Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

"Negribu taisnoties par to, ko neesmu darījis." Pilns Amerika paziņojuma teksts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aleksandra Kutuzova
A
"Negribu taisnoties par to, par ko butu smiekligi taisnoties, jo attaisnojuma faktiski nav. Esmu darbojies sudigi."
Z Līvmane
Z
Ameriks jau neko...viņš vienkārši sekmīgi izskalojis naudu caur savām firmām, kā rezultātā veiksmīgi katru gadu saņem dividendes
Lasita
L
Politiķiem jāatbild ne tikai par to, ko ir izdarījuši, bet arī par to, ko nav pienācīgi darījuši. Tas, ka RD pienācīgi nav uzraudzījusi RS darbības, jau ir fakts. Vai viņi paši ir bijuši materiāli ieinteresēti, to lai skaidro izmeklēšana. Amatos esošiem jāuzņemas atbildība kā par darbību, tā arī bezdarbību. RD izteiktā lojalitāte pret RS nevienam nav noslēpums. Ja vēl atklājas, ka RS amatpersonas ir dāsni ziedotāji Saskaņai - situācija pavisam nelaba.
Inkins
I
Tad taisnojies par to, ko esi izdarījis.
Jānis Banis
J
Arī viņa līdzšinējā retorika ir taisnošanās, bet diemžēl ļoti neveiksmīga.
Rabinovičs
R
Ja jau Ameriks atkāpjas, tad ļoti iespējams, ka netīrais nanoūdens līst pāri lūpai...
Kristofers Rūmnieks
K
Vai viņš pats tam tic ko ir safantazējis pēc Latvijas lepnuma sarīkojuma. Vēstījums vairāk atgādina politikāņa nekrologu ar nosaukumu "Varēja būt, bet nebija".
Amēriks
A
Asj nazinu nekū.Asj gūdīgs onka.Batonus neņjeimu.Asj patriotc.
domu pārmijnieks
d
Es sliecos domāt, ka pēc šiem notikumiem visi šie ušākovi, ameriķi, beķķēmi un pārējā kremļa 5. kolonnas - kremļa ietekmes aģentu varza, kā jau ierasts, sāks ilgstoši "slimot". Jaunā Konservatīvā partija sākot Latvijas iztīrīšanu no šiem kremļa ietekmes aģentiem caur KNAB, neņēma vērā vienu lietu - izstrādāt mehānismu, kā kontrolēt, lai novērsu šo kremļa 5. kolonnas viltus "slimošanu". Un apsūdzības šiem kremļa ietekmes aģentiem ir jāuzrāda ne tikai par korupciju un zagšanu, bet arī pēc likumpanta par apzinātu un mērķtiecīgu sabotāžu pret Latvijas valsti.
Fuu
F
Aber naclopi un jenoti ko?Savējie?Apzog savu tautu kā žurkas. Nesmuki tas.
  • 0
  • 1
Udo Ulbergs
U
Kā var būt tik stulbs! Knabieši paši ir korupcijas organizatori! Tas taču ir izsmērēts jurašu un strīķenes sejās. Kā var visu laiku muldēt tik stulbi!
  • 1
  • 5
Scorseze
S
Par to ko neesi darījis, tiešām nevajag taisnoties, pietiks, ja godīgi pastāstīsi par to ko esi "shēmojis", pamatā ar svešām rociņām:):):)
haha
h
zvirbulēns alias misters 20%
Udo Ulbergs
U
Protams, ka šis "Misters 20%" ir viens no nekaunīgākajiem un rafinētākajiem LKP/VDK morālajiem kastrātiem, pēc PSRS sabrukuma turpinot valdīt dumjajiem latviešiem par prieku ar LR simboliku - karogu, ģērboni, himnu, pakalpīgiem ielikteņiem Rīgas pilī. Arī paziņojums ir priekš muļķiem. Nekauņa ne vārda nesaka par galveno - zagšanu "Rīgas satiksmē", kas nevarēja notikt bez viņa tiešas līdzdalības.
Bet !
B
Šo cēlo aiziešanas pasaciņu Ameriks varētu stāstīt saviem mazmazbērniem, kad iznāks no cietuma. Es, vismaz, ceru, ka Misters 20 % par savām rebām atbildēs. Savādāk, būs jāuzskata, ka šo Pasauli visi taisnības Dievi ir pametuši. Labāk, būtu kaltējis suharus. Vienalga, viņu, viņa rebu biedrs, kuru Ameriks, pēkšņi, maz pazīst, nostučīs. Arī preteklis Bemhems, savu ādu glābdams neklusēs.
mākslinieks
m
gods kalpot rīgai )))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas