Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Neatkarīgie norok Dombrovska komisiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to vārds
t
Tu, puis, vari iet uz tuptūzi! Valdi Donbrovski - par Latvijas premjeru! To vēlas visa latviešu tauta!
Jānis
J
Deputāti nedrīkst neko privatizēt!
Jānis
J
Komisija komisijas gala,bet augšupejas kā nav,tā nav.Valdiņ,centies no saviem līdzekļiem atdot sievas 2 000 000 parādu,nevis no valsts.Tev jau tāpat,kā jau veiksminiekam banka iedeva atlaidi-nav jāmaksā procenti.
skeptiķis
s
Juridiskās komisijas priekšsēdētāja Ilma Čepāne (Vienotība) uzskata, ka Saeimas autobāze, kas apkalpo arī ministrijas, citas institūcijas un ārvalstu delegācijas, ir visiem paraugs ar savu augsto apkalpošanas kultūru. ----------------------------------- Protams Ilma, protams! Ja brauciens uz Liepāju ar Saeimas autobāzi izmaksā 800 eiro, tad nav jābrīnās par "augsto pakalpošnas līmeni"! Princioā tad tiem deputātiem būtu jābnrauc ar pēdējā modeļa Ferrari, kas aprīkots ar delfīna ādas dīvāniem!
!!
!
Varbūt, ka prihvatizēt negrib Siliņa, bet gan Abdulmuslimovs, kas stāv tuvu NA .Parādnieks jau vairākus gadus diskreditējis autobāzi. Nav dūmu bez uguns
  • 2
  • 0
edgaram
e
Nu vispaŗ jau autobāzes šefs pats medijiem pateica, ka Siliņas aprēķini esot nepatiesi - brauciens uz Liepāju izmaksājot nevis 800 eiro, bet 600 eiro! WOOOW! Baigā atškirība ne? :D
  • 2
  • 0
edgars
e
Grūti spriest, kā Siliņa to aprēkinājusi, taču liekas, ka tie 800 EUR ir tikai murgi, lai kompromitētu autobāzi, kas, pateicoties tās stingrai vadībai un prasībām pret šoferiem, vēl pagaidām nav izzagta un izlaupīta.
  • 5
  • 3
persona
p
Ļoti žēl, ka sabiedrība "uzķerās" uz dažu ieinteresēto personu speciāli sagatavoto (nepatieso faktu) un pamesto ēsmu sabiedrībai, kā rezultātā sabiedrība komentē un "vārās" par lietām par kuru īsto patiesumu neko nezin!
  • 3
  • 4
Juhans
J
Visiem OlšteinNiekiem Triju zvaigžņu ordeņus par drošsirdīgo rīcību!
???
?
Ar ko un no kā ir neatkarīgi "neatkarīgie" deputāti? Vai ar to, ka bez ierobežojumiem var saņemt balsošanas honorārus no jebkuras partijas, uzņēmuma vai privātpersonas?
Pareizi!
P
Vienīgā partija, kurai uzticos, ir NA !!! Par viņiem arī balsošu!!!
nav ko lieki
n
ēdināt to " veiksmes stāsta" sacerētāju
Sera
S
Latvija valsts parvalde, Saeiam, valdiba darbojas lielaka dala zagli, banditi, blezi kuri velas savas kabatas un alkatigas rikeles piepildit uz Latvijas valsts un tautas rekina un ko ini ari dara visus pedejso 23 gadus. Latvija viss alkatigakie rijigakie ir Ulmanis, Vike, Zatlers, Berzins, ministri, Saeimas deputati, ieredni. Izsaktas ka Latvija bus jariko savs Maidans, lai atbrivotu Latvijas valsti un latvieus tautu no siem Latviajs janukoviciem. Ulmanis, Vieke, Zatlers ir jaizmet no valsts dzivokliem, viniem ir janonem nepelnitas pensijas un visas privlegiajs kads vini sev ir pieskirusi par Latvijas valsts izlaupisnau un tas novesanu bankrota. Latviajs taua Latviaj dzivo neiedomajama nabadziba, posta, bezceriba, pazemojuma, bet politiki katru dienu tikai doma ka apmierinat savu egoismu, aklatibu.
Dr.xy
D
To : Sera . ( 09:32). Divaina karta ka pie visam ,no Jums uzskaititajam katastrofam , Jus nespejat definet patiesos noziedziniekus SC / Vienoto Launuma Imperiju & GKR & Bela Russ,PCTVL, Dzimta valoda un parejas okupantu kriminalas apvienibas. Vai komentesanai Jums ir iedots jau sagatavots standarta teksts ?
  • 7
  • 2
Seržants
S
Atkarīgie deputāti
Knābējs
K
Dombrovskis sevi ir parādījis kā stagnācijas garants, un tieši viņa valdīšanas laikā Latvija ir piedzīvojusi vislielāko sabrukumu un depopulāciju, tāpēc viņš nav savienojams ar kaut kādu attīstību, bet gan ar degradāciju. Nevar āzi likt par dārznieku- viss, kur viņš laiž iekšā savus nagus, nolemts iznīcībai.
vēl
v
Dombrovskim, kura valdības laikā ir lielākais emigrācijas vilnis netakarīgās Latvijas, kurš aiznesis viskvalitatīvākās darbarokas gandrīz pusmiljona apmērā...Vai tā ir kāda ņirgāšanās par ilgtspējas attīstību? Vai šodien 30% atlikušie Latvijas iedzivotāji neatbalsta Putina realizēto politiku - vajag vēl lielāku procentu?
Pietiek
P
Nevajag dombrovski vairs nekur un nekādā veidā, pietiek to viņa "veiksmes stāstu"!
Dr.xy
D
Biz,biz deputateli namins deg ! Valsti nesoditi darbojas kremla spiegi un diversanti.Riko pretvalstiskas demonstracijas, gatavo parnemt varu netikai Latgale,bet visa Latvija,izplata dezinformaciju Latvijas medijos u.t.t. Vai deputatini to nav pamanijusi ?! Vai sada "nepamanisana" nevar tikta noverteteta, ka noziegumu,vai noziedzinieku atbalstisana ? Vai par to nedraud tas pats sods,ka tiesajiem noziedziniekiem. Likumu nezinasana neatbrivo no atbildibas !
ansis
a
Manu dzīves laiku notērēja muļķīgi žurnālisti
Vārds
V
Iemācies šķirot informāciju pēc virsrakstiem, tad vaino citus.
  • 2
  • 3
Vārds
V
Iemācies šķirot informāciju pēc virsrakstiem, tad vaino citus.
  • 1
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas