Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 12. jūnijs
Nora, Lenora, Ija

SC, iespējams, varētu rosināt referendumu par eiro ieviešanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sociāldemokrāts
s
un būsim atklāti, "Saskaņa" diskreditē sociāldemokrātiju.
droši vien
d
Ar NA un ZZS atbalstu gan jau, ka parakstus izdosies savākt...
domāju, ka
d
referendums nenotiks; bet, ja notiks, tad tikai bez NA atbalsta.
  • 1
  • 0
ne jau par velti....
n
vel 2 milj. gribetos izgazt referendumam?Padomajiet ar galvu!Vienam otram jau tie lati izskir visu dzivi un bagatibu.Kurs jau sen vinu gribeja devalvet?Atri gan aizmirsras!
pilsonis
p
Eiro ieviešanai būs gan savi plusi, gan būs arī mīnusi. Tāpat kā pēc iestšanās ES visiem tika nodrošināta viena no ES pamatbrīvībām- brīva darbaspēka kustība un 350 000 Latvijas iedzīvotāju aizbrauca strādāt citur. Balsojot par iestāšanos ES, balsojām arī par tiesībām izvēlēties ES valsti, kur strādāt un dzīvot. Tāpēc tagad nav ko vaimanāt par iedzīvotāju aizbraukšanu. Balsojot par iestāšaanos ES, to vajadzēja pašiem saprast, ka tā būs. Līdzīgi mīnusi būs arī no eiro ieviešanas. Tāpēc tādus jautājums ir vislabāk izlemt tautai referendumā. Referendums nav nekas slikts, bet tieši otrādi- refendums ir tautas tiešās demokrātijas forma.
he he > !
h
Referendums par iestāsanos ES bija loģisks, turklāt tas bija daudz vienkāršaks jautajums, nekā sobrīd par eiro. Jautājums par iestāšanos ES bija jautājums par to vai palikt sovokiem kopā ar Krieviju, Baltkrieviju, Moldovu slīgt korupcijā un visos citos sūdos, vai nē. Šādu jautajumu spēj izlemt katrs, kas ir skaidrā prātā. Par eiro ir sarežģītak.
  • 0
  • 1
Kremlja tornja zvans
K
Referendums par narkotikaam vai prostituucijas legalizaaciju arii nav nekas slikts un ja ! kaut ko saaks kunksteet, ka negrib no narkotikaam mirushu deelu vai meitu prostituutu, tad vinsh ir antidemkraats, grib liegt cilveekiem izteikties un nav ko vinju, fashistu, klausiities.
  • 2
  • 0
Kremlja tornja zvans
K
Zinaaja pietiekami, lai spriestu par politisko izveeli. Sii politiskaa izveele arii sakriit ar Latvijas aarpolitikas kursu, taalaak no "Krievijas tuvajaam aarzemeem" un tuvaak Eiropai. Taapat bija aciimredzamas prieksrociibas, kaa iespeeja paarvietoties Eiropaa. Ar ekonomiku sarezgjiitaak, te Kremlja demagogi var spekuleet gan uz "latu - nacionaalo veertiibu" (kuru vinji pashi 1940. gadaa sagraava), gan sadzejot visaadus briinumus par ekonomiku. Balsojumaa par AES arii populistiem ir visas iespeejas biedeet cilveekus gan ar Cernobilju, gan militaaro atomu un melot. Vidusmeera cilveeks tacu nepaarbaudiis! Lai zinaatu, ka Cernobiljaa un Fukusimaa noteicosais bija cilveeka faktors, un kaa vispaar izskataas speekstacijas drosiiba kaut vai principiaalaas sheemas liimenii (raseejumus cilveekam no ielas nevins rokaas nedos, bet vinjam arii nevajag), ir vismaz paretam tehniskie zhurnaali jaalasa, bet cilveeku, kas to dariijushi, jau ir daudz mazaak nekaa to, kas Baltijas celjaa staaveeja. Veel iesaku saskaniigajiem demokraatiem pakriizeet Putinkrieviju par to, ka tajaa nav referendumu par AES. Ja juus to nedaraat, tas noziimee, ka juus esat liekulji un pashi neticat tiem vaardiem par demokraatiju, ko runaajat.
  • 1
  • 0
! > he he
!
Tad jau tu apšaubi referendumu par iestāšanos ES. Ko tavs traktorists, skolotāja un pensionārs zināja par ES un šāda soļa sekām? Absolūti neko. Tieši tāpat, kā tu neko nezini par traktoriem vai par pedagoģiju. Tomēr es tev atgādināšu, ka tikko Lietuvā, kas tādēļ nav mazāka Baltijas valsts un mazāk demokrātiskāka vai riskantāka, notika referendums par AES, kurā nepiedalījās tikai ekonomisti, ministri un prezidenti un enerģētiķi, bet visi. Redzi, kā tevī tikko parādījās padomju cilvēks, kas grib liegt citiem vārdu. Protams, tu vari nebūt tik gudrs, bet kā manipulators tu man izraisi smieklus. :) Nauda ir tava un nav tikai tava. Tava ir tikai tā nauda, kas ir tava. Pārējā nauda nav tava un tu par to nelemsi. Galvenais - vēsu prātu izdomā, ko darīsi referendumā.
  • 0
  • 2
vecs anjuks
v
- Ko pieraadiija PSRS kosmiskaa programma, palaizhot rakjetes ar sunjiem? - Ka mees varam jebkuru kuci pacelt veel neredzetaa augstumaa!
  • 2
  • 1
he he
h
Es gan labāk savu naudu tautai neuzticētu. Tu laikam domā, ka pensionāri, traktorists no Rēzeknes, Skolotaja no Balviem pārzin finanses labāk, kā LB prezidents un Ekonomikas ministrs.? PSRS jau pieradija, kas notiek, ka lemj nevis gudrakie, bet katrs lumpenis
  • 7
  • 1
es
e
Pret dalību eirozonā 2003. gadā nobalsoja Zviedrija, pie kam referendums notika, neraugoties uz faktu, ka Zviedrijas iestāšanās ES līgums, atšķirībā no Lielbritānijas un Dānijas, paredz valsts pievienošanos eirozonai, jo Zviedrijas pilsoņi ar nelielu balsu pārsvaru 1994. gadā atbalstīja sākotnējo Māstrihtas līguma variantu. Arī Zviedrijā referendumu virzīja visai radikāli politiskie spēki, tomēr par eiro ieviešanu nobalsoja tikai 42%, pret bija 56,9%, bet 2,1% vēlētāju nobalsoja ar neaizpildītiem biļeteniem. Dalība bija tuvu 90%, un nekādas sankcijas pret Zviedriju nesekoja, vienkārši Stokholmas izņēmuma statuss tika noformēts de facto. De iure Zviedrija joprojām it kā ievieš eiro.
Kremlja tornja zvans
K
Zviedrijaa bija "visai radikaali speeki", bet Latvijaa - valsts grausanu atbalstosi lielkrievu impeeristi. Starp citu, Zviedrija peedeejos iebruceejus savaa teritorijaa redzeeja 1721. gadaa, un sie iebruceeji bija Peetera Pirmaa karaviiri.
  • 6
  • 1
dostojevskis
d
Tad nu gan jaunumi, sc ir pret Latvijas ciešāku integrāciju Eiropā - tas ir viņiem uzdots kremļa uzstādijums. Ja kāds domā, ka sc rūp latvieši - tad viņš ir naivs un stulbs
Latvieši,
L
padomājiet! Ja SC ir pret, tad taču tas nozīmē, ka viņa saimniekiem ļoooti nepatīk, ja Latvijā būs eiro. Un kas ir SC saimnieks, to mēs redzējām strīdā par valsts valodu. Ja mums katram pašam pietrūkst pamatotu zināšanu, vajag vai nevajag eiro, pavērtēsim, kas ir tie cilvēki, kas aģitē, ka Latvijai nevajag eiro.
Kremlja tornja zvans
K
Tiem valstiskuma atribuuta piesauceejiem atgaadinaashu, ka Latvija peec atjaunosanas lietoja PSRS rubli, kas tika saliidzinoshi aatri aizstaats ar Latvijas rubli, bet tas savukaart ar latu. Veel atgaadinaashu, ka Vaacija vai Francija, kas lieto eiro, nav mazaak valstis kaa Latvija. ! vajadzeetu izsleegt no demagogu brigaades un paarcelt uz saukaasahnaas meistaru brigaadi, kur vinjam iistaa vieta. Nevar uzrakstiit pat vienu teikumu, nesapinoties melos.
  • 3
  • 2
Kremlja tornja zvans
K
Kuriem neonacistiem? tu par sevi? Referendums ir pilniigi diskrediteets kaa ideja. Referendums par pilsoniibas pieskjirsanu nelojaaliem PSRS kolonistiem, referendums par paraadu nemaksaashanu, referendums par narkotikaam, referendums par kora dziesmu himnas vietaa. Truukst veel tikai referenduma par obligaato sniega biezumu ziemaa, ar kriminaalatbildiibu sniegam par nepildiisanu.
  • 4
  • 1
!
!
Kāds neonacistiem sakars ar LR valstiskuma atribūtu - valūtu? Ja tu gribi eiro, ej un pērc! Bet citiem cilvēkiem ir citas domas. Būs referendums, un punkts.
  • 2
  • 6
kisindžers
k
skaidrs kas - Kremļa apmaksatas latviesu prostitūtas, kremļa aģenti, ka arī lūzeru imperijas pecteči
  • 7
  • 1
Barons
B
Man ir pilnīgi vienaldzīgs Ušakovs ar visu savu SC (salašņu centru). Bet es esmu pret Latvijas iestāšanos eirozonā, kamēr Eiropas Savienība neatrisina Eiropas Dienvidvalstu problēmas. Jo izskatās, ka Grieķija, Itālija, Portugāle un viņiem līdzīgie nemaz netaisās savilkt savas jostas un ievērot kaut vai vismazāko taupību, lai atrisinātu savas problēmas. Un Latvija būtu pilnīga idiotu valsts, ja līstu iekšā šajā grūstošajā monetārajā sistēmā. Mums nav vajadzīgs barot parazīt valstis. Lai to dara Vācija, Francija un citi viņiem līdzīgie, ja tas viņiem ir izdevīgi. Bet Latvijai ir jāietur pauze. Un jāskatās, kas notiks. Tāpat latu ir jāpiesaista ne tikai eiro, bet arī dolāram, juaņai u.c. stabilām valūtām, tā kā tas tika darīts agrāk. Ir pilnīgi skaidrs, ka par pasaules galveno finansu spēlētāju pamazām kļūst Ķīna. Un Latvijai pamazām ir jāorientējas uz to.
Kremlja tornja zvans
K
... un jaadod iepriekseejo meegjinaajumu izgaazushajam Biskekas centram otra iespeeja? Kjiinas province nesanaaks, par taalu esam. Bez tam saads priekslikums vareetu nepatikt putinofiliem.
  • 4
  • 1
Back in USSR?
B
To viņi gribētu gan, prēmija gaida!
prieks iepaziities
p
ar komenteetaaju, kuram pasee ierakstiitais vaards ir ! un vinsh ar to parakstaas. atkal, ! gribeeja kaa labaak, bet iznaaca kaa vienmeer :D
  • 0
  • 2
! > 11:50
!
Nekautrējies no sava vārda. Un tad personīgi.
  • 0
  • 0
>Back in USSR
&
To grib izsaukuma zīme - viens no SC piejaucētajiem bastardiem.
  • 3
  • 1
lux - Kremļja tornja zvans
l
No visiem komenteetaajiem tieshi ! demonstree pilniigu sapratnes truukumu par demokraatiju. Tas, ka kaadas partijas nostaaja saskan ar taveejo, nepadara so partiju vairaak demokraatisku un otraadi. ------------------------------------------------------------------ Lieliski pateikts!
Kremlja tornja zvans uzjautrinaas
K
Demokraatijas teoreetikjis ! zaudeejis ne tikai speeju kaut ko uzrakstiit par teemu, bet vispaar vairs nevar uzrakstiit neko jaunu, un paargaajis pie agraako komentaaru paarkopeeshanas.
  • 2
  • 2
!
!
Kas tur lieliski pateikts? Divi latviešu pastalnieki, sīkumaini un atriebīgi dvēselē, priecājas par to, ka argumentu vietā otram var kaut kā sīki iedzelt. :) Divi muļķīši, kas domā, ka ar šādu uzvedību tie runā par tēmu, veicina demokrātiju vai GALVENAIS - attālina referendumu par eiro NEIEVIEŠANU. :D:D:D
  • 3
  • 2
Kremlja tornja zvans
K
Un domas supergigants ! nevar siem diviem siikajiem ne vaarda atbildeet peec buutiibas, taapeec paariet uz kvekskjeeshanu kaa tie dekoratiivie suniishi, kas tricina gaisu, bet iekost nevar, jo zobu nav :D Tipiska Biskekas centra agjitatora karjera - cilveeks, kursh nupat veel vareni spriedeleeja par demokraatiju, saukaas ka mazgadiigais.
  • 3
  • 3
!
!
Kas tur lieliski pateikts? Divi latviešu pastalnieki, sīkumaini un atriebīgi dvēselē, priecājas par to, ka argumentu vietā otram var kaut kā sīki iedzelt. :) Divi muļķīši, kas domā, ka ar šādu uzvedību tie runā par tēmu, veicina demokrātiju vai GALVENAIS - attālina referendumu par eiro NEIEVIEŠANU. Galva jums ir, bet tajā galvā ir čuras.
  • 4
  • 4
Ordenis
O
SC savos uzdevumu augstumos! Solis atpakaļ uz NVS un atgriešanos matruškas skavās!
lux -nasca
l
Tieši tā! Ne velti tik ilgi novembrī Ušakovs uzturējās Maskavā. Ir taču skaidrs, ka ne Krievijas kriminālajam kapitālam, kas tik lielos apjomos ieplūst Latvijā, ne kremļa čekistu huntai vispār nav pieņemami, ka Latvija līdz ar eiro ieviešanu sarežģīs Krievijas plānu īstenošanu.Karaganova doktrīnu taču vēl neviens nav atcēlis. Protams, neviens 100% nevar prognozēt, kā notiks eiro ieviešana, jo ekonomikā psiholoģiskais aspekts ir ļoti spēcīgs. Skat. Akerlof &Shiller Animal Spirits, piemēram. Turklāt, lai nu kas būtu sevi dēvējis par ekspertu, taču ne jau Urbanovičs.
Kremlja tornja zvans
K
Krievija no teoreetiska bubulja ir kljuvusi par pavisam reaalu draudu, kas jau veic pavisam konkreetas darbiibas pret Latvju.
  • 4
  • 3
!
!
Tu nezini, kas notiek tavā galvā, bet, ko kāds cits dara, tu kā mazpilsētas zīlniece droši sper laukā. Krievi vairs nav bubulis. Liberastiskā eiropa jau sāk par tādu kļūt.
  • 3
  • 5
pilsonis
p
referendums ir nevis slikti, bet labi, un bliedēt tautu ar referendumu ir slikti.
dzēšgumija
d
Izskatās, ka viss Vienotības kongress pilna sastāvā zīmē komentārus. Skumji uzskatāmi redzēt genētiskā koda defektus. Taisnība vien bija Mamikinam, jautājot vai neatkarīga valsts bija kļūda. Ja jau esat ES, tad "loģiski" būtu pāriet arī uz angļu valodu lietvedībā un ikdienā, nožēlojamie.
pret rasismu
p
biedri trolli, kursh citus savaa vaardaa saukaa. Pirmkaart, kaada Latvijai vajadziiba to dariit? Latvijai ir sava valoda, kuru ES instituucijaas lieto kaa jebkuras daliibvalsts valodu. Otrkaart, aizejiet pasakiet francuuzim, kas anglju valodaa pat tuuristam neatbild, ka tagad ES vieniigaa lietvediibas valoda buus anglju :D
  • 2
  • 1
Biškeka
B
"pret rasismu ES nav lietvediibas tikai anglju valodaa, Biskekas centra neziniiti." Bet Latvija taču varētu būt pirmā! Un ierosināt arī pārējām valstīm šo gudro ierosinājumu, Troļļa kungs!
  • 2
  • 3
pret rasismu
p
ES nav lietvediibas tikai anglju valodaa, Biskekas centra neziniiti. Ar spridelejumiem par gjeneetisko kodu uzmaniigaak, saada spriedeleeshana un no taas izrietoshais cilveeku daliijums "paarcilveekos" un "zemcilveekos" bija raksturiigs nacistiem.
  • 5
  • 3
!
!
Pareizs solis. No visiem Saeimā ievēlētajiem spēkiem tieši SC izrādās visdemokrātiskākā partija. Tas zināmā mērā pārsteidz, ka pašpasludinātā tiesiskuma un demokrātijas koalīcija ir tik stagnātiska un NE Ziemeļeiropeiska. Paldies, SC!
Kremlja tornja zvans
K
Bet tiesi to es arii teicu, ! deelam ir visas demokraatiskaas tiesiibas legjitiimi paardozeet legaalas narkotikas, ! meitai neviens nevar aizliegt legjitiimi paardoties uz ielas, legaali samaksaajot nodokljus (tiesi otraadi, jaapasteidzas, 50 gados vinju neviens nenjems, pat ja vinja piemaksaas) un jebkursh, kas apgalvo preteejo, ir gatavais fasists un buutu kandidaats uz Osvencimas komandanta vietu, ja sis koncleegjeris joprojaam pastaaveetu. Vienu juuseejo referendumu jau atzina par antikonstitucionaalu un taapat bija jaanoraida arii pirmais, jo rusifikaacija ir taada pati Latvijas grausana kaa nelojaalo PSRS kolonistu atziisana par pilsonjiem. Ja kaadu no siim iniciatiivaam iesniegtu pirms 1940. gada, tad Satversmes autori nekaveejoties pazinjotu par brunjoto speeku mobilizaaciju, bet iniciatiivas autoru gaidiitu izmekleeshana un, ispeejams, tiesa. Taa ka ne tu, Biskekas agjitator, maaciisi latviesiem likumus un konstituuciju ieveerot.
  • 1
  • 1
!
!
Ar referendumu ir ļoti vienkārši, nedomājošais trolli. Tas ir un paliek leģitīms tautas gribas izpausmes instruments, neatkarīgi no tavām emocionālajām interpretācijām. Referendumu paredz Satversme, tava greizā interpretācija, "sajūtas un noskaņas" nevar būt rādītājs. Ja tu grasies mainīt Satversmi, tad tu esi uz nelikumīga ceļa.
  • 1
  • 2
Kremlja tornja zvans
K
Veel lielaaks sasniegums bija friciem balsojumaa par anslusu - 99,75% par. PSRS veeleesanas bija tiiraa fikcija ar ieprieksh paredzamu iznaakumu (briinos, kaapeec nebija 100%, jau jau liet cugunu, tad bez kautreesanaas ), bet anslusaa vareeja balsot pret un gan jau pret balsotaajus uzreiz vajaat nesaaktu. Un ej vinjus atrodi, tos balsotaajus! Nonjemt pirkstu nospiedumus 0,75% biljetenu un peec tam saliidzinaat ar iedziivotaaju pirkstinjiem butu kjeepiski un prasiitu daudz resursu. Un ej nu saproti, kuri pirksti jaameklee, ap biljetenu ir graabstiijies gan taa izsniedzeejs, gan balsu skaitiitaajs un tipograafijaa arii laikam ne jau cimdos straadaaja. Vismaz slavenais pirmaa pasaules kara austroungaaru zemuudenjnieks fon T., muusdienaas zinaams kaa amerikaanju muuzikla pesonaazs, noraidiija vairaakus vaacu kara flotes piedaavaajumus, arii krastaa seedosha zemuudenju baazes komandiera amatu, un veel paspeeja mieriigi, ar visu gjimeni aizceljot uz Hamburgu un no turienes uz ASV.
  • 2
  • 1
Doom > Kremlja tornja zvanam
D
Atceros krievu laiku vēlēšanas - tad varēja droši prognozēt, ka rezultāts būs 99.9% par vienīgo kandidātu. Tāpēc brīnos, kā tā "!" atkāpjas no saviem nostaļgiskajiem principiem un prognozē tikai 97% :)
  • 4
  • 0
Kremlja tornja zvans
K
"Demokraatiskaa referenduma" biidiitaaju darbiibas veel interesantaakas padara tas fakts, ka vinjiem jau pirms referenduma ir zinaams taa iznaakums - 97% buushot pret eiro ievieshanu. Ne ieprieksh zinaami rezultaati, ne taadi raadiitaaji demokraatijaa nav iespeejami principaa.
  • 4
  • 1
Kremlja tornja zvans
K
Nemaz nav tik grandiozs, veseli 3% pret. Jebkursh sevi cienoss diktators saadaa situaacijaa norautu uzplecus visiem no gjeneraalmajora un uz augshu, atsautu pusi represiivaa aparaata funkcionaaru (lai naakamie zina, ka darbaa ir jaastraadaa) un steidziigi paveeleetu labot kljuudas. Saliidzinaajumam - komunisti tajaa fikcijaa, ko PSRS nez kaapeec sauca par veeleesanaam, sasniedza pat 99% balsu, bet 1938. gada referendumaa par anslusu "par" balsoja ne vairaak un ne mazaak kaa 99,75% austrieshu. Neskatoties uz to, ka vareeja balsot pret! Pie tam nekaads gestapo veel katram austrietim personiski uz papeezhiem nemina un tie, kam nepatika nacistu rezhiims, pat vareeja izbraukt no Vaacijas. Veel viens truukums melja ! pazinjojumam par 97% eiro pretinieku - referenduma rezultaati principaa nevar buut zinaami pirms referenduma, taatad ! melo. Tagad jautaajums, kursh aardaas, ja jau Biskekas centra agjitatori ir kjeerusies pie visprimitiivaakajiem meliem?
  • 4
  • 3
Kremlja tornja zvans
K
Lielais demokraats ! kaarteejo reizi demonstree pilniigu sapratnes truukumu par demokraatiju. Kad izsakaas !, vinsh izsakaas un izmanto savas pilsonja tiesiibas. Kad izsakaas citaadi domaajoshie, vinji "trolljo", "kropljo valodu" un "aardaas" (neko peec buutiibas 1 taa arii nevar atbildeet - diskusijas aizstaasana ar bljaustiisanos un saukaasanos ir veel viena antidemokraatu paziime).
  • 3
  • 3
!
!
Ieinstalē Tildi, noslauki putas ap muti, izdomā, ko vispār gribi teikt, iegūsti niku, un tad nāc patroļļot. Un pagaudo. Referendums būs. Latvijā eiro ieviešanu 2014. gadā un uz tādiem nosacījumiem atbalsta apt. 3% iedzīvotāju. Grandiozs cipars. :D
  • 4
  • 5
Kremlja tornja zvans
K
Kaa jau bija gaidaams, melis spamotaajs ! par teemu atbildeet nevar, paartraukt dikusiju principi neljauj (jo lielaaks melis, jo lielaaki principi) un taapeec paariet uz saukaashanos un trolljoshanu, dabistiski, paarmetot so netikumu citiem. Buus pagruuti iestaastiit, ka tev esot labas domas, jo taas ir pretrunaa ar tavu slikto uzvediibu. Varbuut tomeer papuulies saskanjot vaardus ar darbiem, lai nebutu jaaskaidrojas, kaapeec vieni runaa pretii otriem? Jo vairaak taapeec, ka skaidrot tu neproti neko un nekad.
  • 3
  • 3
!
!
Vārdi par otrās šķiras latviešiem ir tikai un vienīgi tavi, latviešu valodas kropļotāj. Man par aizbraukušajiem ir labas domas un sāp sirds.
  • 6
  • 4
!
!
Ieinstalē Tildi, noslauki putas ap muti, izdomā, ko vispār gribi teikt, iegūsti niku, un tad nāc patroļļot. Tu jau ārdies tāpēc, ka jūti un saproti, ka referendums notiks. :)
  • 5
  • 6
Kremlja tornja zvans
K
Dienaa notiek diskusija. Piedalaas ne tikai komenteet speejiigie, bet arii ! Interesanti, kaapeec runaajot par ekonomiku tiek uzsveerti hokejisti? Vinji atseviskjaa valstii dziivo un notika dvi atseviskji referendumi, viens Hokejzviedrijai un otrs Zviedrijai vispaar? !, izskataas, buus pazeminaats kvalifikaacijaa no grupas "demagogs" uz grupu "melis spamotaajs". Jau agraak sim bija probleemas ar logjiku, bet tagad veel lielaakas.
  • 3
  • 3
Kremlja tornja zvans
K
No visiem komenteetaajiem tieshi ! demonstree pilniigu sapratnes truukumu par demokraatiju. Tas, ka kaadas partijas nostaaja saskan ar taveejo, nepadara so partiju vairaak demokraatisku un otraadi. Taa kaa ! nevarees atbildet peec buutiibas, tad saaks fluudot par to, ka Eiropaa straadaajoie latviesi esot otraas skjiras cilveeki un deriigi tikai bagaato eiropiesu apkalpsanai utete.
  • 4
  • 4
!
!
Lietuvā notika referendums par AES. Piedalījās ne tikai enerģētiķi. Latvijā notika referendums par Latvenergo. Piedalījās ne tikai elektriķi. Dānijā notika referendums par eiro. Piedalījās ne tikai vēja fermu īpašnieki. Zviedrijā notika referendums par eiro. Piedalījās ne tika hokejisti. Arī Latvijā notiks referendums par eiro. Konsultatīvs vai ar likuma spēku, bet notiks. Un, ja NA to nenodrošinās, tad citas 34 balsis Saeimā šoreiz atradīsies. Paldies demokrātiskajai SC!
  • 6
  • 9

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas