Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

SKDS: 30% vēlētāju vēl nezina, par ko balsot Saeimas vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Taizeme
T
Saskaņas mafija rullē.
!
!
Par SC, protams. Viss pārējais ir 30 gados bankrotējis, OIK arī par to ik dienas atgādina.
latvietis
l
Tikaiai, ne par Kučinski kura dēļ Latvijai var iznākt atkal maksāt lielas sodanaudas par Rimšēvicu !!!
John
J
KPV
JanisT
J
Lai nobalsotu par pareizo partiju, nav jāiet pat uz vēlēšanām. Viss tāpat ir jau sarunāts.
ANTIKORUPCIONARS
A
TIKAI NE PAR USHAKOVA ZAGLJIEM UN TAMLIDZIGIEM NOZIEDZNIEKIEM KAS KRAPJ UN APZOG SAVUS IEDZIVOTAJUS TA PAT KA PUTLERS SAVUS IEDZIVOTAJUS ! JUMS NEBUS LIELO PENSIJU UN LETU CENU, DARBA UN LABA MEDICINA JA TADI KORUMPETI CILVEKI BUS VALDIBA! NEDRIKST NEVIENU KAS IR SAISTITS AR PUTLERA KORUPCIJU UN TERORISMU< TAS BUS BADS KARSH UN NAVE !
Jantariks un Co
J
Tak visiem ir skaidrs, ka jābalso par manu algu - 16 000 un vairāk mēnesī ! Kas tad cits, ja ne es, aizstāvēs Jūs no Maksātnespējas administratoru patvaļas un likumdošanas sistēmas, kas lielajiem shēmotājiem ļauj Latviju laupīt. Ne velti mēs, īstenie nacionālo interešu aizstāvji, vairāk kā 20 gadus, esam Latvijas tieslietu kuratori ! Ja nobalsosiet - es Jums atkal šovus Krastmalā taisīšu un banānus, atvainojiet, lāpas dalīšu.
mmm
m
Lasot komentārus rodās iespaids, ka daļai komentētāju līmenis sniedzās tikai līdz Lopu Partijai.
trt
t
Viss, kas redzams aptaujā, apmēram tāpat arī būs vēlēšanās. Tās trīs partijas, kurām aptaujā bija virs 5% arī veidos 3 partiju Saemu. Tie vēlētāji, kuri "nav izlēmuši", līdz vēlēšanu iecirknim visticamāk, ka neaizies. Eiropā, normāli, ja nobalso 50-60% vēlētāju.
GTR>trt
G
Eiropā vēlētāji jau ar īpaši neuzticās partijām...
  • 2
  • 0
Ja gribam kaut ko panākt
J
NEBALSOSIM ! Pēc tam veidosim jaunu valdību.
ZKN < muļķim
Z
Reiz dzirdēju I. Kreitusi televizorā stāstam tās pašas muļķibas par balsošanas nopietnību un nepieciešamību, lai cilvēki ar man nepatīkamu ideoloģiju netiktu pie varas. Dzirdot šādu muļķību no profesores deva iedvēsmu saprast, ka LU ir tukša muca, kas tālu skan. Nevajaga aizmirst, ka 'demokrātija' ir un paliek 51% basotāju diktatūra pār 49%. Nevajaga aizmirst, ka tā sauktā 'demokrātijas' eksporta valsts, ASV, šobrīd ir pie 3 pasaules ekonomikas pakāpes. Vai tad paši amerikāņi balsoja, lai paliktu nabagi? Nu nē. Ja 51% būtu atturējies no balsošanas, ASV pilsoņi nebūtu nonākuši pie nabadzības sliekšņa. Viņus pierunāja balsot lielo firmu naudas ziedojumi politiskām partijām un idioti eksperti politologi.
  • 3
  • 6
krieveļu nacistam
k
Musinot latviešus uz nebalsošanu, tu deģenerāt panāksi tikai to, ka tevi sāks uzskatīt par rushuntas idiotgebelseli. Valdību veido tās partijas, par kurām ir nobalsots. Loģiku nesekmīgajiem kirevu skoilu izlaideņeim, protams, nemāca!
  • 3
  • 7
Buba
B
No neoficiāliem avotiem, negaidīta ziņa politikas frontē,- partiju apvienības "Latvijas attīstībai" & "Par"duetam pievienojas vairums labējo liberāri- demokratisko partiju. Lēmumu gan vēl nav pieņēmusi LZS, kura gatavojas mainīt nosaukumu uz "Ļimončiki"., savukārt "Latvijai un Ventspilij" sašķēlusies: mazākums - "Latvijai" nolēmusi iekļauties augšminētajā blokā, bet "un Ventspilij" - pievienoties "Saskaņai".
Jods
J
Nekas nemainīosies. Tiklīdz piesūcas pie siles, nekas cits vairs neinteresē. Ja nu garlaicības pēc kādu nejēdzīgu reformu uzcep.
Jods
J
Es te esmu vienīgā cūka, kas ēd no siles. Pārējie ir cilvēki un ēd pie galda.
  • 3
  • 5
VVZ
V
Diemžēl sūdu šķirnēs es neorientējos, tāpēc vēlēšanās nepiedalīšos. Ir apnicis balsot par "mazāko ļaunumu"!
Egils
E
Visas politiskās partijas=noziedzīgi grupējumi,darbojās savās interesēs,lai no sponsoriem saņemtu lielākos bezstrādes ienākumus.JĀMAINA VĒLĒŠANU SISTĒMA.
Protams ...
P
- Aunu bars vel nav saņēmis ganu stabulītes norādes...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas