Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pieradina pie citas Saskaņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
BET, KĀPĒC MASKAVA MELO > KA VISA PASAULE GRIB KRIEVU VALODU ? MAN IR IZNĀCIS RUNĀT AR ĀRZEMNIEKIEM ... VIŅI KATEGORISKI ATSAKĀS RUNĀT KRIEVISKI .....DABŪJU MOCĪTIES AR SAVU ŠVAKO VĀCU MĒLI !
Fakts
F
Kangari
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
KREVS , VIENMĒR BŪS UN PALIKS > KRIEVS ! VIŅAM TAK TĀDI GĒNI !
...
.
Spriežot pēc sejas krāsas, bildē ir baisākais alkāns.
tribunāls
t
Apcietināt tos sibīrijas mērkaķus līdz vēlēšanām...
Veiksmes stāsta formula
V
Saskaņai tāpat ir komfortabli. Pēc aizkulišu vienošanās ar Vienotību tā stabili iekārtojusies pie siles Rīgā. Saeimā tai ir stabila opozīcija, bet pozīciju viņai vajag kā kazai piekto riteni, jo tas nozīmē, ka nāksies smelt visus Vienotības sastrādātos mēslus ekonomikā. Saņemot par to lamas un ķengas, tajā skaitā no pašiem mēslus sastrādājušajiem. Labāk mierīgi vākt savu kāpostu, paspēlēt bubuli priekš latviešu elektorāta un dzīve ir izdevusies.
biedrs Pelše
b
Tā pati "Vienota Krievija" ! Ja stumj latviešu kangarus sev pa priekšu, tas neko nemaina.
Klinkers
K
Ko tas līdz, ka partijā jaunievilktie brekši ar latviskiem uzvārdiem un vārdiem vēlēšanu listēs ir ar pirmajiem numuriem... Prokremlini tāpat balsos par savējiem rusakoviem.
vēsture var atkārtoties
v
Ko Saskaņas jaunajiem līderiem liks, to viņi arī darīs. Palasiet par prof. Galenieka alošanos un likteni 1940. gadā...
Savējie sapratīs
S
Vilks spalvu met, bet ne tikumu!
Kainšvainlībtdihs
K
Saskaņai nav nekādas ietekmes, nevajag dzīvot sapņos. Tik liels procentu skaits ir tikai pateicoties smieklīgi zemajai aktivitātei. Aktivitāte būtu lielākā, varētu sūkāt galu. Sprēgā te, kā pipec svarīgie, kaut patiesībā nekas nav. okupanti obanie.
Zirņu pagasts
Z
Vēl ir latviskojumi no Zirņu apkārtnes Gāgu purva sarga - "pisec" un "pīzduļejs"
  • 6
  • 0
latviešvalodīgais
l
Kas ir "pipec"? Pipele?
  • 5
  • 2
K#
K
Bet tā kā aktivitātes nav,tad pagaidām tu un tev līdzīgie ir tie gala sūkātāji !
  • 5
  • 3
Def
D
Kamēr saskaņa neatzīst okupāciju,vienu valsts valodu- latviešu un nepārtraukts līgumus ar putina partiju tikmēr necerat ne uz ko u.ainie
Smējējs
S
Pats vērtīgākais sarakstu piedāvājumā ir JĒGA. To vienmēr meklējam vēlēšanās - lai būtu jēdzīga un radoša dzīve, ne nogaidoša nīkšana. Stiprajiem vajag iespējas darīt, vājajiem vajag drošību no riskiem. Un vēl ir svarīgi, lai stiprie vājajiem nedara pāri un nav stipri uz vājāko rēķina - tā prasti dižoties pa dzīvi nav liela māka. Vai es šeit pateicu ko stulbu un kaitinošu? Vai tas, ko pateicu, ir pretrunā ar vārdu SASKAŅA? Vai tas ir pretrunā ar eiropeisku sociāldemokrātisku stāju? Tad no kurienes tā vēlme iebilst un "mīnusot"? Bez cīņas PRET SASKAŅU daudziem sarakstiem NAV JĒGAS! Un nav nekādas nozīmes tam, kāda savā nostājā ir Saskaņa - Saskaņai jābūt "sliktai", lai "labie" varētu cīnīties pret "ļaunumu" - neko citu jau "labie" neprot. Tā mēdz būt dzīvē. Arī Krievija paaudzēm cīnās pret "ļaunajiem" Rietumiem, jo nespēj iedomāties sev citu eksistences jēgu. Daudzām valstīm tomēr izdodas dzīvot savai laimei, nevis "naidniekiem" par postu. Vai Latvijai izdodies? Tas ir mūsu pašu varā!
Smējējs
S
Saskaņa NAV Kremļa projekts. Saskaņa IR mūsu pašu, Latvijas sociāldemokrātu, projekts - eiropeiska, droša Latvija mūsdienu mainīgajā pasaulē. Uzskatu, ka dažādas skaļas NEsaskaņas nekādu labu mums nerada. NEsaskaņa vienmēr ir primitīvāka un vieglāk panākama par SASKAŅU - katrs cilvēks ar dzīves pieredzi to saprot un prot novērtēt saskaņu sabiedrībā.
  • 4
  • 26
ta nu gan
t
Saskaņa ir Kremļa projekts, bet Kremlim nav labu projektu. Kremlim joprojām ir viņa impēriskie plāni. Ja vēl pirms gadiem padsmit tas varbūt nebija tik skaidrs, tad ja ne pēc Gruzijas, tad pēc Ukrainas tas būtu jāsaskata pat aklam. Bet vēlēšanas kā jau vēlēšanas- lai nu kur, bet Kremlī ir ļoti labi politiskā mārketinga meistari, pārtaisīs uz vēlēšanu laiku jebko par jebko. Kaut vai atceramies, kāda bija Mamikina publicitātes seja pirms EP vēlēšanām.
  • 22
  • 4
Niknais
N
Par citiem saka tie paši sūdi tik maisiņš cits te otrādāk jauni mēsli tik maisiņš tas pats
Dusmīgais
D
Sūdi tie paši, smird šeit jau no 1940. gada !
  • 25
  • 3
sunis
s
Papildināta ar jau zināmajiem Lemberga cilvēkiem, lai nebūtu jāšaubās par šīs partijas piederību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas