Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Politiķi prognozē, ka par Kariņa valdību varētu izdoties vienoties ātri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
???
?
Kā tas var būt, ka tiem kuriem vismazāk balsu vēlēšanās, tagad tiek visaugstākajos amatos? Priekš kam tad bija jāiet vēlēt??? Es nebalsoju par Vienotību, esmu pret vecajiem vēžiem, oligarhiem un shēmotājiem!!!
Alla Borisovna
A
Ne jau par amatiem ir runa, bet par atbildību pret sabiedrību. Latvija nevar pastāvēt bez valdības un atbildīgiem deputātiem, kādi, es ceru, ir arī JKP un KPV LV jāsaprot, ka, ja viņi nespēj izveidot valdību, tad jāatbalsta tie, kas spēj. Ja runā par solījumiem, tad vismaz ar JKP solīto "tiesiskumu", domāju, Kariņa kunga idejas būs gluži savietojamas. Kas attiecas uz KPV LV ideju par valdības samazināšanu, tad tas ir pilnīgi negatavs plāns un viņiem pašiem tas jāizstrādā un jāpamato. Jo pliki lozungi strādā tikai vēlēšanās.
  • 0
  • 0
Ceram uz KPV un JKP.
C
Ja KPV un JKP balsos par vecajiem, Kariņu, tad viņi ir nodevuši savus vēlētājus. Bordānu un Gobzemu viņi nodeva un uzmeta, bet tagad gaida, lai par viņiem ietu kopā. Vai nav laba taktika, vecie iznīcinātāji ???? Lišķīgais un nodevīgais dzintarmēsls ar Par tagad ir priecīgi, viss turpināsies kā senāk.
Alla Borisovna
A
Jūs pieminat "vecos", kas ir pilnīgi nekonstitucionāla ideja. Latvijas vēlētājus Satversme neiedala jaunos un vecos, tāpat arī vēlētāju ievēlētos deputātus. Patiesībā ir tā, ka Latvijas tautai ir dažādas domas par to, kādi galvenie darāmie darbi valstij priekšā, nu un Saeimas sastāvs atspoguļo šo dažādību. To reducēt uz prestatu "jaunais / vecais" ir totāla vienkāršošana, kas nestrādā.
  • 2
  • 0
Tas ir joks ?
T
Tas tiešām ir pilnīgs joks. Te skaidri redzams, ka pie Kariņa valdības viss paliks pa vecam. Bet vēlētāju vairums taku balsoja par parmaiņām. No Kariņa prioritātēm neviena neatbilst kpv.lv vai jkp prioritātēm. Ir vairāk nekā skaidrs, ka nekāda valdība šeit nevar sanākt, ja vien kpv.lv un jkp neizvēlas vnk brutāli uzmest savus vēlētājus un norakt savu politisko nākotni, ejot šādā valdībā. Un vēl. Patiesi nebūtu saprotams, kāpēc tad visa šī partiju blice nespēja vienoties ne Bordāna, ne Gobzema valdībai, bet tagad nu kaut kādu iemeslu dēļ spēs vienoties caurkritušās Vienotības Kariņa valdībai?
Labvēlis
L
"Patiesi nebūtu saprotams, kāpēc tad visa šī partiju blice nespēja vienoties ne Bordāna, ne Gobzema valdībai, bet tagad nu kaut kādu iemeslu dēļ spēs vienoties caurkritušās Vienotības Kariņa valdībai?" Kas tur nesaprotams? Pieredze, draugs, pieredze. Kariņš ir bijis valdībā un zina, kā valsts darbojas, tāpēc, cerams, spēs daudzo koalīcijas partneru vēlmes ietērpt precīzos, reālistiski izpildāmos formulējumos. Tādas vēlmes kā "ar līdakas pavēli, lai notiek kā vēlos - lai valstī mazinās nabadzība" - vienkārši nestrādā. Ideja varbūt nav slikta, bet tā ir jāpārtulko konkrētā, secīgi izpildāmā pasākumu plānā, kas novestu pie vēlamā rezultāta.
  • 2
  • 0
Scorseze
S
Protams, jo par šo jeņķu dienestu štata aģentu nobalsos un atbalstīs visi pārējie uzpirktie un ar šantāžas palīdzību "pierunātie" tautas kalpi:) Ierosinu visiem deputātiem, ministru kandidātiem, svarīgu valsts institūciju vadītājiem un prezidenta kandidātiem ieviest melu detektora pārbaudi translētu tiešajā ēterā, ar jautājumiem, vai viņi ir srādājuši svešas valsts interesēs (neatkarigi kuras valsts bet ne Latvijas), vai viņi ir ņēmuši kukuļus, vai viņi strādā kādu svešu valstu struktūrās, ...? Un kurš nepiekrīt šādai pārbaudei, tā kandidatūra vairāk netiek izskatīta NEKAD, tad lai uzņemas savu politisko "atbildību" un aizveras!:) Paskatīšos kā visi tie nominētie pajoliņi paši atteiksies kandidēt:):):):)
anonimus
a
Только в тупорылом Лабатленде возможно такое - правительство создает еле попавшая в сейм и получившая 8 мест партия, а партию, выйгравшую выборы даже в упор не замечают. Вот именно поэтому, господа лабасосы вы за 27 лет все и проебали. Сидите теперь в долгах по самое немогу и голый зад почесываете.
Alla Borisovna
A
Tas tiešām ir jocīgi, ka visvairāk balsis ieguvušo (nevis vēlēšanas uzvarējušo - uzvarējušajai partijai būtu vismaz 51 deputāts Saeimā) partiju neievēro, bet varu vien teikt, ka Saskaņa pati sevi ir nostādījusi tādā situācijā, pārāk atbalstot vienas Latvijas kaimiņvalsts politiku.
  • 0
  • 0
:)
:
I ti sidjisj s nami v mestje hahahahaha...
  • 0
  • 0
Skraidīte
S
Mēs gribam Gobzemi. Viņš mums OIKU saglabās un palielinās!
trollim
t
Hi, hi. Jenotu jēlais trollīt, tava JV un APAR ir OIK lielinātāji, nevienu te neapmuļķosi.
  • 5
  • 8
Skaidrīte
S
Kariņam NĒ. Viņš OIK atbalstītājs un piesedzējs Eiropas parlamentā. Kamēr nav notiesāti OIK darboņi premjeram jānāk no JKP vai KPV.LV.
Es
E
Lembergu par premjeru, bļaģ!
Lembergs
L
Bleģu par prezidenti!
  • 6
  • 0
Neslāvs
N
Ja kremļa pindosi kviec kā ar vācu durkli kautas cūkas, izskatās, ka Kariņa k-gs ir pareizais Ministru Prezidents.
una
u
Kā var izveidot valdību, ja Kariņam vajag 6 partijas, bet Strīķei der tikai 5? Visi taču zin, ka Strīķe nekad nepiekāpjas. Nekas tur nesanāks, varbūt varētu tirgoties, bet Strīķe to nedarīs.
Apčidrinskis
A
Zeme, atveries! Ja šitādi kadri vadīs valdību, tad ar dievzemīti ir cauri! Gudrie un godīgie (kas būtu iemiesoti vienā personā) ir beigušies. Tagad valdīs tie, kurus partiju netīrais vilnis iznesis dzīves virspusē.
Zeme, atveries,
Z
un aprij Apčurātdirski , lai mazāk mēslu Tevī!
  • 9
  • 1
vecā sieva
v
Ja mafiķu politbirojs vienosies, tad. Tā teica mans partneris.
Bez prognozēšanas
B
Būs Gobzems vai Gobzems un Saskaņa!
Krējums Saldais
K
Kariņš ir spilgtākais piemērs Latvijas politiskajam infantīlismam - divi runči nevar sadalīt krējums bļodu, tāpēc aicina no malas jebkuru blozgu, kura tagad pateiks - tev 49/100, bet tev 51/100. Visi apmierinātu, tikai sērdienīte, tauta ar pastaliņām, ar pastaliņām, uz Īriju pelnīt kurpes.
''Nabaga mauka-sērdienīte!''
&
Mauko dēļ laupījuma pa Rietumiem pastalās! Starp citu, tikai analfabēts neprot vārdu INFANTILS pareizi uzrakstīt.
  • 6
  • 1
Vienādi
V
Kariņš ir tas pats Pabriks. Otra iezīmēta kārts OIK blēžu piedurknē, kuru mēģina iesmērēt kā "kompromisa" figūru, kad neizdevās iesmērēt pirmo. Lietas būtību tas nemaina,jo rezultātā tas pats. Oligarhu un klepokrātu banda atkal pie varas un netraucēti turpina valsts aplaupīšanu.
  • 10
  • 10
utt
u
Kas tad te nav saprotams? Mēs esam īsti latvieši un viens otru nāvīgi neieredzam. Visas latviešu partijas viena otru neieredz. Sanaidot viņas un uzkurināt tālai nekonevarētu izveidot ir elementāri. Bet panākt lai latvieši savā starpā par kaut ko vienotos ir no kosmiskās fantāzijas jomas. Nereāli. Latvijā vienotība iestājās tikai tad ja visu regulē nikns vīrs ar lielu pātagu, kurš visiem sadod pa muti. Bet tāds pat pie tāla apvāršņa nerēgojās. Tāpēc nāksies samierināties ar Namu pārvaldnieku, kuru iecels Bāriņtiesa. Latvieši taču ir bezsaimnieka bāreņi.
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Nekāda sakara ar to, kurš kuru neieredz. Kad pelēkie ir vienojušies, tad valdību var apstiprināt.
  • 6
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas