Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Prezidents premjera amatam nominē Bordānu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anda Karklina
A
Lot, loti ceru, ka sis partijas V, JKP, KPV LV, NA jau rit izmetis no savam partijam tos idiotus, debilikus, kretinus, kuri 6. novembri apganija Latvijas valsts Satversmi, kura ir noteikts, ka Latvija valsts valoda ir latviesu valoda, un nodeva zverestu kaut kada latgalu dialekta un bada dzeguze Murneice (NA), pat neipikstejas, lai aizliegtu Latvijaas valsts 100. gades priksvakara kaut kadiem idiotiem apganit Latvijas valsti un latvietu valodu un pazemot latvieus tautu. Es personigi un mani radi, tuvinieki 6. novembri tikam loti pazemoti un apkaunoti kad kaut kadi atseviski kretini, idioti , kuri ir ieveleti 13.saeima neievero Latvijas valsts pamatlikumus, tiesibas normas un zverestu nenolasija Latvija valsts valoda -latviesu valoda, jo no siem idiotiem nevaretu prazia, lai vini zverestu norma bez papira.
atjautības uzdevums Andai
a
Kā jums šķiet, no kura novada ir radušies nosaukumi "Latvija" un "latvieši"?
  • 1
  • 1
jūs šķeļat savu tautu
j
Latgaliešu dialekts ir latviešu valodas sastāvdaļa, nevis "kaut kāds dialekts".
  • 3
  • 1
Čigānam cita doma
Č
Vēl nepriecājieties, ka tik šis nav viltus gājiens, lai izrādītos tautai. Vecie izgāzīs visu un Vējonim jau prātā cits, savējais melnais zirdziņš !!! Un to visi vecie un Saskaņa apstiprinās kā tas ir bijis vienmēr. Nekas tur nekad nav noticis godīgi, ir meli un čigāna pavēļu izpilde. Paskatīsimies,vecie negrib OIK , kredīt biznesu izbeigt, negrib pārmaiņas tiesiskuma ieviešanā un daudzās citās lietās. Neklausiet, bet vērojiet. Arī Pabriks, Viņķele un visi pārējie pirms vēlēšanām solīja vienu, bet jau vakar darīja citu. Arī glumā lupata Dzintars ieķēries veco smirdīgajās biksēs un nelaiž tās vaļā. Visur strādā trešā roka, gaidīsi brīnumus.
Ieva
I
Viss kārtībā ! Labs un stiprs kodols valdībai - Bordāns un Gobzems. Cilvēki būtu protestējuši ja būtu Fabriks Mēs balsojām par jaunajiem un citu, labāku Latviju.
Viņi nekad neturēs vārdu.
V
Jau pirmajā dienā atklājās meļu īstās sejas. Kur palika pret Saskaņu vilktās sarkanās līnijas NA,Par,JV ???!!! Par ZZS nav, ko runāt, viņi bija un būs ar Saskaņu. Vislielākie nodevēji ir Dzintara partija, glumi un melīgi lupatas. Ar mutēm bļauj un ārdās, ka krievs nāk, bet aizmugurē savējiem iedur dunci ribās. Dzintara un Mūrnieces nodevīgās acis izsaka visu. Jau pirmajā dienā notika Saskaņas prāts !!! Kur ir jaunie, vai JV un Par ? Mūļķības, visi vecie sametušies un centīsies ietekmēt varas darbu, lai nebūtu jāatbild par nodarītu un, lai vecais, sakaltušais karalis no Puzes varētu valdīt arī turpmāk, lai nav jāsēž cietumā. Redziet, cik skaisti pirms vēlēšanām nozombēja jūsu prātus - Pabriks, Pauļuks, Ašen-ašen, Viņķele un jantarčiki.
RTX>Artūrs Priedītis
R
Biedri A.Priedite: Ko Jūs te vēl LV dariet? Tak ar steigu dotieties pakaļ savam komandierim LKP CK 1.sekretāram A.Vossam uz Maskavu...
Ķeņcis
Ķ
Dod, dieviņ, lai varētu savā starpā saprasties JKP un KPV LV, lai vecie vēži nediktētu savus noteikumus! Dod, dieviņ, lai valdībā nebūtu Saskaņas un ZZS!
Nejēga
N
Vai nu nevarēja tāpat nosaukt, izvirzīt, iecelt, ieteikt, varēja taču beidzot bez NOMINĒŠANAS iztikt? Kauns, latvieši, kauns, tā savu valodu nīst var tikai patiesi īsti nelieši!!!
lectus>grammaticus
l
Viss tiesa ar to krievu valodu: Bet bez krievu valodas tagad lien arī angļu valoda....ja kas...
  • 5
  • 0
grammaticus
g
Ja tev tiešām rūp latviešu valoda, uztraucies labāk par lienošo krieviskošanu: man domāt, neslikti, jobenā, nahren, pašķirties, paslikti, otkats, tipa (ķipa), ķert kaifu, haltūra un simtiem citu.
  • 5
  • 1
jaa
j
JKP un KPV.!No sirds novēlu abām partijām strādāt draudzīgi ,nekašķējoties, neraustot segu katrs uz savu pusi, protot pārliecināt/nevis ar varu uzstiept / protot ieklausīties un pieņemt pareizākos lēmumus,tad redzēsiet, ka nākošajās Saeimas vēlēšanās šī tandēma būs zirgā ,ko arī novēlu abām jaunajām,prātīgākajām,viedajām partijām būt uz šī viļņa , lai arī parastie cilvēki varētu dzīvot cilvēkcienīgu dzīvi ,nevis tikai -izdzīvot
Robis>jaa
R
Cilvēciski skaists un sirsnigs, bet politiski naivs Jūsu koments...
  • 4
  • 4
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Gan jau sastrādāsies, KP vien visi ir, kaut arī jauni un zaļi, bet no mūsu ģimenēm nākuši. Vienīgi to šiziķi kaut kā vajag apmierināt, nu iedodiet viņam prasmīgu mātīti uz kādu nedēļu, lai izsūc.
  • 5
  • 3
Stulbiņš NEBALSOTĀJS
S
Šantāža jau redzama fotogrāfijā.Pūstošā galva Vējonis stāv uz kastes, lai būtu par galvu lielāks.
solon
s
Domāju jau, ka Vājonis ir 100% tukšs kā salmu maiss bet izrādās, ka 1 + var atrast pat tur! Ja vien, protams, tas nav kādas lielākas spēles plāns ...
jjā
j
ceļinieki mūžam dzīvi...
nu re
n
It kā jau pozitīvi.Bet šaubas māc par to,vai šai partijai ir pietiekoši spēka,lai izslēgtu visus pretīgos liberastus un bandītus no Zemnieku bandas.
Skats no malas
S
Śaubas māc, vai pietiks prāta atkāpties no solījumiem.
  • 4
  • 5
Arturs Priedītis
A
Tas tā bija gaidāms! Bordāns ir labi pārbaudīts un pieredzējis nacionāli reakcionārā un krimināli oligarhiskā valstiskuma sargs, salīdzinot ar Gobzemi un Pabriku. Bordāns sevi ir pierādījis praktiski, uzticami kalpojot oligarhijai. Viņš tāpat savā "partijā" savāca ne tikai tādus drausmīgus šarlatānus kā Gallas Dagmāras, bet savāca arī citus tādus oligarhijai uzticamus kadrus kā Jurašu, Strīķi. Oligarhija ir Vējonim devusi vienīgi iespējamo rekomendāciju. Nav ticams, ka dauni un pederasti izjauks oligarhijas plānus.
tas pats artjoms sosnovs
t
no kremlinu propagandistu brigādes?
  • 10
  • 6
Rukruk
R
Nuja,tas jau bija zināms.Glumais zutis ielīda pie siles.Kamēr cūkas grūstījās,zutis izspraucās pue siles.
Cudo Vējonim!
C
Cudo Vējonim par viņa drosmi! Visi tie sorosisti, dombrovski, vilki, pabriki, šleseristi, kalvīši un citas bezkaunīgās polistiskās staigules lai savelk jostas! Paņems beidzot viņus visus tiesas priekšā! Beidzot Konsarvatīvie ieviesīs valstī kārtību!
Aleluja
A
Līdz 21. Novembrim?? Veikls gājiens...
  • 5
  • 1
Sapņo vien
S
Vai kāda cita partija ies Bordāna valdībā? Tāpēc jau nominēja, lai izgāztos. Un tad pienāks kārta pa brikam...
  • 19
  • 15

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas