Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

papildināta - Lato Lapsa lūdz sākt kriminālprocesu pret Repši par viņa finanšu darījumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vērotāja
V
Es,savu laiku,igādājos Lapsas grāmatu "Kampējs" par A.Šķēli.Visi skandināja,ka tā ir Šķēles atmaskojoša,bet,kad rūpīgāk iedziļinājos,parliecinājos,ka tā,tieši otrādi,ir par Šķēli.Sevišķi beigu daļā,kur intervēts tiek TP bijušais runas vīrs J.Liepnieks.Un kas notika pēc otras grāmatas "Tiesāšanās kā ķēķis" iznākšanas?Nekas!Vai tiesneši noraustījās,vai Grūtups atzina savas kļūdas?Viss notiek pa vecam!Mazos zagļus liekam cietumā,lielos bīdam uz nākamo Saeimu par "labu Latviju".Kaut kā visi reizē metas virsū Repšem.Vispirms Saskaņas Centrs,prasot viņa demisiju par .it kā, finansu disciplīnas nenodrošināšanu valstī,tagad "taisnības mīlis" Lapsa.Nu ļoti tak baidās visi no tā Repšes.Lai viņam laba veselība un dzelzs nervi ,to visu pārdzīvojot!
Vientulais vilks
V
IESAKU LAPSAM mainit uzvardu uzGEBELSS,loti piestavetu.ARI es piekritu ,valdibai ir jademisone ,jo augusta ,septembri par DOMBROVSKA ,REPSERS galvu lis tadas samazgas .......
Jēkabs
J
Citās Eiropas valstīs jau pietiktu ar to vien,ka Repše melo tautai. 1 mēnesi pirms visiem samazina algas Repše FM paceļ algas,ar šo gājienu jau pietiktu,lai tiktu nocelts no pjedestāla un uz mūžu izsvītrots no politikas.Ar to jau nepietika,Repše paraksta ziedojumu par140000,ko izsita Jaunups-ex LEEN no a/s Latvijas Valsts meži-liekulis un divkosis ir Repše,jo Nosing spešl dēla laiviniekiem iepriekš pietika ar 30000.Vairāk kā pusgadu Repše bīdīja ,kamēr aizbīdīja Jakānu ,bet neko nav sabīdījis,lai sodītu Lokenbaha firmu par caurumu izstrādē...ar to viņa demisijai pietiktu jau dubultā ,bet ja Lapsa nekļūdās analīzē,tad beidzot laiks arī krimināllietai pret šo glumiķi,uz kuru spoži raugās tādi paši glumiķi,kas turpina ticēt par superparādnieku,kurš varētu domāt un ''rīkoties-Valstiski''.
haha
h
Lapsa tomēr ir jokains, - tā vietā, lai izpētītu, kā kaut kas tāds var notikt, viņš prasa ierosināt krimināllietu. Lai valsts viņam izstāsta, rakstiski un oficiāli. Es varētu viņam izstāstīt, kā tas elementāri var notikt, bez jebkādām blēdībām no Repšes puses. Taču LL patīk troksnis medijos, uz tā fona var noķert naivos, kuriem izpārdot savus gara darbus..
ieva
i
... man jāsaka,ka Māra Ruka gramata par VVF bija divus gadus pirms..un labāka daudz par Lapsas grāmatu ... Nezinu kā intereses parstāv šobrīd Lapsa... taču šķiet ,ka viņam pārlieku iepatikusies viņa skandāliņtaisītaja loma.... Domaju ,ka ir daudz personas Latvijā ,kuru grēki ir tiešām uz noziegumu pretendējoši ...Un tur derētu riktīgi parakt... Esmu pārliecinata ,ka grābāšanās gar Repsi ,kurš ,lai vai kā -ir liels mūsu valsts patriots un nekadā ziņā ne ļaundaris ... -Lapsa dabūs pa bezkaunīgo meža zvēra purniņu šoreiz no pasa Dieviņa....
to L.Lapsam
t
Vecais ,pacel gadījumu ar Vilnīša sievas parādiem.Šķirti itkā nav,bet kā var strādāt KNABā,ja nezini kas notiek paša mājās!
Vilks
V
Kāda, lūdzu, ir jūsu motivācija - vai jums pašam saistībā ar to arī nav noslēgts kāds finanšu darījums?
zemietis
z
Interesanti, ka Sniper'sEye (pats niks jau ko vien izsaka) ar komentāru par Repšes darbošanos preses nama vestibilā daudz ko par sevi ir pastāstījis. Pēc visa spriežot, keks ir cieši saistīts ar žurnālistiku, nav gluži no 80-tajiem, bet jaunāks, jo notikumus pārstāstījis kāds kolēģis no tiem gadiem. Ja paskatāmies ,kas no preses nama ir palicis pāri , tad paliek viena atkarīgā. Tas ,ka tur dzīve nav rožu lauks, tāpat skaidrs, plus jāpiekrīt, ka daža laba neirozīte arī lien arā. Dīvaini, bet tieši E.R. personība šos dīvaiņus piesaista visvairāk. Labs piemērs -kurnītis! Palasiet viņa komentārus,kas rakstīti pirms 5-6 gadiem. Kaku pieminēšana katrā iespējamā vietā, vēl pirms neilga laika katrs komentārs sākās ar nervozo- hi,hi u.t.t.. Praktiski veselu cilvēku(arī psihiski) ir ļoti maz un ja kādu tas pārāk satrauc, tad pieļauju, ka tas ir tāpat kā ar latentajiem gejiem, kas parasti brēc viskaļāk par zilo mafiju.
pamela
p
Ja ir tādi ļauži kā "dzeris,zanE"tad Latvija vēl pastāv! "vēlētāj",jūsu koments ir L.Lapsas šizofrēniskas novirzes cienīgs.Jūs varat zākāt Repši cik uziet,BET tas jūsu akcijas neceļ,jo tas nāk no PSRS laikiem,kad tika aprieti visi,kas nebija pa prātam PSKP un VDK.Pēc jūsu teorijas - visi lielie vadoņi,kas mācēja "pavilkt"masas ir bijuši šizofrēniķi.Nu nav taisnība,jo ,piem., Cēzars bija epileptiķis,arī Petjka-1 utt.Jūs visu stipri vienkāršojiet,pieturaties PSRS ideoloģijai.Uzskatiet mani arī pie šīs kategorijas,jo esmu pārliecināta,ka jābūt ar atšķirīgu domāšaNU lai tiktu galā ar ASTOŅKĀJA kontrobandas biznesa piesedzējiem/Jakāns,Vašķis u.c./ JA Repše būtu valsts izzadzējs / ar saviem likumiem!/ kā Lesčinskis,Mākoņtēvs utt.,VIŅŠ NEBŪTU PARĀDOS LĪDZ UZACĪM !!!,bet varētu sadāvināt sievām miljonu akcijas,meitām - rūpnicas utt. LL ir grāmata arī par Hūti,bet nav ne tuvu tik pretīgi dzelteni melīga kā par VVF.Faktiski reklāmas brošūra.BET neko vairāk kā'" viena bāba teica"no viņa nevar gaidīt,jo viņš ir " mirušo cilvēku kaulu monstra"līdzgaitnieks -- J.JURKĀNA !Divi VDK ofiņi ar nozagtiem VDK maišeļiem.
AD
A
Diez, vai internets ir tā piemērotākā vieta, kur izgāzt žulti par neizdevušos dzīvi. Tu atļaujies runāt par citu cilvēku it kā "psihiatriskām problēmām", bet kā Tev šķiet, kādu iespaidu šajā ziņā atstājTevis paša replikas? Un ar to, ko Tu sauc par faktiem, var piekraut pilnu grozu, ieklausoties piecas minūtes katrā garāmgājējā. Ko es Tev ieteiktu - noskaiti līdz 10, pirms sāc komentēt. Ja tas nelīdz, norīvējies ar rupju dvieli un apskrien 3 reiz ap māju un pārdomā visu ar vēsu galvu. Droši vien tad Tev pašam sametīsies kauns par "...tīšu kaitniecību sevišķi lelos apmēros". Visu labu!
Sniper'sEye
S
Diez vai kāds spēj Repši nomelnot. Pietiek ar faktiem. Protams, ja pietiek dūšas šos faktus pamanīt. (Varu Tev laikus pateikt prieksā, ka, piem., man nav nekādu sakaru ne ar5 vienu politpartiju, -- vienkārši neciešu negodīgus glumiķus un neprofesionālus cilvēkveidīgos.)
Pikselis
P
No vienas puses. Kāda Lapsam daļa, kas Repšem kabatā! No otras puses: Normālā valstī ar tādu bagāžu kā Repšem valdības darbu vēro vismaz no horizonta un tur nav vajadzīgs neviens prokurors.
AD
A
Tas viss taču ir ļoti vienkārši. Jāskatās, kam Repšes nomelnošana ir izdevīga. Jāsāk skaitīt, par ko Lapsa Ir un, par ko NAV rakstījis. Ir - par Kampēju, par "ķēķi" (kas arī netieši noslēdzas uz Kampēju). Vai IR vēl par kādu citu? Patreiz nevaru atcerēties. Laikam taču NAV - par Buldozeru un nav par Hūti. (Vai es varbūt kļūdos?) Tad jau kasīšanās pret Repši "līdzautorība" tā kā būtu samanāmia.
Andris
A
Šitai lapsai ir hroniska trakumserga!
Sniper'sEye
S
... Repše ar savu tikpat slimīgo patosu kā tagad -- diagnoze jau tolaik viņam bija uzstādīta, kaite arī šobaltdien nav izārstēta -- Preses nama vestibilā bija ierīkojis aģitācijas vietu un aicināju visus PSRS karaklausībai pakļautos "iet uz kara komisariātiem un karaklausības apliecības mest viņiem sejā", apzināti noklusējot, ka tolaik vēl bija iespējamas smagas represijas pret šādu rīcību, kāds tā laika žurnālists Eināru Repši noguldīja uz grīdas ar vienu sitienu, pēc attapšanās Repše savu aģitāciju novāca un pats aiztinās. Lai valsts negūtu vēl lielākus zaudējumus, tagad šī rīcība būtu jāatkārto juridiski korekti. Šodien maksātnespējas administratoru līderis Jānis Birzulis atgādinājis par valsts finanšu institūciju pastiprināto pārmaksāto nodokļu neatmaksāšanu, nodarot zaudējumus lielākajiem nodokļu maksātājiem, iedzenot bankrotos uzņēmumus, kuri varētu turpināt strādāt, ja valsts tos tīši neiznīcinātu. Savulaik, kad Repše bija premjers un viņa politvasalis Dombrovskis finansu ministrs, ap jauno gadu šīs rīcības pirmā reize jau bija: lai uzpulētu Valsts Kases ciparus JL pašreklāmas nolūkos. Nu jau derētu iwerosināt un izmelēt lietas par tīšu kaitniecību sevišķi lelos apmēros!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas