Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Reizniece-Ozola: Gatavojos darbam opozīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Georgs
G
Nebūdama vairs tikai tehniskā ministre,Dana Reizniece-Ozola varēs tagad rosināt apvienot arī Latvijā Finanšu un ekonomikas ministrijas,kā 68 pasaules valstīs,t.sk.Francijā,Spānijā,Rumānijā,Grieķijā,Armēnijā,Kazahstānā,Indijā,Japānā un Dienvidkorejā.
Liaa
L
Aģentūra liaa ir tieši pakļauta Ekonomikas ministrijai, tātad vīra iestāde ir pakļauta sievas iestādei. Tas, protams, nav interešu konflikts, tikai sagadīšanās.
Tālis
T
Diemžēl amatus ieņem nepiemēroti cilvēki: Iekšlietu ministra matā bijuši - ārsts, mācītājs; Finansu ministra - fiziķis, lauksaimniecības mehanizātors, ģeogrāfs, cilvēks ar tulks tulkotājs izglītību (Venspils augstskola), Ekonomikas - 2 cilvēki ar vidējo izlītību. Šādsu piemērus var nosaukt daudzus.
balerina
b
laba premjere būtu ---piekaides ari ir jau visam ,,ko vēl te gaidat un spelejaties ???
g.
g
,, Jaukā sieviete , , kas ir Ričards Gīrs ,
Apčidrinskis
A
Šahiste ir viena no tiem neliešiem, kuri zem "nodokļu reformas" Latvijā izveidoja nodokļu palielināšanu un faktisku nodokļu teroru. Par divdesmit EURO pārskaitīšanu pirmās pakāpes radiniekam ir jāiet skaidroties uz VID. Lai parasts cilvēks kontaktētos ar VID, ir nepieciešama grāmatveža izglītība vai arī tāds jāalgo, jo īpaši par uzspiesto EDS sistēmu. Vienkāršie ļaudis un cilvēki gados ir iedzīti stūrī. Šahistes darbības laikā VID ir kļuvis par biedēkli- kā savulaik Gestapo vai KGB. Tas ir terors. Ozolai ellē ir rezervēts īpašs katls, un viņa ir vienā rindā ar tādiem neliešiem kā Valdis Dombrovskis, Godmanis, Pelše, Voss un daudzi citi latviešu kaprači.
Emma
E
ZZS zaglu banda ir jaiznicina ka partija, jo si zagu banda ZZS ir nesusi Latvijas valstij un latviesu tautai tikai postu, nabadzibu, pazemojumu kops ir atjaunota Latvijas valsts neatkariba, Pietiek tikai piesaukt idiotus, korumpantus Kinna, Roze, Barca, Birgmanis, Daudze, Krauze, Libina-Engere...... Ja kas, tad ZZS bandas zagli Daudze, Krauze, Barca, Libina- Engere ir gatavi Latvija ieviest Krievijas pareizticigas sektas kalendari un atbalstit ka otru ziemassvetku dienu 7. janvari, to Latvijas deputatiem, politikiem, pilsoniem nevajadzetu aizmirst un nekada gadijuma to nepielaut.
Aleksandra
A
Diemžēl kundzīte, tas ko tu pateici ir pilnīgas muļķības. Cilvēki izdarīja savu izvēli un tas vien liecina, ka ar Jūsu darbu neviens nav apmierināts. Jūsu iedomība, lepnība, augstprātība arī nostrādāja. Par nodokļu izmaiņām (īpaši veselībā) sociālajos portālos cilvēki uzdeva jautājumus, pārdzīvoja, kas notiks, Jūs ne tikai neatbildējāt uz jautājumiem, bet pat komentāri - negatīvie tika izdzēsti. Tāpēc saņemiet, ko esiet pelnījuši.
Jukums
J
tad jāteic tā: Varbūt ar smuka, bet stulba un bez morāles un nacionālas stājas.
Vika
V
Tad jau īsta boļševicieni: Viņu līderis Uļjanovs ar rakstīja ka politikā neesot ne kapeikas morāles....Tas ļāva viņa sākt pašam apšaut krievu tautu...
  • 9
  • 0
Reizniece
R
ne reizes nebija pret cenu paaugstināšanu, ne reizes nebija pret krievu mafijas aktivitātēm LV, ne reizes nebija pret valsts budžeta bezjēgas tēriņiem....ne reizes neatbrīvoja no amata nevienu FM bezjēgā strādājošo blatmani....Ne reizes....
XT
X
un ne reizi neiestājās par modernas rūpniecības attīstību un bija ne par moderno bet zagļu biznesu..
  • 16
  • 0
un
u
ne reizes neiebilda pret LV ārējiem vai iekšējiem aizņēmumiem un dzīvošanu uz parāda.........
  • 15
  • 0
bet
b
viņa tak tukša vieta finanšu lietās....Budžeta projektus sastāda tā ka tur milzu naudas tiek savējiem un draugiem, nodokļu politika bez sajēgas, Fin.min. pakļautības un pārraudzības iestādēs naudu tērē bez sajēgas, Fin.min. neiedziļinoties lietās ļauj katrai ministrijai pieprasīt budžetā naudas, kas tām patiesībā nemaz nav vajadzīgas, VID strādā bezjēga, utt...
:)
:
Kāda viņā saskumusi! Tik žēl zaudēt vietu pie siles!
  • 18
  • 0
gutis
g
Skaista sieviete,es labprāt Danuci paripinātu pa gultu...
Džovani Bokačo
D
Tālbraucēji un mūki maļ ar uzkrātu ūdeni.
  • 6
  • 0
taalbrauceejs
t
Es arī,man jau sen uz viņu stāv!
  • 2
  • 4
Rūdolfs
R
Lai tik meitene pastrādā opozicija, pietiekoši ilgi bijusi pie siles kopā ar savu vīru-Ozolu LIAA vadītāju...
praktiķis
p
Labāk lai rūpējas par ģimeni un, varbūt, saražo vēl pāris latviešu.
  • 16
  • 1
Rūdolfs>gf
R
Teiksim kā ir: Es 25 neatkarības gados vēl ne reizes neesmu dzirdējis kā kāds politiķis būtu ''praties'' jūsu vārdiem runājot, vai atzinis sava kļūdas... Pirmais tāds bija Gobzems no KPV LV, un lai cik savādi tas nebūtu-atklāti atzina ka darbojies kopā ar mafiju...
  • 14
  • 2
gf
g
Vispār tai ģimenei vajadzēja prasties, nevis kaut kam vēl gatavoties!
  • 16
  • 0
>:-)
&
Eu ! Kāda jēga no "vēlēšanām " , ja tarakāni brīvi klīst , kur un kā iepatīkas ???
ko nu vairs
k
Lielā mērā ši ir vēlētāju atmaksa par to ,ka šī partija virzīja parodiju prezidentu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas