Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
Lai finansētu advokātu nolīgšanu, EM varētu prasīt piešķirt naudu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem

OIK atcelšanas tiesiskajam izvērtējumam piesaistīs advokātu biroju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Robis
R
Kārtējais bezjēgas solis: Ja visur ministrijās jāpērk arpakalpojumi, tad kam tie ministrijas speciālisti domāti? Tad tos vajag atlaist, un samazināt ierēdņu skaitu...Nav ko ministrijās turēt tādus, kas paši neko nevar, tāpēc vajadzīgi ārpakalpojumi..
OIKists
O
Es visus nopirkšu. Nākošais EP deputāts, kam ES likumdošana ir pie vienas vietas, man palīdzēs izprast, kuru pirkt un cik maksāt. Vai ne, stipendiāt, Arvil ?!
Bet !
B
Cerams, ka šis birojs netiks nopirkts ar oikistu sazagtajiem no tautas miljardiem un uzklausīs arī Zariņa, no Saskaņas, jurisko pamatojumu atcelt Latvijas shēmotāju visu laiku lielāko efēru.
bet>Bet!
b
Tavs Zariņs bija viens no tiek kas deva zaļo gaismu OIK !
  • 3
  • 1
Kuzja un Muris
K
Vai Zariņš pats nebija pie OIK šūpuļa, bet tad atkratījās strauji izgriezdams kažoku ar oderi uz āru.
  • 4
  • 1
Ha !
H
".....cita uzņēmuma elektrotehniķis šajā lietā pērn oktobrī saukts pie kriminālatbildības par mēģinājuma ar viltu iegūt tiesības uz svešu mantu personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās lielā apmērā atbalstīšanu. ...". Tā rakstīts tepat ziņās. Izrādās vainīgs ELEKTRIĶIS ! Un, kad tiks saukti pie krimināladbildības SIA "Ašeradens un Co", kas šo tautas apzagšanas afēru izdomāja, veica un piesedza ? Lai advokāti izvērtē šo !
sisenis
s
Kāds vēl vērtējums vajadzīgs, lai atceltu pretlikumīgu saeimas lēmumu?! Atsauksme uz ES regulas pārkāpumu un lēmums ar vienu balsojumu atceļams. Vai varbūt saeimai vēl jālien uz vēdera lielo zagļu priekšā?
latvietis
l
Šajā gadījumā jāiesaista neatkarīgi ārzemju eksperti, jo savējie ''uztaisīs'' naudasmaisiem izdevīgu slēdzienu, nevis patiesi izvērtēs reālo situāciju.
krievietis
k
jus tikai uz arzemju?pasi vairs neko nevarat?
  • 3
  • 2
Nezinītis
N
Ja OIK ir nodarījis zaudējumus valstij un pilsoņiem, tad kas traucē iesēdināt vispirms tos, kuru paraksti ir zem šī dokumenta?
bite
b
trani taisas izrit stropa krajumus ka izbadejusas zurkas...!
EE
E
Superministrija! Liels daudzstāvu nams pašā centrā, pilns ar cilvēciņiem. Visi tekalē ar papīrīti padusē. Taču, lai risinātu juridiskus jautājumus, jāpērk ārpakalpojums.
Lielākais kretīns
L
Shēmotāji, kuri ieviesa šo OIK, nav ar pliku roku ņemami. Viņi jau parūpējās, lai tik vienkārši no šīs nastas tiesiskā ceļā nevarētu atbrīvoties. Atcerieties kāda ir šo shēmotāju mentalitāte - "Vajag ielikt lielāko kretīnu, lai tas traucētu strādāt".
AG
A
Latvija 90% elektroenergija ir nodrosinata ka zala un atjaunojama, jo elektrostacijas, kuras tiek darbinatas ar udens plusmu ir zalas un ar atjaunojamiem resursiem.
Emma
E
Ka var nelikumibu, prettiesisku likumu atcelsana, saja gadijuma OIK, atcelsana netiesiska? Kura ES vel ir, ja ES tiek uzskatita par briva tirgus valstim, obligati jaieperg elektroenergija? Latvijas debilie ministri, ieredni ir tadi idioti, dirsalideji, ka nezina ka apmietinat Briseles direktivas par zalo energiju, kura ir noteikusi ka ES valstim ir janodrosina 20-30% atjaunojama energija katra ES dalibvalsti no pateretas elektroenergijas, tacu, Latvija prezidenti, ministri, deputati, ieredni ir tadi idioti, debiliki, kretini, ka nav spejigi atskirt elektroenergijas razosanu no fosilajiem resursiem (gaze, nafta, ogles un atomenergija) no atjaunojamjiem kas ir malka, skelda, skaidu granulats, biogaze un udens vai hidrostacijas. Latvija ir divas udens hidroelektriskas stacijas, kuras Latvija sarazo 80% no pateretas energijas, tikai Latvijas idiotiskie vadoni tautai megina iestastit, ka hidroelektrostacijas nav zala vai atjaunojama energija, tai pat laika Oik ari ir mazas hidrostacijas.
Dubults neplīst
D
Šis ir tas gadījums, kad jāpiesaista vismaz divi, konkurējošie. Virsuzdevums ir - lai neciestu patērētājs. Lielie pakalpojuma sniedzēji pelna jebkurā gadījumā.
Jens Z
J
Pilnīgi lieki maksāt advokātiem par to, lai izvērtētu atbilstību Eiropas Savienības normatīvo aktu prasībām. Tukša naudas atmazgāšana, kas iespējama tikai Latvijā un atspoguļo dziļu neizpratni par ES konstitucionālajām tiesībām un par ES valsts atbalsta tiesībām. Vienkārši absurds.
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Dzīves ikdiena. Var strādāt ministrijā, bet kad kaut kas jādara, tad jāpiesaista tie, kas kaut ko arī prot un spēj darīt. Tas sākās ar šoferdēla avantūru un nekad nebeigsies. Es pats dabūju ministrijā darbā savu māsasbērnu, kurš pabeidza koledžu un neko nemācēja darīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas