Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pētījums: Ja balsošana būtu obligāta, pie papildu balsīm tiktu Saskaņa, KPV LV un ZZS

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latvietis
l
Ja aptauju veikt tikai Rīgā, tad jau varbūt tas tā ir, bet jūs paceliet savas slinkās pakaļas no iesildītajiem krēsliem un veiciet aptauju arī reģionos un lauku novados, tad arī redzēsiet patieso ainu Latvijā. Nevajag tautu mānīt, tauta nav tik stulba un Rīga nav visa Latvija, lai gan jūs to cenšaties par tādu pārvērst.
polittehnologs
p
Es aptauju datiem neticu. Pirms 13. saeimas vēlēšanām ZZSam prognozēja ļoti lielus procentus, bet īstenībā dabūja divreiz mazāk. Es neesmu LKS un Reģionu apvienības fans, bet viņiem, savukārt- ļoti mazus procentus. Patiesībā šīs partijas gandrīz iekļuva saeimā. tā ir vēlētāju krāpšana un ļoti bīstama tendence. Tā var arī kādam ienākt prātā nopirkt vēlēšanu komisiju.
Apčidrinskis
A
Ja balsošana būtu obligāta, tad viņi vēl vienā vēlēšanu aploksnē atrastu baltu lapu ar uz tās uzzīmētu krānu. Vēlēšanas ir demokrātijas imitācija. P.S. Buļļa sēklu iegūst ar fantoma palīdzību- viņam šķiet, ka viņš ir pie govs, bet faktiski viņš ir uz koka karkasa, kas pārvilkts ar govs ādu- fantoma. Tāpat vēlētājiem šķiet, ka viņi dara kaut ko svarīgu un izlemj, bet faktiski zem visa šī pasākuma ir tikai karkass un āda.
Stulbiņš NEBALSOTĀJS
S
NEBALSOT ir brīva vārda un brīvu domu tiesība. Piespiedu balsošana ir DIKTATŪRA.
Prezidenta krustdēls
P
Nāk jaunas vēlēšanas. Sāksim domāt par Latviju kā valsti, kura savieno Austrumus ar Rietumiem, nevis kā jau nospēlētu preču transit valsti (kādam lembim, šķēlim, vai augulim par prieku), bet kā pasaules nākotnes sabiedrības iekārtu. Ir pienācis laiks izstāties no NATO, ES, pamest 28 gadu ieilgušus murgus par Rietumu pārākumu, un uzņemties risku atgriezties pie savām Austrumu saknēm (ne par velti Rietum Eiropa devē mūs par Austrum eiropiešiem, un Lietuvas antropoloģe Marija Gimbutas—kādreiz mana kaimiņiene---uzskatīja, ka mūsu izcelsme un ilggadīga mājvieta meklējama Dniepras upes ielejās). Protams, ieteikums dod mums uzņemties risku, no kāda mūs trīs desmitgades atrunā fašistu mantinieki Briselē un tiem padotie kaupo mūsu pašu starpā. Neapšaubami lielākās pretrunas jaunam ievirzienam būs par Krievijas lomu, tāpēc nākotnē par šo jautājumu vairāk.
Tikai sifilisa saēstas smadzenes
T
var sagudrot tamlīdzīgus murgus. Vai tad nu tauta ir tikai stulbas avis, un neredzēja, kas par mēslu ir Gobzemis? Vai kāds nezin, ka ZZS jau 28 gadus valsti un tautu slauc, un vai būtu kāds, kas par šiem neliešiem Krauzi, Duklāvu, Tavari vai DRO balsotu?
Kira
K
Izskatas, ka Latvanijas vadoni nu ir ta parbijusies, ka sak tautu pieradinatu pie ta, ka Latvija butu jaievies obligatas velesanas, jo preteji sie pasi vadoni var tikt nostumti no siles, jo latviesu tauta ar katru dienu zaude ceribas, ka si velesanu sistema kalpo latviesu tautas intereses.
Margarēta
M
Vēlētāju aktivitātes % nav zināms, jo nav zināms, cik Latvijā reāli dzīvo cilvēki un cik tikai skaitās. Ja es padomāju, cik manos laukos apmēram 5 km rādiusā ir mājas, no kurām jaunie aizbraukuši, bet skaitās vēl i pie ģimenes ārsta, i pagsta skaitā. Sanāks savi 30 cilvēki. Un tāda aina ir visur. Cik nav sadeklarējušies Rīgā, lai radiem vai draugiem nav jāmaksā lielais nodoklis. Piedodiet, bet pat, atspoguļojot reemigrācijas konsultantu sasniegumus, nekautrējas uzrakstīt, ka vispār jau tie cilvēki uz atbalstu pretendēt nevarēja, jo nemaz visu laiku uz papīra bija Latvijā, tāpēc uzņēmumus noformēja uz sievu vārdiem. BET, ja šo sāks kustināt, tad būs jākustina arī jautājums par to, vai ir pareizs mandātu sadalījums pa novadiem. Latvijai vajadzētu pāriet uz vienu vēlēšanu apgabalu.
shnicele
s
shitadus "petijumus" peeta un apraksta krievijas teroristu tikls??kapec tada perversija tike publiceta?Tikpat labi varetu buut petijums par to,ja notiktu dekolonizacija,cik pec tam balsu savaktu SC un citi prokrieviskie meee66li
K#
K
Nē pajoliņ,to pēta Mēdiju izcilības centrs ... Tīkls tur nav pie vainas,pat palags ne ...
  • 4
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas