Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

SAB vērtē informāciju par Dūklava darījumu partnera saistību ar Krievijas armijas pasūtījumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vuškenieks
V
vajadzētu arī pārbaudīt Rimi, Maksimu un visas bulku ceptuves un miltu ražotājus, labības audzētājus, piena ražotājus. Varbūt viņu produktus ēduši "sadarbības partneri"- klienti ar apšaubāmu reputāciju vai šaubīgas personas, kas dzīvo no bezstrādes ienākumiem.
Z Līvmane
Z
SAB ir palicis neredzīgs, jeb uz kādu laiku bija iesnaudušies? Kā var šādu faktu palaist garām? Ļimončiku Dūklavam jau sen vajadzēja atņemt pielaidi Valsts noslēpumam!
Linda
L
Pamet Latvijā mediji puspatiesību vai aiz matiem pievilktu infu, un te ir gatavi cilvēku mēsliem noliet un noknābāt.
Cinis
C
Kā velnszina kad Dūklavs varēja zināt, ar ko nodarbojas investors no Krievijas? Bizness paliek bizness. Galu galā pēc tādas loģikas varētu vaicāt, kā savulaik valdība nezināja, ka Liepājas metalurga ukraiņu investori, ko piedāvāja Prudentia, Liepājas metalurgu nogremdēs? vai tas ir kaut kas labāks? Lūk, kur ir jārok, kam bija izdevīgi Liepājas metalurga bankrots.
Sergejs Celms
Kā no pārpilnības raga tagad birst dažādi "atklājumi" par Dūklavu. Viņam taču brūzis nepieder vien pāris dienu, kur ziņas par sadarbības partneriem bija agrāk? Bet tās izpeld tagad, kad līdz vēlēšanām palikuši daži mēneši... Smieklīgi
Hipo
H
Daudzi te atkal knābā Dūklavu, kaut arī kā viņš varēja zināt, ka tam krievam vēl kaut kādi biznesi? Ja pat SAB to nezināja.
Pipo
P
Izskatās, ka esi Dūklava kaktu advokāts.
  • 14
  • 0
Beate
B
Jautājums - ko īsti dara SAB un DP? Tagad vainu var novelt uz citu. Atraduši vainīgo.
nu
n
vecaijas komoņaka guļ un sapņo gad kremļa sienā tiek iemūrēts ''visas dzīves sapnis''
Gaitiņu Tenis
G
Vai šimējais bija tas ziķeris, kurš slavinot padomju iekārtu laukkopju arteļa gada pārskatā rakstīja, ka "pateicoties partijas un valdības aizvadītajā gadā, tika nostiprināta kolhoza materiāli tehniskā bāze, jo tika iegādāta jauna kumeļu rūnamā mašīna".
Naivais Galenieks
N
Īsts mūslaiku Kirhenšteins...
Jānis Raizītis
J
Te piebalgas pušelniekam kāds strēķītis zemītes Rīgas ostā, te kopējais bizness tautas nodzirdināšanā ar krievu militāristiem un FSB tuvām personām... Bet nav noņemta pat pielaide valsts noslēpumam.
Opciks Bumbins
O
Nevis jāvērtē informāciju par Dūklava darījumu partnera saistību ar Krievijas armijas pasūtījumiem, bet gan Dūklava kā valsts ministra sadarbība ar FSB darboņiem.
andis
a
Šito komuņagu sen vajadzēja nomest no ministra amata !!! Var jau teikt privāts biznes, kāda kuram daļa. Jā varbūt, bet tad vācies uz saviem pampāļiem un brūvē tur savu čurūdeni, vesals. Bet aizmirst par posteņiem valdībā. Citādi savādi iznāk, iedomājaties vācieši II pasaules kara laikā veido kopuzņēmumus ar sarkanajiem .
Vadims Kislovs
a ko var gribēt ka tas komuņaga pat Jelgavas akadēmijā stučīja Partkomam par visām studentu kustībām / man krustmāte ar viņu vienā kursā mācījās / un visi tur vairījās no vinā . Kur tādi velni tiek ražoti ?
Breźņevs
B
No skata tãds kãrtîgs vecis,bet izrãdãs rktigs maita

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas