Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Neoficiāli nosaukti iespējamie Saeimas komisiju vadītāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
VISIEM KURI PATIEŠĀM MĪL MŪSU LATVIJU IESAKU APVIENOTIES UN PIEPRASĪT PREZIDENTAM > UZ PREMERA AMATU VIRZĪT EGILU LEVITU !!! JO VIŅŠ IR VIENĪGAIS KURAM IZGLĪTĪBA UN ZINĀŠANAS TO ATĻAU !
RUS>UDO
R
Ti ze polni durak: Eto internacioalisti dumajut o drugih (o USA i Bruxell) :nacionalisti dumajut o sebe... Ti zdes nesjos polnuju cus...
Udo Ulbergs
U
Degradācijas un deģenerācijas sagandētie indivīdi nepazīst nekādus ierobežojumus savai rīcībai, darbībai un komunikācijai. Viņi neapzinās nepieciešamību kritiski palūkoties uz sevi – savām zināšanām, savu izglītotību, savu profesionālo kompetenci, savu vietu uz pasaules vispār. Viņi dara to, ko paškritiski apdāvināts cilvēks nekad nedarītu, pilnā mērā apzinoties savu nepiemērotību, negatavību attiecīgajai darbības sfērai, attiecīgajam dzīves segmentam. Spilgtākais piemērs ir politikā. Latvijā masveidā „politikā iet” cilvēki „no ielas”. Īpaši tas attiecas uz jaunāko paaudžu pārstāvjiem, kuri ir visvairāk sabendēti šausmīgās degradācijas un deģenerācijas laikmetā. Indivīdi „no ielas” kļūst parlamenta deputāti, ministri, premjerministri, valsts prezidenti. Valsts augstāko posteņu krēslos droši sēžas jauni indivīdi bez jebkādas politiskās darbības, administratīvās darbības, valstiskā līmeņa darbības pieredzes, zināšanām, attiecīgās izglītības, politiskās vai ierēdnieciskās karjeras no visz
Anna2
A
It kā (man) neiederīgs sākums - diemžēl. Diemžēl Udo ir pilnīga taisnība. Un labi, ka jautājums skatīts un situācija aprādīta principu un nostādņu, ne personāliju līmenī. Un tur, kur skartas personālijas, diemžēl (atkal diemžēl) nevar nepiekrist. Gandrīz kā TV sauklis - TĀDI ESAM... Bēdīgi.
  • 4
  • 2
Udo Ulbergs
U
Valsts augstāko posteņu krēslos droši sēžas jauni indivīdi bez jebkādas politiskās darbības, administratīvās darbības, valstiskā līmeņa darbības pieredzes, zināšanām, attiecīgās izglītības, politiskās vai ierēdnieciskās karjeras no viszemākajiem pakāpieniem līdz visaugstākajiem pakāpieniem. Pie tam, nonākot, teiksim, parlamentā, viņi nesēž klusu, nemācās no pieredzējušajiem koleģiem, bet jau no pirmās sēdes kļūst „vislielākie debatētāji” Saeimā. 13.Saeima ir zināma (pagaidu!?) kulminācija paškritikas izzudē. Ievēlētie jaunie deputāti „no ielas” visu prot un nekaunas kļūt parlamenta priekšsēdētāji (otrais !!! cilvēks valstī; sveiciens akadēmiskajai šarlatānei Dagmārai Beitnerei), valdības vadītāji (sveiciens Gobzemam). Ja netiks izsludinātas jaunas vēlēšanas un apstiprināta valdība, tad noteikti arī ministri būs jaunieši „no ielas” bez jebkādas paškritikas.
  • 7
  • 3
Liekulības PARaugs
L
PAR un Bondars personīgi nominēšana Saeimas Budžeta un finanšu komisijas priekšsēdētāja amatā būs deputāta Jāņa Lagzdiņa sveiciena armijas biedram atkārtojums latvju tautai Latvijas valsts simtgadē.
:)
:
Izskatās komisiju vadītājus iecēlusi nīstā,šoreiz arī vēl nenodibinātā,koalīcijas padome.Pie amatiem tikuši tie kas ar pārstāvēto nozari visvairāk konfliktējuši pirmsvēlēšanu laikā,par "dārzniekiem" iecelti āži.
Udo Ulbergs
U
"Turīgie uzņēmēji" (t.i., oligarhi - nacionālie laupītāji un svešzemju laupītāji) turpina rīvēties, nevar vienoties pie lielās siles! Tāpēc lauku bioloģijas skolotājs ir spiests mētāties. Naivi domāt, ka nacionālo laupītāju un svešzemju laupītāju apmaksātie sargsuņi Rīgas pilī un Bruņinieku namā kaut ko paši drīkst izlemt. Taču latviešu auni tam negrib ticēt, jo to neļauj viņu mentālā aprobežotība kopš dzimšanas. Tāpēc murgo, kā labāk rīkoties...
Joksts
J
Bondara paškritika ir Vērtmana plēvītes lielumā, respektīvi tā ir ļoti nestabila.
Anna2
A
Tā nav nestabila. Tās vienkārši nav.
  • 3
  • 1
Joks.
J
Mjaa, tā nu gan ir "dāvaniņa" letiņiem Valsts svētkos! Par latvieti kalpojošais un Krājbankas noguldītāju naudas izsaimniekotājs "Viņa Ekselence Bondars" (Par/Att - interesanti ko attīstīs? Valsts izzagšanu kā Krājbanku izzaga?) par MŪSU Valsts Saeimas Budžeta un finanšu komisijas priekšsēdētāju! Hip, Hip, Urāaaaaaa!
Satversme
S
Biju domājis, ka sanāk komisija un no sava vidus ievēl vadītāju. Tā vismaz bija rakstīts Saeimas kārtības rullī. Izrādās, ka tos ieceļ vārdā nenosauktas personas un izziņo caur portāliem.
Jēkabs Pļiners
J
No naidpilās komentēšanas būtu jābloķē krievlopi, svoloči un oģinrosijieši.
bet>Jēkabs
b
Kāpēc jābloķē? Jāsūta uz dzimteni, ne jābloķē...
  • 13
  • 4
Čekist-bāba Vaira
Č
Saeimas komisijas praktiski ir LPSR čekistu un PSKP boļševiku radītās barotnes priekš nacionāllopiskajiem naclopiem. Tieši tāpēc tāda neoficialitāte un šņukuraina piesiles čāpstināšanās vien sanāk.
TrollisJT
T
A es, vot, tā pie sevis , nodomāju... kas vellos tur par tādu ķiploku un alus smārdu nāk no čekas pagrabiem? reizi mēnesī... .
  • 2
  • 4
LPSR čekists
L
Taisnība biedri: Pa draugam Jums teikšu ka mēs bijušie čekisti pulcējamies čekas ēkas pagraba reizi mēnesī kur apspriežam kā kaitēt tev un LV.
  • 12
  • 2
Buba
B
kamēr Bordāns pa nakti gatavo izmaiņas valdības deklarācijā, tikmēr "uzmetēju" blice - Lemberga stipendiāti dala varu Saeimā, ar vietām treknākajā siles galā trubas zemniekiem
a ko ta nu?
a
Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas vadītājs būšot Artuss Kaimiņš (KPV LV). Sivēns no saules sajēdz vairāk kā kaimiņduksis no cilvēktiesībām.
Anna2>pag>a ko ta
A
Kas ir Kaimiņa partija?! Cik tur ir spriestspējīgu, izglītotu cilvēku. Jā, viņa saukļi un brēkāšana daudziem var šķist pievilcīga. Taču viņi jau nav ne partijā, ne pati partija. Pati partija ir gandrīz uz vienas rokas pirkstiem saskaitāma... Vēlvienreiz - diemžēl.
  • 3
  • 1
Anna2
A
Pieļauju pat, ka vārdu jau būs iemācījies, bet kārtīgai lemšanai un zināšanai te vajadzīgi gadu desmiti. Turklāt jābūt inteliģences pamatkapitālam.
  • 2
  • 0
KL>Saule
K
LKP CK 1.sekretārs Boriss Pugo LKP CK 26.kongresā, 1988.gadā: ''Jeb kurš kurš strādājis augsta līmeņa partijas darbu var pildīt jeb kuru pienākumu''........ Es pie sevis domāju: var strādāt par ginekologu, zobārstu, futbolistu, utt...
  • 9
  • 0
Saule
S
Jebkurš, kas 4 gadus nostrādājis par deputātu, spēj vadīt šādu (ne budžeta vai juridisko) komisiju. Kaimiņa gānītājiem ieteiktu pašiem uz nākamajām vēlēšanām savākt partiju, kas dabū 16 ietu Saeimā.
  • 6
  • 10
pag>a ko ta..
p
Vēl viens te uzradies ar savām milzu ambīcijām...Tu vairāk sajēdz kā Kaimiņs? Ko tad nestājies Kaimiņa partijā un to visai partijai nepasaki?
  • 12
  • 10
Bēdu lustūzis
B
To visu varētu uzņemt ar jautrību, ja nebūtu traģiskās pieskaņas par dažu komisiju vadītāju skeletiem viņu skapjos vai lauka teltīs un viņu kolēģu visatļautību un infantilismu.
>pag
&
Ja esi tāds nezinītis, tad nepapzemo sevi un nelien publiskajā telpā.
  • 5
  • 1
pag
p
un kuriem tur ir tie skeleti? Ja zini tad pasaki, ja nezini-ko apgalvo tukšu?
  • 8
  • 9
Regbists
R
Viņi ir jāievēlē, jo par komisijas vadīšanu saņem no valsts budžeta samaksu, tāpēc viņi nav jāizvirza t.s. partiju vai apvienību kuluāru sarunās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas