Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Rubeni izbrīna, kāpēc valdībā nav krievu tautības ministru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bezbailīgā Žeņa
b
Nav ko brīnīties.Padlaikos mums krievalodīgo ministru un priekšnieku bija pārmērīgi daudz, tādēļ tie ir piegriezušies. Ja šodien neviens krievs(vai -valodīgais) nav ministrs, tīrasiņu krievs, značit neviens vēl nav gatavs būt ministrs LV. Nils Ušakovs tak ir krievs, jeb ne?! Vai tad Rīgas galva nav pietiekami augsts amats?
Haris
H
Ko tas melnsvārcis lien politikā? Mailīte mācīs haizivis, nu tas taču vairāk nekā smieklīgi! Mākslīgi ievilkt kādu cilvēku par ministru tikai tāpēc, ka viņš ir krievs vai, teiksim, armēnis, ir pēdīgais stulbums!
Domāju, ka
D
LaimonisAr to, ka etnisks krievs ir spēcīgs un talantīgs, ir stipri par maz, lai viņš kļūtu par ministru Latvijā. Vismaz SC vēlētāju pulks vairāk rūpējas par krievu valodas tiesībām, „uzvaras” svinēšanu un pasmiešanos par latviešu viensētu dzīvesveidu vai dziedāšanas prieku nekā latviešu tiesībām savā dzimtenē justies kā mājās. Kurš un kāds ir tas dievs, kas vēlētos krievus par ministriem visās mazskaitlisko tautu valstīs no Baltijas jūras līdz Klusajam okeānam, ja šos krievus diezin ko neinteresē nesenās vardarbīgās krievpadomju okupācijas sekas? Laimoņa komentārs ir atkārtošanas vērts: Mazskaitlisko tautu iznīcināšana, kas notiek visā pasaulē un ko veic „spēcīgi un talantīgi” impēriju varasvīri, vienreiz ir jāpārtrauc.
Mare
M
Rīgas pilsētas galva Nils Ušakovs , laikam , ir krievs. Valsts galvaspilsētas atslēgas glabā krievs. Vai tas nav sasniegums, bet integrācijas jomā tomēr panākumu nav, Nila pašlepnuma izpausmu rezultatā sabiedrība ir sašķēlusies kā vēl nekad. Ja krieviem nāks ausīs māc. Rubeņa izeiktā izbrīna, ka nav neviena ministra-etniskā krieva , varētu domāt, ka krievi aulekšos uz latviešu luterāņu dievkalpojumiem. Paskatīsimies, vai krievi tagad teiks, O, eto naš drug....
--0--
-
"Paskatīsimies, vai krievi tagad teiks, O, eto naš drug...." Tāpat vien viņiem vienmēr paliks "gans jo*banij" un "fašist nedobitij".
  • 1
  • 0
ha
h
Ej dievu palūdz,lai atdod tev prātu,laikam esi nojūdzies lūkdamies par krieviem!! Kāpēc latvijas valdībā būtu vajadzīgi krievu ministri?Un vai tad Vjačeslavs Dombrovskis nav krievs?Svitoša,paņem ieslēdz smadzenes un nezaimo Dievu!
briivdomaataajs
b
Klaat ziemassveetki, briinumu laiks, kaa kulta kalps atver muti taa taadi briuinumi naak aaraa, ka speej tik klausiities. Stankevics jau briinumus sarunaaja, tagad sis arii. Juris Rubenis arii vai nu veiksmiigi aizbeedzis no reaalaas pasaules vai arii veel vienam komunistu simpatizeetaajam maska nokritusi. Neko nezinosajam kulta kalpam varu paskaidrot, ka Latvijas valdiibaas ir bijusi dazaadu tautiibu ministri, piermeeram, bijusais labklaajiibas ministrs Vladimirs Makarovs. Protams, ja politikjis izveelas sapiities ar Latvijai nelojaaliem speekiem, tad lai neraud, ka vinja partiju valdiibaa neaicina. Un veel. Nav taadas tautiibas krievvalodiigie. Ir latviesi, Latvijas krievi, Latvijas ukrainji utt. Un ir Krievijas krievi. Tautiibas krievvalodiigie nav, taapat kaa nav valsts Krievvalodijas.
he!
h
Vai tad nav? Krievs Rubeņa kungam laikam ir tas, kurš latviski nerunā!
anglosaxis
a
No kurienes te, starp komentētājiem, tik daudz idiotu rodas. Un visi vienuviet.
UN TIEŠI VIENUVIET
U
Komentārs
  • 0
  • 0
to angolsakša
t
tu,viens idiotiem,kas NO KOMENTĒTĀJIEM RODAS
  • 0
  • 0
zuze
z
Diezgan daudz, bet Rubeņa kungs arī nez kāpēc uzkurina naidu! Iespējams, ka pie vainas Diena, izraujot kaut ko no teiktā un pasviedusi kā kārtējo "kaulu"
  • 0
  • 0
K-K
K
... Siem evangelistu kultu parstavjiem tacu ir vienalga ar kadu paltraku tiek apklata vinu misionaru miesas !
Pliners
P
Vai kremlis būs ko ziedojis baznīcai vai arī "svētais" tēvs galīgi nojūdzies!
F..
F
kremlis neziedo-NOPĒRK !
  • 0
  • 0
lauķe
l
Svētais tēvs, diez vai Jūsu draudze būtu sajūsmā, ja vajadzētu uzņemt savās rindās baru krievticīgo, kuri pa taisno nāk no parakstīšanās Lindermaņa kantorī..... Tad jau Jūs savos uzskatos daudz neatšķiraties no K.Dimitera.... Svēto vakarēdienu no Jūsu rokām diez vai vēlētos saņemt.....
Vai tiešām
V
virsrakstā ir tik grūti rakstīt cilvēka pilnu vārdu un uzvārdu? Tad arī uzreiz kļūtu skaidrs, vai ideju pauž kamaniņu braucējs, bijušais labvakarietis vai mācītājs.
lets
l
Degradeeto luteraani sen jau bija laiks izmest no bazniicas par narkotiku lietoshanu.
Dundukovs
D
Par finansu un ekonomikas ministriem noderētu Dāvida pēcnācēji, lauksaimniecības ministrs varētu palikt letiņš, pārejos portfeļus jādod lidz šim šausmīgi diskriminētajjiem tā saucamajiem krievnieku tautības izcilākajiem pārstavjiem!
zvirbulēns
z
Kā, šis mācītāj kungs vēl nav cietumā, tur tak stāstīja, ka visa luterāņu manta izšeptēta? Pat Rubenis ierāvis sev nāsīs it kā draudzes zemi, vai?
kaza
k
nevis izsepteta,bet klausot dumjos jenku kolegus iekilata banka,nu krize protams darija savu,luk ta.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas