Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Partija KPV LV sevi piesaka kā ļoti asu pretmetu esošajai varai un uzrunā arī diasporu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KPV LV nav alternatīva
K
Kaimiņš ir talantīgs enterteineris un šovmens. Pretinieku nolikšanā un kritikas ģenerēšanā viņam nav līdzīga. Taču, kad vajag izprast problēmu un atrast saprātīgu risinājumu, viņš turpina šovu, neiedziļinās un neklausās. Krievi saka - lamaķ ņe stroiķ - jeb lauzt un ārdīt prot katrs, bet māksla ir būvēt. Kaimiņš neatstāj cēlāja iespaidu un Kambala ne tik.
DDD
D
Kā var balsot par kaimiņu, kurš ir caurkritis aktieris, kurš nevienu nopietnu lomu nav varējis nospēlēt? Apriet visus - ja, to viņš dara aizrautīgi. Tikai domāju, ka viņš ir vēl sliktāks par tiem, kurus aprej. Palaidiet tikai pie siles!
bēdīgā īstenība
b
Ušakovs ir hameleons, kuram nevar ticēt nevienam vārdam, par Urbanoviča prāta spējām nedodu ne sprāgušu kaķi. Matīss ir pamatīgi sašmucējies. Bet par ko balsot? idioti var balsot par kaimiņa suņubūdu, citi par (ebreju? NA, jo tai preikšā sēž ebrejs ar latviešu uzvārdu, vēl kādi par "Vienotības" vai "Par!" gejiem un lezbietēm ebreju vadībā, citi par "mazāko ļaunumu' ZZS, un galu galu atkal būsim tai mīkstajā vietā, kur jau esam...
kad nosprāgsim,
k
tad vairs nebūsim TUR, KUR ESAM
  • 4
  • 4
nu ja
n
28 gadus esam tur lur esam ....tad tagad lai ir savadak ,
  • 5
  • 7
objektivs
o
laiakam atkal skauz
  • 4
  • 6
Tur nav nekā bēdīga.
T
SŪDIEM sūdos vieta.
  • 3
  • 4
Garāmejot
G
Pieņemsim , ka es esmu cilvēks , kurš pirmo reizi piedalīsies Saeimas vēlēšanās . Arī es vēlos , lai mūsu Latvija , kā valsts Atdzimtu un izbeigtos visas pretvalstiskās ekonomiskās darbības tiešā nozīmē . Runāt mēs visi runājam , bet tiem , kas atrodas Saeimā ir jādarbojas ne tikai ar runāšanu , bet ar Konkrētiem darbiem . Dienai , nedēļai , mēnesim , gadam un visam Saeimas sasaukuma laikam . Pieņemsim , ka rudenī Artusa partija ir lielākā Saeimas partija un Prezidents lūdz šo partiju izveidot savu Valdību . Kāda ir KPV LV stratēģija ? Ko viņi vēlas izmainīt un kā to darīs ? Jā , mēs visi saprotam , ka Valsts nav izveidota sevišķi korekti , bet tātad ir jābūt stratēgiskam plānam , kura paredzētas izmaiņas ekonomiskā plānā . Pašreiz Latvijas Valsts Kapitāls faktiski ir izstumts no biznesa darbības lauka ! Kāpēc ? Arī valsts un pašvaldības kapitāls drīkst un var piedalīties biznesa darbībās . Kā rīkosies KPV LV , ja būs valsts un valdības vadībā ?
Neslāvs
N
Vai "K rievi P ārņems V aru LV" uzrunāja arī krievu migrantu elektorātu ?
Margarēta
M
Kaimiņa elektorāts ir protesta balsu elektorāts. Un katrs pie varas esošais politiķis vai potenciālais politiķis, kas savos soctīklos pauž raizes un bažas par šo politisko projektu, tikai nostiprina Kaimiņa projekta elektorāta pārliecību, ka viņa izvēle ir pareiza. Un vairo interesi par to. KPV reitingi ir pierādījums tam, ka politiķi pilnīgi neko nav mācījušies no Trampa ievēlēšanas, no Brexita, kāpj uz tiem pašiem grābekļiem. Jo vairāk kāds vajā personāžu, kurā daļa sabiedrības saskata Robinu Hudu vai bezmaz Jēzu, kas nāks un atpestīs (paraudzīsimies uz Artusu un Gobzemu arhetipiski), jo vairāk par viņiem iestājas tie, kam viņi arhetipiski ir glābēji un pestītāji un jo vairāk cilvēku tiem piepulcējas. Absolūti lielākā daļa Latvijas sabiedrības vēlēšanās balso impulsīvi un drīzāk emociju nekā prāta vadīti. Artuss ir labs aktieris, māk aizskart vienu otru stīgu, ko īsti nevada prāts.
to Marija
t
Cerība ir muļķa mierinājums un tā reizē ar muļķi mirst. Nav virs zemes citas elites kā vien Dievs. Nezodz, nemelo un nemauko, un tev nebūs no Viņa jābīstas! Tikai neskaties, ko citi dara, un netiesā tos, jo katrs PATS PAR SEVI ATBILD, un katrs šo pasauli PATS atstās (nevis kopā ar valdošo eliti).
  • 5
  • 3
TrollisJT > Margarēta
T
Margarēta, šeitan sapulcējušies ļauži grūti saprot Tava līmeņa valodiņu... mēģini vienkāršāk, citādāk Tu aizvaino mūs tautas labiešus... .(Tik garš koments un neviena vārda par nelietīgajiem krieviem, kuri mums traucē laimē diet...!)
  • 1
  • 4
Marija
M
Kaut kāds murgs ..par ko te iet runa .Vai tas ir tas ko es domāju tā ir daļa tautas tai skaita Margarēta kurai ir svas labums no šīs valodošas elites bet kas tur par brīnumu mēs nedzīvojam brīvā valstī visu ir sagrābusi valodošā elite . .. galvenais ir neviss tikai vara bet cik daudz nauda ir izlaupīts no valsts un tautas . Ir vēl daudz cilvēki kuri domā ka VISS TAČU IR KĀRTĪBĀ un tas ir tikai tāpēc ka TAUTA NEZINA KĀ IR JĀBŪT JA VALSTI VADA GODĪGI CILVĒKI .Ceru ka KPV LV būs uzvarētāji vēlešanās un parādīs atšķirību pāris gados cik labi valsts un tauta var dzīvot ja valsti nevada laupītāji ....tie nav sīki zaglķīši šodie valstī bet gan laupītāji .
  • 9
  • 4
Margas Rēta, tu esi NEPRĀTA auglis,
M
un produkts, kas tika ieņemts ekskrementu kopošanās rezultātā. Tā kā, neapvainojies, tavus smadzeņu mēslus lasot, neko citu secināt, Dievam žēl, nevar!
  • 1
  • 5
Nja
N
saskaņas Trojas zirgs tas gejs ar artusu.
  • 12
  • 10
de
d
paldeis A.Kaiminam ka rosina so diskusiju, bet, Artus, vai Tu esi zales vai biznesa plans?
Buba
B
sarakstā pietrūkst Zīgerista ar banānu vezumu
ed
e
lielākais mūsu kā sabiedrības trūkums ir tanī ka mums pietrūkst "apgaismotāju". Visu cieņu žurnālistiem, bet šis ir vairāk akmens filologu dārziņa. Cilvēkam "vienkāršajam" vajag kultūru kas paskaidro uz piemēriem, kas ir kas, un gandrīz līdz tam kas un kā ir jādara. Un paies ļoti ilgs laiks kamēr mūsu sabiedrība uz savām ķļūdam iemācīsies kas ir kas un kā tas darbojās... Nu ar partijām ir līdzīgi ar precībām, katrs piemēra sev piemērotāko pēc sava ģīmja un uzskatu līdzības. Galvenais kritērijs ir ticamība. Otrā kategorija ir "dusmīgie" kam gribās visu sagraut, cerams tādu nebūs vairākums. Nez vai tiem "dusmīgajiem" patiktu ja viņu māju nolidzina līdz ar pamatiem... Vis parodoksālākais ir fakts ka "dusmīgie:pret visiem" parasti tie kas patiesībā ir pret jebkādām pārmaiņām. Visi politiskie spēki piemklē sev nišu, rēķinoties ka vēlētājs - patērētājs cermas ir idiots, bet tomēr varbūt arī nee? Ja vien vēlētājs saprastu ka visi tomēr ir vinā laivā un jātrod cilvēki kas tomēr lobētu
Aivars Rozītis
Tautai ir piegriezies neveiksmes stāsts ko sauc par ZZS un V ! Tautai ir piegriezušās šīs parazītekonomiku kultivējošās partijas ZZS un V ! Tautas aplaupīšana un valsts izzagšana nevar mūžīgi turpināties , kā to ir cerējušas ZZS un V ! Vai tas būs KPV LV vai JKP , vai Reģionālā apvienība kuras uzvarēs vēlēšanās , bet ZZS unV vieta ir politiskā mēslainē blakus Tautas Partijai !
to Arvis Rožītis
t
Tu nerunā tautas vārdā, ja nezini, ka tautai ir PIEGRIEZUŠIES šie idioti un noziedznieki no KPL.
  • 5
  • 9
Jā!
J
Dzintaram ar Parādnieku kur ir vieta? Šiem kungiem ir vieta Latvijas Republikas Saeimā !
  • 2
  • 17
Nja
N
Dzintaram ar Parādnieku kur ir vieta?
  • 2
  • 10
Sirakūzietis
S
Ir jābalso par partiju, kura bez tavas balss var nepārsniegt 5% barjeru. Attīstībai/Par ir vislabākā izvēle. Dažādi politiskie novirzieni Saeimā darīs Latvijai tikai labu.
Nja
N
Zuzān, tu?
  • 9
  • 1
>>>Ro
&
Tev pilniba piekrītu!! Balsot var tikai par Kaimiņu. Pietiek zagt, celt nodokļus un tukši muldēt
Nja
N
Kaimiņš mums ir fašistiskā Krievija.
  • 10
  • 16
Kaspars
K
Cilvēki ir dīvaini - balso par Kaimiņu un tai pat laikā vēlas dzīvot labāk. Nez kāpēc šos cilvēkus neinteresē, ka četros gados Saeimā Kaimiņš neko nav izdarījis.
Kaspars
K
Tu vēl vairāk smieklīgs esi, jo kā lai nesmejas par muļķībām, ko tu te skribelē? Vai esi citiem kādu LABUMU devis, ka gaidi labu no kāda cita, un ko tu ar LABU saproti? Vai esi nabagus paēdinājis un apģērbis, vai esi kādam klīstošam dzīvniekam mājas devis, vai ik svētdienas baznīcā Dievam pateicies par visu labumu, ko Tas ikdienas cilvēcei dod?
  • 3
  • 2
Andris Milošs
A
Smieklīgs cilvēks esi, Kaspar, ja domā ka līdz šim Saeimā valdošie ZZS ir kaut ko izdarījuši tautas labā, tajā pašā laikā ir tikai lemts par to kur lieki izsaimniekot naudu, pievienojot mistiskas darba grupas kuriem maksās lielas naudas par neko. Tāpat nodokļu slogs tikai tiek palielināts, cenas aug, fēnikss zeļ un plaukst, lai gan apmeklētāju tajos tikpat kā praktiski nav. Apdrošināšanas kompānijas ceļ OCTA cenas kopējā sadarbībā ar valdošo eliti. Kredītiestādes arī mierīgi dzīvo zem viņu paspārnes. Nu tā neko, nu strādīgi cilvēki Saeimā ir bijuši. Un ko tas mums ir devis? 50 EUR pie minimālās algas, automātiski paceļot visu pārējo - cenas degvielai, pakalpojumiem, pārtikai un vēl pa kādam paceltam nodoklim un mistiskam maksājumam? Pastāsti man, ko tad mūsu esošie deputāti ir darījuši mūsu labā? Es tiešām gribu uzzināt ko jaunu.
  • 15
  • 3
Pamuļķe!
P
Vai nezini, ka tauta ir tikai pīšļi un putekļi, un ka neviens izglītots cilvēks vārdu tauta neraksta ar lielo burtu, bet gan tikai Radītāju. Ja jau ļauna BĪTOS, tu pa gabalu muktu no šo izdzimtenu bara, kurā ir visi šie valsts atkritumi- kaimišs, gobzeme, zaķutīstovs, ķīvīčš, liepiņa un citi mēsli.
  • 1
  • 14
Marija
M
Interesanti cik daudz viņš varēja izdarīt būdams viens pats pret ŠAKĀĻU BARU . IR DIVAS IZVĒLES VAI TU ESI TUR UN KĻŪSTI PAR VIENU NO VIŅIEM VAI ARĪ TEVI MĒĢINĀS NOVĀKT NO CEĻA ŠAKĀĻU BARIŅŠ..Padomājiet cik daudz viņš ir mēģinājis un kurš no politiķiem teiks klau tauta mums te ČEKISTI VALDA UN MĒS VISU DARAM VISU LAI KĻŪTU UZ JŪS RĒĶINA "TAUTA" BAGĀTI ... Paskataties cik no valdības vīriem +ĀBOLTIŅA IR stāvus bagāti ...ir daudz ti cilvēku valdībā ...tā kā tas ko KPV LV saka ir viss taisnība un tā ir vienīgā partija kas saka to es un daudzi zināja jau sen ....bet protams zinot Latvijas tautu tad lielākā daļa ir kā AITAS neprotestē bet samierinās,necīnās bet bez padodās bez cīņas .Piemērs .Biju MOLĀ RIMI kur piedzēries vīrietis bļava uz viņam nepazīķstamassievietes rupji lamājoties krieviski . NEVIENS VIŅU NEAIZSTĀVĒJA IESKAITO DARBINIEKUS .. man nācās iziet ārā no rindas un nolikt vietā rupjo veci .bet neviens ari tā ne ko nedarīja .Tā ir LatvijasTauta
  • 12
  • 5
KLAUSIES tu arī!
K
Ko var izdarīt KORUPCIJA viena pati pret SAVU korupciju?
  • 6
  • 0
Klausies
K
Kaimiņš viens pats pret visiem, ko daudz var izdarīt viens pats, cinoties pret korupciju.
  • 41
  • 19
preciz
p
Vienotība esot latvieši? formāli varbūt... Manuprāt, homoseksuāli ebreji, vismaz tie vada šo partiju. Kaimiņa partiju vada krievu jevreji?
juris simentals
Biedrs Artusēns prot cilvēkus pazemot un izsmiet . domāju ka balsošu par viņu , bet ka viņš un viņa pakalpiņi uzvedās Ventspilī.tas vispār apgrieza manas domas.Tad labāk balsoju par ZZS.jo viņi vienkārši nepazemo cilvēkus un neņirgājas un sevi neceļ debesīs .Brigmaņa k-ks kurš bija ne tur kur šodien viņu norej Artusiņš bet viņš tika mācits par cilvēkiem neņirgāties un neizsmiet Lai gan LEMBERGA K-gs Ventspilī daudz ko ir izdarījis .bet artusiņš ko ir izdarijis pilsetas labā.tikpat daudz ka kaķim zem astes.
to Marija
t
Ko tu vecene te muldi? Kam kāda daļa par ko tu balso vai balsosi? Stāsti to mājās savam maukuram, nevis Dienā cilvēkiem ar savām tenkām kā tāda veca mauka virsū bāzies!
  • 4
  • 2
Marija
M
ES arī domāju par to pašu bet tad akal nezinu ko viņš ar to domāja, vai vēlējās parādīt cik liela kontrole ir Lembergam zinot cik daudz ir viņš izlaupījis no valsts un viņš izliekas par labo večuku .. tas ir skaidris večuks ir noziedznieks , es tāpat balsotu tikai par KPV LV, jo pēdējās vēlēšanās nebija par ko vispār balsot un līdz ar to balsoju par tiem par kuriem neviens nebalsotu ,galvenais nobalsoju.
  • 7
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas