Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Saskaņas reitings turpina augt, VL — TB/LNNK apsteidz PLL

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
boņuks
b
Kažociņš pilda ASV norādījumus - atdot varu SC, lai tie taisītu prokrievisku transporta ceļu preču tirdzniecībai Krievijā.
un
u
Kāds sakars Kažociņam ar Vienotību?
Lindiņa
L
Biju nolēmusi balsot par vienotību, bet pēc Roņa un Kažociņa izteikumiem 100% par šādu Vienotību es nebalsošu, jo domāju, ka tā ir Vienotība, kas apvienos latviskos spēkus Latvijā, bet maldījos, tā ir liberālās sērgas mēra Vienotība, nu beidzot sapratu, ka man, kā latvietei jābalso par nacionālo vienotību par Visu Latvijai un TB/LNNK latviešu nacionālo sarakstu, protams ar vēlēšanās piedāvātajām korekcijām.
Grimase
G
Visa mana ģimene piecu cilvēku satāvā balsos tikai un vienīgi par latviešu nacionālo sarakstu izvirzot Visu Latvijai, jo latviešu nacionalitāti mēs domājam noniecina un pazemo, gan austrumi, gan rietumi, gan oligarhi, gan mediji Latvijā, kas pārsvarā pieder svešiniekiem vai tos vada mafija, pat nacionālajam Latvijas TV vadītājs ir ebrejs, bet ne latvietis un tikai tā iemesla pēc, ka mums latviešiem nav savas nacionāli konservatīvās politikas un savas latviešu nacionālās stājas.
Raitis
R
Palasot komentārus rodas iespaids, ka šeit komentārus raksta Audermanes integrāļi, bet ja latvieši meklā taisnīgumu pie SC, tad tie ir drīzāk nelatvieši, PAREX banku krievu ebreji Kargins un Krasovickis nolika uz grunti, tagad sazagto naudu no latviešu tautas un Latvijas valsts dāļa SC un idiotiem latviešiem, kas taisās balsot par SC pateikšu, ka galvenokārt no Parex aizplūda no Krievijas ieliktie depozīti, visticamāk tas tika darīts apzīnāti un ne jau velti Šleseristi u Šķēlisti, tagad uz vienu roku ar šo SC. Piemēram neļaušu latvietis būdams sevi muļkot vienīgi un tikai vienīgie par ko latvietis var atdot savu balsi ir savs nacionālais saraksts Vl/TB/LNNK.
Vērdiņš
V
Es latvietis būdams ieraugot šos reitingus, nemaz neizskatu citu alternatīvu, kā vienīgi balsot par savu latviešu nacionālo sarakstu par VL/TB/LNNK, par savu latviešu nacionāli konservatīvo politiku,VL/TB/LNNK vienīgie skaidri un gaiši pateikuši, ka neies sadarbībā ar šo Kremļa varu Latvijā SC, manās acīs šis SC ir pretvalstisks un pretlatvisks grupējums, kuram pēc 3.Atmodas nevajadzēja rasties un tā esamību nevajadzēja pieļaut.
Jukums
J
Pasaki to vispirms Vienotībai!
mja
m
"skaisti noskatīties" no malās kā latvieši rok sev kapu
Studbekers
S
SC izvedīšot Latviju no krīzes? Nu galīgākās muļķības. Visbīstamākais tirgus ir uz austrumiem. Gāzei cenas diktē Krievija, iepirkumus un noteikumus diktē Krievija un mēs vienmēr būsim pakļauti riskam, ka pazudīs mūsu nauda, kā tas jau bijis līdz šim 2x. Atcerieties Dienvidu tiltu izmaksas, ka no Krievijas iepirkām (uzspiesta cena) metālu 2x dārgāku, kā tas maksā Eiropā un vēl simtiem piemēru. Krievija rēķinās ar lielajām valstīm, bet mazajām vienmēr atradīs iemeslus, kā piekrāpt. Vēl nav pienācis Krievijas godīguma laiks. To vienmēr atcerieties!
Lēnprātīgais 2
L
Aizmirsu pielikt pie konservatīvajiem arī ZZS.
Lēnprātīgais
L
Kāpēc ir cilvēki, kas priecājas par tiem, kuri ieveda Latviju visdziļākajā krīzē? Kāpēc Latvijā nav kā Lietuvā, Igaunijā un citur Eiropā un demokrātiskā pasaulē, ka pretsvars liberāļiem un konservatīvajiem ir sociāldemokrāti. Kāpēc to Latvijā nesaprot? kāpēc Latvijā gudri, godīgi cilvēki ir maz sociāldemokrātijas atbalstītāji un cīnītāji par visas t a u t a s labāku dzīvi, nevis tikai par bagāto labāku dzīvi, kā tas bijis līdz šim ( LPP/LC, LNNK/TB, TP, Vienotība- visas ir konservatīvas partijas, bet SC- krievu nacionāla partija, kas nav nevienā citā Baltijas valstī). Šeit cilvēkiem vajadzētu bez emocijām paanalizēt, padomāt.
dihlafos
d
Man liekas,ka tev smadzenēs sēž krievu lielummānija un šovinisms.Sabrauca te visādi jaukteņi no Āzijas stepēm un guberņām,sadzemdēja savas ordas un tu te pļurkšķi par kaut kādiem 40000.Kas attiecas uz 31,8% sc,tad tas viss ir blefs.Protams pārejās partijas nav nekāda dāvana,bet mums tomēr ir jāvēl latviskās partijas.Es negribu piedzīvot aziātu uzkundzēšanos Latvijā.Tas,ka daudzi,tā saucamie krievi sevi uzkata par krievu,tad viņi rūgti maldās.Nav tādu krievu(viens nosaukums),ir tatār-mongoļ-krievs pēcnācēji, nu varbūt vienīgi Romanovu dzimta,bet tie pa lielāko tiesu ir sajaukušies ar Eiropas tautām.Papēti vecās krievu kartes,bija kādreiz tāda valsts Russija,līdz Urāliem un tas arī viss.Pēc visām teritoriju sagrābšanām, aiz Urālu kalnu grēdas, nez no kurienes uzradās "veļikaja Rossija",nu galīgs absurds.
Bo Bo
B
Es arī basošu tikai par VL
Eva Braun
E
bračkas ,lūdzu kustināsim pelēko vielu... ! Šodien Vācijas prese ir šokā par Mistrāl pirkšanu ... Staļina darbs mats matā ar ko viņš sāka ... Ja neesi maita ,tad -Latvijai ir 4 būtiski naidnieki ...: - Kremļa Komunistu kurss (arī SC ,ja Tev vēl nepielec ),- Globalizācija( kapitālkoncentrācija un koglomerāti ), krievvalodīgie žīdi ,kas te vēlas ierīkot otru Telavivu (jo tai reģionā strauji pazūd dzeramais ūdens ),Eiropas formālā ekonomiska struktūra ( Taču kopumā Eiropas vienotības ideja ir atbalstāma ) Taču mums pašiem jadiktē noteikumi -ko un ka gribam ... Bet tādi pajolīši kā Roze bargi jāsoda būtu... Visi ,kas balsos par SC ir vai nu garā vāji ,vai ,laundari,vai uzpirkti ....
:))
:
Mēs jau sen ticam, ka tie SEV mācēs iekārtot labu Latviju, mūs pārējos noslaucot...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

Ja Saeimas vēlēšanas notiktu jūlijā, par kuru partiju jūs domājat, ka balsotu?

Partiju reitingi maijā, jūnijā un jūlijā.

Kuras politiskās partijas iekļūtu Saeimā, saskaņā ar pilsoņu izvēli jūlijā.


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas