Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Partijas vienojušās par valdības deklarāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Priecīgs Paskaidrojums
P
Dienas cenzori darbojas pilnā sparā. Melu kampaņa stumj akmeni uz kalngalu. Turpat kā jau ir. Nav vairs vērts te ko teikt.
Pliks
P
Putu kūku šim muļķim sejā !!!!!!!!!!!!!!
Neslāvs
N
Svarīgākais ir apstiprināt šo valdību. Sliktākajā gadījumā varēs rullēt kā "tehniskā" līdz nākamajām Saeimas vēlēšanām.
bij.deputāts
b
Cik partijās neesmu bijis, ar cik cilvēkiem tur neesmu runājis-visi apgalvo, ka redz, ka nav īsti labi....un gandrīz 100% nav gatavi neko darīt, lai kas mainītos....Vai tas nav savādi? Kāpēc šie cilvēki ir partijās, ja neko negrib darīt? Esmu arī tādu jautājumu uzdevis...Atbildē-klusums....Ej nu durakus saproti....
Atbilde
A
Pavisam vienkārša. PēcPadomijasPalatvijas valdībai neviens neuzticas, jo neviens nav spējīgs sevi upurēt tautas labā. Visi lūdz ES un Nato nākt palīgā tāpat kā senāk lūdza Zviedrus. Nekas nenotika un nenotiks.
  • 0
  • 1
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
KAD BEIDZOT ''DIENU'' IZTĪRĪS NO KRIEVU FAŠISTIEM ???
to Edvīns
t
Vai tu esi šķēlists no TPistiem?
  • 2
  • 0
Edvins Eglitis
Ko musu toposie sarunaja par Latvijas Banku? Nav nenozimigs temats. Nesen katrs Vienotibas deputats, ministrs, viens pec otra ar putam uz lupam nomelnoja Rimsevics un bez pieradijumiem publiski liecinaja Rimsevics vainigs par visu. Ir skaidrs Vienotiba velas iebidit savejo Zoju Rasmusa LB prez. amata. Nesen Vienotibas Karins licinaja ka valdosai partijai jabut FM ministrs, "Logiski vai ne". Ja Vienotibas bleziem sanak kontrolet Latvijas Banku, kadu skadi var tas radit Latvijai?
  • 1
  • 3
>Hūgo...
&
Gaidi vien gaidi.....Tev pienākās gaidīt.........
  • 0
  • 1
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
GAIDU GADIEM !!! KAD ???
  • 2
  • 0
Una
U
Kur to emisāru-genderistu deklarāciju var izlasīt ?
Linda Liepiņa Gendere
L
no KAPI.LV genderu bandas.
  • 6
  • 0
Buba
B
Ar suņbūdniekiem izskatās kā agrāk nebījusi un neiespējamā misija - drusku pozīcijā, drusku opozīcijā, - vai folklorā "drusku stāvoklī"
>NESANĀKS
&
Tikai pēc vēlēšanām Jūs atklājat partiju īstās sejas? Un tas pēc 25 gadu partijošanas??????Jaaaa...ko lai atbild? ja Dievs prātu atņēmis, tad tas uz mūžiem....
NESANĀKS
N
Tagad mēs redzam, ka arī no KPV ir cilvēki, kuriem vecā sistēma ir patīkama, kuri ir ar mieru sadarboties ar veco mafiju, lai tikai tiktu valdībā, lai kļūtu ministri. Negaidīju tādu gājienu no Kaimiņa un Zakatistova !!! Paldies Gobzemam, Šmitam, Liepiņai un jaunajām, kuriem neinteresē augstie krēsli, bet interesē, Lai Latvijā beidzas komunistiskā sistēma, kurā zemākos mīda ar kājām, bet savējos bagātīgi piebaro. !!! Cik labi, ka bija šis laiks pēc vēlēšanām, bija iespēja atklāt deputātu un partiju īstās sejas. Jau pēc 6. oktobra bija skaidrs, ka jaunos brutāli nometīs, bet trešo - savējo no mafijas, bīdīs un stutēs cik var ! Viņiem nekad nav interesējusi valdības deklarācija, kā arī viņas pildīšana, maznozīmīgs papīrs. Valdības neatbalstītāji no KPV tam piešķīra lielu vērtību, bet tādi valdībā nav vajadzīgi. Vecajiem vienmēr viss ir noticis personīgās, slēgtās sarunās, kā to teica Šmits. Visus šos daudzos gadus meļi vienmēr ir bijuši mafijas pārstāvji, sākot ar melīgiem pirmsvēlēšanu
tas gan slikti>NESANĀKS
t
Tas gan slikti, ka tikai tagad jūs to redzat...To vajadzēja redzēt pirms skrējat vēlēt.....
  • 1
  • 1
Beidziet...
B
Kāda tur koolīcija ? Dzintar pumpainais, Kariņš, Pūce, Ašens, Visi atkritumi,kuri pārbēga uz Par ??? Viena mafija, kura visus "brīvības" gadus ir iznīcinājusi mūsu zemi un, par nabagiem pataisījusi tautu. Visiem sen ir laiks aiz restēm ! Cilvēki kā vergi strādā, bet viņi no mūsu naudas audzē savus miljonus.
FG>beidziet
F
Tad tik par deputātu, tikai par to.. Tad vairs nebūsi nabags..........
  • 1
  • 0
GT>Beidziet...
G
Vai tad tu esi nabags?
  • 5
  • 0
biedri komentu autori:
b
Mir-družba, Mir-družba, i velikije internacionalnije idei Lenina-Sorosa-Stalina! Liš bi nebilo voini!
Oma
O
Ir 2 iespējas- apstiprināt Kariņu vai vilkt līdz ārkārtas vēlēšanām. Pēdējā gadījumā līdz vasaras vidum turpina valdit Hūte caur Kučinska valdību. Kariņam nāksies stipri pabīdīties ar savām 8 balsīm. Abi jaunie 16+16 varēs diezgan viņu šantažēt. Protams, jaunā valdība var nokrist ātri, bet Saeimas sastāvs nedod vecajiem lielas manevrēšanas iespējas. Pārpirkt KPV daļu arī ir problemātiski, jo pircējiem īsti nav, ko piedāvāt. Ja naudu, tās vajadzēs tik daudz, ka pašiem maz paliks pāri.
mīļā Oma:
m
Vai patiess domā, ka pēc 25 gadu zagšanas šiem trūkst arī vēl naudas? Es tak biju domājis, ka trūkst tikai saprāts...
  • 2
  • 2
zvirbulēns
z
Nu labi, ka tā, vēl tik jāsadabūn ministrs! Neviens negrib! :)
pag>zvirbulens
p
Tu varētu iet...Ko saki? Tu te katru dienu tik gudri raksti...Diez vai būsi sliktās par to Didzi Šmitu. Tas tik gudri rakstīt gan nemāk.
  • 2
  • 0
snm
s
Nekur nevar nobalsot, visur ir cenzūra.
Šmits spēcīgs ministrs.
Š
Tagad mēs redzam, ka arī no KPV ir cilvēki, kuriem vecā sistēma ir patīkama, kuri ir ar mieru sadarboties ar veco mafiju, lai tikai tiktu valdībā, lai kļūtu ministri. Negaidīju tādu gājienu no Kaimiņa un Zakatistova !!! Paldies Gobzemam, Šmitam, Liepiņai un jaunajām, kuriem neinteresē augstie krēsli, bet interesē, Lai Latvijā beidzas komunistiskā sistēma, kurā zemākos mīda ar kājām, bet savējos bagātīgi piebaro. !!! Cik labi, ka bija šis laiks pēc vēlēšanām, bija iespēja atklāt deputātu un partiju īstās sejas. Jau pēc 6. oktobra bija skaidrs, ka jaunos brutāli nometīs, bet trešo - savējo no mafijas, bīdīs un stutēs cik var ! Viņiem nekad nav interesējusi valdības deklarācija, kā arī viņas pildīšana, maznozīmīgs papīrs. Valdības neatbalstītāji no KPV tam piešķīra lielu vērtību, bet tādi valdībā nav vajadzīgi. Vecajiem vienmēr viss ir noticis personīgās, slēgtās sarunās, kā to teica Šmits. Visus šos daudzos gadus meļi vienmēr ir bijuši mafijas pārstāvji, sākot ar melīgiem pirmsvēlēša
redz>Šmits...
r
Jūs rakstāt: Tagad mēs redzam,........ Vispār redzēt vajag pirms jūs kādu vēlat, ne ievēlēt un tad redzēt.....
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas