Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pūce ceturtdien pie Saeimas uzklausīs novadu reformas pretiniekus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kristīne Tunskere
Es skatos uz reformu ar lielām bažām - lielākā katlā lielāks bardaks un lauku cilvēks, kuram tagad jau nav viegli, būs vēl vairāk pamests novārtā. Nebūs blakus atbalsta un kas spēj pārstāvēt interses. Par to,, ka Pūse priecājas, ka pašvaldību darbiniekiem būs jāmeklē darbs citur - manuprāt nav problēma. Problēma ir vnk drausmīga infrastruktūrā - nav ceļu, transports vnk viena milzīga bēda - praktiski nav iespējams tikt kur citur. tikai ja nu ir personiskais auto.... un ar to saistīti tagad milzīgi izdevumi... apsurds apsurdu galā... Sakārtojiet takš infrastruktūru un lauku cilvēki spēs gan ražīgāk strādāt, gan mažak braukt prom uz to nenormālu Rīgu un citur!!!
juris
j
Latvijā, uz 1,6 ml cilvēku pietiekoši būtu ar četrām pašvaldībām, Latgale, Zemgale, Vidzeme un Kurzeme. Viss. Mazāk būtu gaisa tracināšanas.
Būs!
B
Pūce uzmanīgi uzklausa jūs visus,Emmu ieskaitot, atvērtu muti! Un,paklausot Ernai,reformu veiks zibenīgi!
Nu
N
Visticamāk, izliksies, ka uzklausa ķeksīša pēc. Patiesībā viņu tas neinteresē ....
Priecīgs Secinājums
P
Kopš 1991g ‘atjaunotā’ Latvija vairs nav tā Latvija, kuru veidoja 1918g latvieši. Par to liecina pat šodienas Diena, kura kaunās pieminēt vārdu ‘latvietis’, bet to reklamē un sauc ‘cilvēks’. It kā starp cilvēkiem un to kultūrām nebūtu atšķirības. It kā latvietis ir sēne, ko latiņu valodā sauc par ‘vulgum pectus’, re: stulba pumpa, kas aug kaut kur pasaules pažobelē. Pagāja šīs ES pavalsts 100 g jubileja bez nopietna ieskata tās vesturē, kam ir tiešas un dziļas saites ar latviešu kultūru. Nav brīnums, ka kāds ES pavalsts ministrs, Pūce, tagad cenšas mūs, ‘vulgum pectus’, sabāzt kāda sapelējušā bananu maisā, jo būs vieglāk tās apklusināt un bez pīkstiena sabert cūku silē. Ja vēlies dzīvot piemaksā pavalstij nodokļus—cilvēces labā, protams.
he he he
h
"...uzklausīs novadu reformas pretiniekus..." . Jautājums - tikai ar kuru galu uzklausīs ? :))
Kārlis
K
Tada sajūta, ka Dienu apsēduši Kremļa troļļi :)
>:-)
&
Visi kuri neglauda pārrijušos treknos taukumūļus pa spalvai, apriori, ir "kremļa troļļi"? Tā? Karļis?
  • 13
  • 1
Emma
E
Aicinu jūs uz privātu latviešu seksa klubu - www.GetMeets.com
Erna
E
Puce, tas, ka ir javeic regionala reforma ir javeic nekavejosi Latvija par to nevienam sapratigam Latvijas valsts pilsonim nav saubu, tacu, si reforma ir javeic loti, loti pardomati un tai ir jabut logiskai un ilgspejigai arskatu uz nakosajam paudzem un tas pazitivi ietekmetu sobrid dzivojosos cilvekus Latvija, un nevajag raustities, baidities no ZZS mafijas, kura valda Latvijas pasvaldibas. Un vel, ir jalikvide visi integracijas biroji, ofisi, ari tas, kura grib iekartot Zaigu Puci. Riga ir janojauc Uzvaras parka okupacijas piemineklis un tas ir Puces vaditas ministrijas kompetence.
Pipars
P
Slikts pasākums - MUMS viņš ir JĀIGNORĒ!!!... Nevajadzētu tur braukt... priekš tiem kas tur sabrauks jēgas no tā visa nebūs.. Jāsaprot - ja tas vis tur notiks tad organizētājiem (UN TIEŠI PŪCE UN KOMPĀNIJA IR ŠĪ PASĀKUMA ORGANIZĒTĀJI) tas drīzāk ir sasniegums nekā zaudējums!!! Ne tādā veidā lietas kārtojās, lai ietekmētu elitāro grupējumu politiku, šie grupējumi ir jānostāda tādā situācijā kad viņu politika nes tiem zaudējumus. Tādas lietas tiek darītas pavisam citādi! Ja cilvēki ies uz šo pasākumu tad tas nozīmē ka Pūcem tiks dota iespēja šo pūļa kustību pārtvert un pamainīt sev vēlamā virzienā. Visa šī pūļa noskaņojuma zondāža attiecīgajam varas grupējumam kompleksā dos iespēju nekļūdīties zinot pārvaldāmā objekta noskaņojumu organizētības līmeni un arī citus būtiskus parametrus, neaizmirstiet ka tas viss smalki tiks filmēts un piefiksēts - tās ir lamatas, iet uz šo pasākumu ir KĻŪDA!
Kārlis
K
Katra cilvēka brīva izvēle paust viedokli. Un paskatīsimies,cik cilvēku sabrauks... ja nebūs tikai pāris pagastveči, bet krietns pulks novadu iedzīvotāju,tā būs zīme,ka ar reformu kas nav kārībā.
Nevajag tur līst! Mediķu protests
N
pie kā pagastveči tikai piesmērējās
>:-)
&
Sic tranzit gloria mundi? Bijušie, varenie, "pagastveči" ar saviem līdzskrējēju bariem, radiem, draugiem un šoferu dēliem, nu ies mežabrāļos ?
  • 15
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas