Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Saeima noraida ieceri 16.martu noteikt par oficiālu latviešu karavīru atceres dienu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mark Roccabruna
M
Paziņojums, kas varētu būt ieinteresēts, Vai jums ir nepieciešams bizness / personas aizdevumi? Mēs piedāvājam kredītu ar 3% procentu likmi, ja vēlaties, sazinieties ar Mark Roccabruna par savu aizdevumu, e-pasts: [email protected] hipotekārais kredīts, individuālais kredīts, auto aizdevums, studentu aizdevums, biznesa kredīts Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar: e-pastu: [email protected]
EX
E
Priekš Adolf Hitler ach mein Goot, Iekš SS legion , skrēj tā kā puatrak idiot Main Bubchein liber zonn. Nevarēja jau izvairīties, varēja nošaut!
karamba
k
kāpēc baidās no šarikoviem un neļaij svinēt savas armijas gadadienu ?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
MŪSU LATVIJAI . Janvāra vējos,kad Tēvija slējās, mēs jutām kā važas un nebrīve irst... un svelošās dzirkstis kā balzams no Kristus pašos dvēseles dziļumos kristu... Dvēseles dziļumos ,tumšos un dzelmainos savādi spēki raisās un riss - neviena nespēti,vēl debesu sēti uz augšu no tumšajiem dziļumiem nirst ! Un sadeg sārņi un gaist un kā sapnis skaists -tūkstots siržu kā viena trīss !
Neslāvs
N
Tā nav atceres diena, bet mūsu bruņotās pretestības krievu okupantiem un baltu lepnuma diena !
fakts
f
Krievu okupanti kopā ar pseidokorektajiem gļēvlatviešiem - Latvijas ienaidnieki. Labākajā skomunustu tradīcijās tiek apkarota un ailiegta latvijas vēsture, ko leģiona veterāni ir varējuši pieminēt visās mītnes emēs, bijušās antihitleriskās koalīcijas valstīd, ne no viena nedirdot debilus pārmetumus.
pilnīgas muļķības rakstāt
p
te nav šoreiz pie vainas okupanti, bet Jūsu pašu ievēlētie politiķi-tātad-jūs paši kā vēlētāji.
  • 4
  • 1
Otto
O
Pumpains un rupjš jampamps tēlo patriotu.
  • 2
  • 3
atcere
a
Saeima lemj atbilstoši savam līmenim – apmierinoši. Reklāmas krievu valodā skan vēl šodien, kas nav ES valoda! 16.marts ir Latvijas vēsture tāpat kā 25.marts.
Otto
O
NA zaudē savu popularitāti ar to, ka nespēj visā Saeimā pavadītajā laikā, kaut vienu lietišķu priekšlikumu iesniegt. Ne par budžeta papildināšanu ne par saimniecisko iespēju palielināšanu. Jā, noorganizēt kādu lāpu braucienu, to jā, tas viņiem izdodas. Īsti skauti, bet ne politiķi, kur nu vēl saimnieki savā valstī.
Otto, krievu nacists
O
Ja nav spējas apspriest priekšlikumu, tad atliek idiotu pēdējais arguments - personiski uzbrukumi priekšlikuma autoriem.
  • 2
  • 4
ākstam krievu nacistam
ā
Sauki ''krievi nāk'' lieto tikai visdebilākie krievu nacisti gadījumos, kad nav spējīgi attaisnot nacistisko terorašku un tās ārpolitiku. Ja gribi ticami notēlot latvieti, atturies no šī saukļa lietošanas.
  • 2
  • 2
āksti ne politiķi
ā
NA kaut kā neredz, ka "Krievi nenāk", visi tie, kuri gribēja, sen jau ir atnākuši. Un ne jau bez NA līdzdalības vai līdzdarbīgas klusēšanas.
  • 5
  • 2
Petach Krustinghk
P
Kādu vēl latviešu karavīru atceres dienu 16. martā? Vai tad Latvijas Republikai visu laiku līdz padomju okupācijai nebija savas armijas, kura cīnījās arī Latvijas Atbrīvošanas cīņās. Tad izvēlieties kādu nozīmīgu datumu un atzīmējiet to. Kā sacīt jāsaka, tā jau ir - Lāčplēša diena, 11. novembris. Nē, bet noteikti vajag svešas varas nelikumīgi organizēta pasākuma glorificēšanu. Kā sacīt jāsaka, tad sviniet 16. martā savu 2. pasaules kara veterānu dienu un nerunājiet visu latviešu karavīru vārdā.
krieveļu okupantam
k
Ieklīdeni krieveļu nacist, tā nebūs tava darīšana, kādus datumus latvieši uzskatīs par nozīmīgiem un kādus nē. Ko gribēs, to uzskatīs un tev, okupantam, nejautās. Starp citu, krieveļu nacist okupant, 9. maijs ir tīrākie krieveļu nacistu ieklīdeņu okupantu svētki un Latvijai šajā datumā nav ko svinēt, jo pirms kara Latvija bija neatkarīga, bet Maskavas un Berlīnes nacistu politikas dēļ sau neatkarību audēja, pie tam galvenie vainīgie bija Maskavas nacisti. Ko nu, krievu nacist Latvijas ienaidniek?
  • 5
  • 2
vēstures kurss
v
krievu okupantu idiotu baram - Parastu atceres dienu, nesekmīgais krievu skolu izlaideni. Jā, krieveļu okupant, mums vajag piemiņas dienu tiem, kas cīnījās pret jūsu ģediemvojevāļiem, un leģiona veterāni ir varējuši netraucēti pieminēt savu cīņu dienu visās Riertumu demokrātijās, izņemot Latviju. Aizver žaunas, krievu okupant, un netrrunā Latvijas sabiedrības vārdā, tu Latvijā esi okupants un ienaidnieks.
  • 4
  • 2
Kāpēc varturi šo noklusē?
K
http://daugavasvanagi.org/images/Raksti/2017_Legiona_Broshura.pdf
Kangari kas nicina savu Tautu
K
6.Saeima 1998.gadā atbalstīja 16.martu noteikt kā latviešu karavīru atceres dienu. Tomēr gadu vēlāk 1999.gada decembrī jaunievēlētā Saeimā, proti, 7.Saeima no likuma "Par svētku, atceres un atzīmējamām dienām" svītroja 16.martu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas