Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Reitingi: Septembrī krīt atbalsts Saskaņai, pieaug JKP un Attīstībai/Par!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skaidra runa
S
BALSO par NA, JV, JKP un Par ! NEbalso par stagnātiem- ZZS, okupantiem - saSSkaņa un pajoliem - KPV ! NEdrīkst balsot par pārējiem sīkaļām - tavu balsi nozags !
Hūgo Vācietis no barikādēm
H
TIKAI NA VAR IZGLĀBT LATVIJU NO KRIEVIJAS APKAMPIENIWM !
Ilona Kulda
I
Īstie reitingi būs redzami 7.oktobrī
Fly
F
Par ko balsot? Par Meroni naudu nopirktais Kaimiņš aizies pie Saskaņas ar visu savu varzu un labticīgajiem. Pašreizējā koalīcija? Katrs apķēzījies - NA sasējušies ar blēdīgiem advokātiem, kuri sapirkušies Rīgas zemes un drāzīs ne tikai krievus, bet arī latviešus, kas tajās daudzstāvu mājās dzīvo, bez apdoma pinas ar Latgales separātistiem. ZZS ar tuvredzīgām, nepārdomātām nodokļu reformām uztaisa vēl lielāku bardaku, nekā līdz šim; viņu vēlēšanu sarakstos blakus cienījamiem cilvēkiem kā mušas ap tortes gabalu pledinās sportisti un citi slaisti. Vienotības atliekas - neko nesavāks, blēdīgi pēc definīcijas, nesen vēl sašmucējušies ar promgājējiem un atpakaļ nācējiem. Par konservatīviem - Bordānam šī ir jau kāda sestā partija, - kas Strīķei aiz ādas, to viņa pati diez vai zina, bet ka Bordānu nokodīs, tas ir droši, un šī partija ātri pajuks kā dīķī pīļu s. Par sīkpartijām balsot - balsis aizies Saskaņai kā lielākajam spēlētājam. Tāpēc - par ko lai balso?
Hūgo Vācietis no barikādēm
H
TĀPĒC TOMĒR TIKAI PAR NA !
  • 9
  • 4
realitāte
r
Mums ir politiskās partijas, kas nekritiski pielien Krievijai, un tādi paši pielīdēji ES, bet pa vidu laipotāji starp šīm divām galējībām. Kad laipotāji sāks ieņemt stingrāku un gudrāku nostāju varbūt kaut kas sanāks. Pašlaik kam uzticēties ir maz, un šādi cilvēki partijās ir mazākumā.
novērotājs
n
Attīstībai/Par - tas ir cerību triumfs par pieredzi. Cilvēki, kuri nodarbojušies ar iepriekšējo politisko spēku šķeltniecību un ir slīkstoša kuģa pamešanas taktikas cienītāji, nav uzticami. Grūtā brīdī viņi atstās valsti likteņa varā un pratīs savu rīcību attaisnot ar kvēlām runām...
latvietis
l
PAR > PAR ĢIMEŅU IZNICINĀŠANU !!! PAR >VECĀKS Nr 1 UN VECĀKS Nr 2 !
  • 7
  • 2
Madara
M
Balsošu par JKP!
tās ir
t
Tavas problēmas trolli.
  • 6
  • 7
reptilis
r
Tāda slēptā reklāma TV ...avīzēs..un radio sen nav bijusi! Par ""pareizajām""vērtībām - homoseksuālismu....,iecietību pret migrantiem....,jā - Krievija vairs nav aktuāla...bailes pārgājušas:)))
Nebalsojiet par sīkpartijām!
N
Latvieši, nebalsojiet par sīkpartijām. Saeimā neiekļuvušo partiju atbalstītāju balsu lielākā daļa tiks pieskaitīta Saskaņai!
Aicinu balsot par Nacionālo Apvienī
A
Tā vienīgā rūpējas par ģimenēm ar bērniem!
Hūgo Vācietis no barikādēm
H
TAS KA PIE NA TIK DAUDZI KRIEVIŅI LIEK MĪNUSUS NOZĪMĒ TIKAI TO KA LATVIEŠIEM IR JĀBALSO VIENĪGI PAR NA !!!
  • 7
  • 4
Viņķeles "čuriki"
V
Vai Viņķele atkal kaut ko sasolījusi?
kā nu ne?
k
Sasolījusi viendzimuma pārus, musulmaņu bēgļus un atņemt pensijas.
  • 12
  • 5
Jeblonskis
J
Iesaku nepieņemt darbā to ignorantus kam pasē nav zīmodziņa.
Fuk off
F
Kas tas par murgu Attīstībai Tvaiks(пар).Galīgi prātu nodzēruši?
Tikai par KPV LV
T
Pēc šī reitinga var redzēt ka pie varas 13 saeimā paliks viss nemainīgi :(Tas nozīmē ka Latviju turpinās pamest vēl vairāk cilvēku un gaidāmas nodokļu represijas pret uzņēmējiem!!!!
xxx
x
Tikai par KPV LV, jo ir gatavi sadarboties ar Saskaņu?
  • 4
  • 11
Tikai par Šleseru
T
Kā var vispār balsot par ex maksātnespējas administratoru Gobzemu, kurš atklāti ņirgājas par savu elektorātu? Aklie auni, leciet oligarhu sagatavotajā bedrē.
  • 25
  • 8
NEBALSOTĀJS
N
Ja par mēsliem NEBALSOSIM, tad arī mēsli nebūs.
Gļevs
G
1905 g J.Akurāters uzraskstīja dzejoli „Ar kaujas saucieniem uz lūpām”, bet pie 2018 g, Jūrmalas meirs jau sacer pasaciņu „Ar kokaīna šļirci latvju asinīs”. Protams bija arī rakstnieki kā Reinis, Aspāzija, Skalbe, un citi, starp pēdējiem M.Muktupāvele, kuras melu pasaciņu „Mīla” latvieši pieņēma par vēsturi. Kad 1991 g Latvija atguva suverenitāti un valdībai bija iespēja pētīt, kas patiešām notika 1939 un 1940 gados, valdība paslaucīja vēsturi zem tepiķa, kur tā joprojām. Mīlas krustdēls, pa piemēram, raksta, ka Mīla bija iecerējusi mukt uz Šveici kopā ar K.Ulmani, bet plāns neīstenojās, un abi tika izsūtīti uz Padomijas gulāgiem. Tagadējā PēcPadLatvija pastāv bez rakstniekiem, kāpēc pie valsts stūres tādi kā prezidents Vējonis, kas Romas pāvestu devē par Dievu, bet mēdijos par stulbumu ne vārda.
  • 2
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas