Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pabriks: Mana kandidatūra uz premjera amatu pašlaik nav aktuāla

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nejēga
N
Actual=īsts, patiess. Mācies latviešu valodu!
Anna Viksne
Papriks nav sim amatam piemerots ,jo vins ir pardevis Abreni ,tad nevar zinat ,ko tagad pardos ienemot premjera amatu , varbut Daugavpili , varbut Rigu ,un Pariks visu savu lielako muza dalu strada politika ,politikim ir ari jaapmekle dentists ,nevar but politikis augsta amata ,ar nelidzeniem zobiem ,,mums jau pietiek redzet ka vejonis runa ,ari laikam problemas ar zobiem.
Nejēga
N
Nu ja būtu mums Abrene, tad gan būtu laime pilnībā, būtu vairāk krievu un arī latvāņu. Visas mūsu nelaimju cēlonis ir Abrene. Krievijai arī mūžīgi zemes trūkst, gribas kādu pievienot, bet neveiksmes pastāvīgi vajā.
  • 0
  • 0
AGRIS ZEM'ITIS
A
Iesaku ,šis interneta vietnes saimniekiem ,tomēr būt cilivizētiem un neatļaut publucēt atsauksmes par politiķu rakstiem ,tādiem cilvēkiem ,kas gļevi slepjas zem anonīmu pseidonīmu maskas un raksta klajas rupjības un ņirgašanos.Laikam jau paši neko citu neprot.Novēlu veiksmi Artim un arī citiem politiķiem,tomēr atcerēties ,ka politika ir kompromisu māksla un mūsu Latvijas labā vajadzētu vienoties savā starpā.Latvieši ir maza nācija ,mums jābūt vienotiem.
Neslāvs
N
Esmu pārliecināts, ka vecajiem gudrajiem vēžiem ir padomā labs plāns ! Laiks svilināt suņubūdu !
Vejins Latmo
latvija ir sen ispārdota!veidot valdību,lai tauta pakarās,ieb ar dakšam un ecežām!latvijas likumi ir pakārtoti tautu iedzīt kapā45procenti!citādi biezie nepaēdīs!deputāts grib uzdzīvot uz tautas rēķina,lai uzdzīvo uz savu pedarastu un mauku rēķina,nevis kāš parastos!es jau zinu!ja tauta sadumposies,ta sūtīs nato mūs izšaut!sukas uz karātavām!sīrijā nato armija igil kaujiniekiem palīdz bendēt sīrijas bēgļus,uztaisijuši lēģeri!mēnesī mirst ap simt cilvēku!sitiet pedarastus!
Vejins Latmo
latvijas deputāti vienkārši jāizslepkavo kā cūkas!no 88virkne,kas bendēja un slepkavoja tautu!vienkārši iztirgoja latviju un uzvārijās!tos un tagadējos jāslepkavo,jo citādi visiem jāizsmirst!ne visus!te tik daudz pedarastu dzīvo uz citu rēķina!piedāvāju pašiem,es nomirt centīšos,a tāpat jums kirdik!
oskars
o
kaut tu nospragtu p... tads !
kkj
k
JKP un KPV , turieties kopā un strādājiet vienoti, bez kašķiem,pirms kaut ko izspļaut,noskaitiet līdz desmit!Tikai uz jūsu sadarbības rezultātu ir cerība , ka spēsiet izmēst tos mēslus, ko sastrādāja vecie!Domājiet, dariet un sakārtojiet valsti PAKAAAPENISKI!Ja māja jāiztīra, tad to darbiņu jāsāk no viena stūra ,utt uz priekšu!
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
DIENĀ ŠODIEN TIKAI LATVIAS IENAIDNIEKI ? JEB TAS IR VĒJONIS ?
Ilona Kulda
I
Pabriks var cerēt tikai uz 45 balsīm, var veidot mazākuma valdību
xy
x
Tādā gadījumā gobzemieši, ja nemaldos uz 32.
  • 2
  • 2
Gratins
G
Latvijas cietuma pust Ajatola Berzins, kurs Pabrika un Stokenberga aicinats demoleja Saeimu, lai Pabriks un Stokenbergs jau tad sagrabtu varu, bet tas siem kretiniem neizdevas. Interesanti ir uzzinat vai Pabriks un Stokenbergs apciemo cietuma Berzinu un vinu apgada ar sauseniem? Izskatas, ka Pabriks un Stokenbergs tapât ka zagliga Kanadas vazanke Vikene izmanto Latvijas leticigos un nepilnvertigos Latvijas iedzivotajus, lai veidotu savu varas karo, sava vajpratiga egoisma apmierinasanai politisko karjeru. Ajatola pust cietuma...
Ceru, ka
C
Latvija nekad nenonāks situācijā, kad multipartejiskais papriks būs par premjeru, tas būs farss.
citu vidū
c
Un kad viņa kandidatūra uz MP amatu ir bijusi aktuāla?
Meduslācis
M
Latvijā ir īpaša politikāņu kategorija "partiju staiguļi", kuri sarosās rudeņos pirms vai pēc Saeimas vēlēšanām kā aļņu tēviņi riesta laikā.
Stoking
S
Tu, Pabrik noladetais judu izdimtenis esi muzu muzos noladets....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas