Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Saeimā ievēlētās partijas vēl nesteidz komentēt, vai atbalstīs Maizīti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
v666
v
Tikai ne maizīti un kalmeijeru.....Latvijai šie biedri dara tikai kaunu
Buks
B
Nav taču nekādu šaubu, ka šo lupatu- bijušo ģenerālprokurora izstrādājumu atstās amatā uz neierobežotu laiku. Viņu atbalstīs gan /vienotības/ paliekas , kas viņu tur iebīdīja, gan /saskaņas/ un visi pārējie. Ja kaut kas nepatīk- taxi-airport-Stansted.
Ilze un Jānis NEBALSOTĀJI
I
Ilze un Jānis NEBALSOTĀJI Vai valdībā nav neviens latvietis, kas ir spējīgs dot zvērestu ziedot tautai savu dzīvību un vadīt Latvijas republiku ar atdevību un piemēru? Vai tauta var atļauties valdību kas sola daudz, bet vada solījumus neturot? Vai karjēristi valdībā vedīs tautu uz iznīci (kā tas notiek šodien), bet paliksi sēdēt valdības krēslos un ar Briseles izpalīgu kāps (kā V. Dombrovskis, u.c.) labi atalgotos amatos? Kāpēc valdība no savējiem nepieprasa karavīra zvērastu: atdot Latvijai savu dzīvību, kad pienāk laiks cīnīties par tās esību? Kāpēc 100 gadu jubilejas gadā neviens no valdības karjēristiem šādu zvērastu no sevis nepieprasa, kaut dibināt Latviju prasija asinis? Kamēr nebūs zvērasts līdzīgs tam, kas dibināja šo republiku, mēs, šīs republikas iedzīvotāji, par pavirši vadītu valsts režimu NEBALSOSIM. Nāc līdz, ejam uz gaismu.
Spidola Lacplese
S
Kad tisk tiesata ta alkatiga, zagliga Kanadas kuce Vikene, kura aizliedza atvert cekas maisus? Si noladata zagle, alkatiga Vikene kura piesedz cekistus un nelava atvert cekas maisus (visticamak pec cekista Bojara luguma neatvert cekas maisus , kuru si varaskara kuce Vikene ari ka pateicibu Bojaram negava atvert cenas maisus) ir publiski ir jatiesa japakar, jo vina piesedz un aizstav latviesu tautas iznicinatajus un tas slepkavas cekistus un vinu sabiedrotos. Nav brinums, ja si kanadas cultus demokratie, zagliga kuce pati ir cekistu kalpone.
Rima
R
Maizitis un tas lupatlasi generalprokurors ir japadzena ar apdirstu koku no amatiem. Ka tadi idioti, lupatlasi vispar var ienemt tik atbildigus amatus Latvija valsti, lai ari ta ir izlaupita un korumpeta???
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
VAI ''DIENA'' IR ZAUDĒJUSI PAT KAUNA PALIEKAS ? KA BARIKĀŽU DZEJU NEĻAUJ PUBLICĒT PAT BARIKĀŽU DIENĀS ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas