmirusi, un, pēkšni, Jantarikam nāk atklāsme ?! Neticu ! Kārtējais, sevi par nacionāļiem, nodēvējušo šovs, lai paliktu pie Siles treknā gala.
Vienkāršais
V
Vai tad bērniņu taisīšanai vajadzīgs ministrs,kurš stāvētu blakus un skatītos,tas jau izklausās pēc p.....
Iveta
I
Dzintar,attopies!!!Lai Latvijā dzimtu vairāk nekā nomirst nav vajadzīga vesela ministrija.Ne jau tiem ministrijas darbiniekiem visiem liks dzemdēt nepārtraukti,bet to budžetu,ko viņi iztērēs,gan varētu iedot bērniem un viņu vecãkiem,kuri jau ir piedzimuši un turpinās nākt pasaulē Latvijā.Ēzelis.
Parādniekam vajag vietu pie siles,
P
lai savu bandu paēdinātu, un harēmu formā uzturētu. Tad nu Dzintars DZIED.
O jā!
O
Maukurs Parādnieks maukuram Jantaram bezmaz kā kājītes biedrene mauku mājā. Šie vaislas teķi šo pasauli PIEVAISLO ar savu negantību, naidu un izlaidību.
Kremļa Kranči Kauc !
K
Galvenais šķerslis Latvijas atkalpārņemšanai un kolonizēšanai šiem krievlopiem ir Nacionāli latvieši un mūsu NATO sabiedrotie.
No kura laika dzintars-parādnieks
N
(kas visiem savu pakaļu parāda) ir Kremļa nevis utaino kranči?
  • 8
  • 2
...
.
Parādniekam - pornogrāfijas ministriju!!!
TrollisJT
T
Es nekādi nevaru saprast, kāpēc nacionāļi grib par varītēm paši sevi padarīt smieklīgus. Politiķiem tas taču ir kaitīgi!
ha!
h
Tu daudz ko nevari saprast, vaņka.
  • 5
  • 7
taalbrauceejs
t
Pareizi KPV LV pieprasa neveidot jaunu ministriju.Arī veselības un labklājības ministrijas varētu apvienot vienā veselības un labklājības ministrijā un viņķelieni nelaist tai pat tuvumā,lai nesačakarē.Ja būs veselība,būs arī labklājība,vai otrādi.
ļuļa
ļ
a kāpēc parādnieku neaizsūtīt par vēstnieku uz itāliju, tpu, burkina faso????? tur neviens par viņa trīs sievām nebrīnīsies, un sile arī garantēta, bez jaunas ministrijas.
:)
:
Tad jau labāk pie arābiem,jo tur daudzsievība ir topā valstiskā līmenī.
  • 17
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas