Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Par tālāko rīcību Reformu partija lems pēc Saeimas balsojumu par Kozlovski

Vispirms jāsagaida Saeimas lēmums saistībā ar iekšlietu ministra Riharda Kozlovska (RP) demisijas pieprasījumu, un pēc tam Reformu partija (RP) varēs lemt par attiecīgu reakciju, šodien žurnālistiem sacīja RP priekšsēdētājs Valdis Zatlers. Viņš neatbildēja uz jautājumu, vai Kozlovska atlaišanas gadījumā RP pametīs valdību.

Kā ziņots, nacionālā apvienība Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK) oficiāli pieprasījusi Kozlovska demisiju saistībā ar ministra rīcību 16.martā. Nacionālā apvienība uzskata, ka policijas rīcība, "pieļaujot latviešu leģionāru klaju zaimošanu pie Brīvības pieminekļa, bija nepieļaujams notikums, kas nekad vairs nedrīkst atkārtoties".

Saeimas ārkārtas sēde, kurā tiks skatīts jautājums par Kozlovska demisijas pieprasījumu, notiks pirmdien, 25.martā, plkst.10.

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V) iepriekš uzsvēra, ka partneri aicināja VL-TB/LNNK šādu pieprasījumu nevirzīt, jo tas ir tiešs koalīcijas līguma pārkāpums un apgrūtina koalīcijas un valdības turpmāko darbu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas