Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

SEB Muzikālajā bankā uzvar Nikolajs Puzikovs

Latvijas Radio 2 pop un rokdziesmu aptaujas _SEB Muzikālā banka _2010.gada apbalvošanas ceremonijā par gada vērtīgāko atzīta Nikolaja Puzikova dziedātā dziesma Dievs tevi mīl.

Šī dziesma pārliecinoši ieguva pirmo vietu gan klausītāju, gan mūzikas ekspertu kopvērtējumā, informēja Latvijas radio.

Par otro vērtīgāko dziesmu balsotāji atzinuši grupas Prāta vētra kompozīciju Gara diena, bet trešajā vietā ierindota Musiqq izpildītā dziesma Dzimšanas diena.

Aptaujas jubilejas gadā krāšņajā noslēguma ceremonijā ar saviem priekšnesumiem uzstājās arī mūziķi, kas darbojās ekspertu padomē: Normunds Šnē, Māris Briežkalns, Pits Andersons, Valts Pūce, Arnis Mednis, Raimonds Ozols, Niks Matvejevs un Margarita Vilcāne. Īpašu publikas atsaucību izpelnījās Arņa Medņa etnoskaņās izpildītais "Radio, radio", pozitīvu pārsteigumu sagādāja vijolnieka Raimonda Ozola pirmatskaņojums - uvertīra no operas "Žagata zagle", kā arī Margaritas Vilcānes, Intara Busuļa un "Musiqq" puišu kopīgi dziedātais senais hits "Zili lini." Bet vislielākās publikas ovācijas pavadīja atkalredzēšanos ar iepriekšējo gadu visvērtīgāko dziesmu izpildītājiem Intaru Busuli, Jāni Rībenu, Andri Kiviču, "Borovu Mc", Lauri Reiniku un "Musiqq" kopīgā dziesmu popūrijā.

Apbalvošanas ceremonijā visas fināldziesmas jaunos aranžējumos izskanēja kopā ar "Sinfonietta Rīga" un Kristapa Krievkalna instrumentālo grupu. Visi finālisti saņēma mākslinieka Armanda Jēkabsona darinātās piemiņas veltes, kuru dizainā saskatāmas arī "Muzikālās Bankas" 10 gadskārtas.

Vairāki mūziķi saņēma arī specbalvas - Ventspils pilsētas simpātiju balvu saņēma Roberts Pētersons ar dziesmu Cīrulis, portāls Draugiem.lv par draudzīgāko dziesmu atzina Laura Reinika dziesmu Es skrienu, SEB bankas simpātiju balvu izpelnījās grupa Musiqq ar dziesmu No 10-10.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas