Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Šķelšanās KPV LV varētu turpināties - Sprūde brīdina par iespējamu pāriešanu Gobzema pusē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Tad viņai nav smadzeņu !
Dzērājzēns.
D
'' melnā PR akcijas ir tā cena, ko maksāju par drosmi saglabāt stingru mugurkaulu jebkuros apstākļos, nepārdodoties un runājot atklātu valodu. Pie tā var pieskaitīt politiski motivētu advokāta statusa zaudēšanu, ko organizēja Vonsovičs ar Bunkus ģimeni; arī viena Šveices labklājību baudoša vietējā dzērāja,''kaimi..
Nauda nesmird arī Kaimiņam.
N
KPV ir nodevusi savus vēlētājus un tas ir vissliktākais. Pirms vēlēšanām bija pret nelikumīgo OIK, bet tagad vienā koalīcijā ar OIK afēras radītājiem un pat viņu vadībā piedalās valdības veidošanā. Laikam Kaimiņam arī ir iedalīti savi procenti no nelikumīgajiem OIK maksājumiem. Vienotības Čigāniete ar saviem lakatiņiem ir sakompostējusi mazo politiķu mazās smadzenītes. Nav runa par Gobzemu , bet ir runa par partijas KPV pamatnostādnēm, tās ir pārdotas.
Phe
P
Parādi man vienu,kuram tā smirdētu. Pat skolotājai ,ar labo ideju ,gribās saņemt vairāk kā skoliņā.
  • 2
  • 3
Nodevēji kritīs.
N
Ne jau Gobzems ir vainīgs, vainīgs ir visu nemieru radītājs Kaimiņš. Kādi vēl piemēri vajadzīgi - Bondars, Reģionu apvienība, Ufecieris, Poikāns, suņu būdā izsmietie un norietie.... Tagad pieķēries Gobzemam, jo zinošāks un gudrāks par viņu partijā nevar atrasties. Nodzerts un mazvērtīgs aktierītis spēlē Antiņa lomu un viegli uzpērkams. Ticu Gobzemam, tagad daudzi pametīsviņu partiju un arī saprātīgie deputati pāries pie Gobzema. Kaimiņa piekritēji un ministri tādi paši kā viņš. Drīz būs rezultāts.
hmmm
h
Pilnībā piekrītu. Kas ir Gobezems - cilvēks kurš ir sevi realizējis kā jurists, advokāts (politisko iemeslu dēļ netaisnīgi padzīts no advokatūras). Un savu piķi viņš ir nopelnījis darot savu pamatdarbu kā jurists. Morālo pusi juritiem nevērtēsim - tas ir delikāts jautājums. Taču galavenais krietērijs ir nevis morāle, bet tas ka viņš to zidarīja likumīga. Reuzltātā Gobzems ir NEAKTARĪGS. Viņam nav vajadzības būt par katru cenu valdībā. Kaimiņš tādu greznību atļauties nevar. Tāpēc vienmēr tirgos savu dvēseli par 30 sudraba grašiem. PAskatities tak to videorullīti, par ko Kaimiņu KNABS tagad izmeklē. Tur tak viss parādīts kā uz delnas - dumš (neprot nevienu papīru uzrakstīt), savas naudas nav, naudas, sīknaudas dēļ gatavs uz visu.
  • 8
  • 16
Ņiļs
Ņ
Par mūsu biedreni Tinmagomedovu mes iesim do konca!
Papriks
P
Šuņubūdā vienmēr notiek kautiņš par kaulu.
internacionalistka>papriks
i
Tii-gans, fašit, nacik. U nas ne tak, i jesli ti nas v etom obvinajes, to tii fašist.
  • 1
  • 8
Robis
R
Lūdzu iepazīties,kas patiesībā ir Tinmagomedova-Sprūde: https://jauns.lv/raksts/zinas/315597-gobzema-piecnieka-deputate-karina-sprude-ekssaskaniete-ar-stazu
Bet !
B
Nu un tad ? Es balsoju par Kaimiņa partiju, ne tādēļ, lai šis āksts sev stipendijas no Meroni gādātu, bet, lai viņš aizstāvētu tautu. Viņš izvēlējās Meroni trekno pakaļu laizīt. Tak, lai tā viņa uzceltā, jau arī Saeimā, Kuces būda brūk. Viņš ir norakstīts materiāls. Brāķa kucēns. Meklēšu citus tautas pārstāvjus.
  • 4
  • 2
Neslāvs
N
dirsa paliek dirsa
  • 7
  • 1
HJK>Robis
H
Tautu sajaukšana, it sevišķi ja tā ir rasu sajaukšana-rada tikai atkritumus....
  • 7
  • 3
hmmm
h
Kas ir KPV.LV? Tā ir lohu partija lohiem. Vai tā ir bīstama un kaitīga? Nē, jo jau pirms vēlēšanām bija skaidrs - ka ja ne visu, tad lielu ievēlēto deputādu daļu, pārņems kāds nopietns politisks spēks. Kaimiņiešiem nav it nekādas itelektuālās jaudas, bet tas nav nepieciešams - viņi tur ir vajadzīgi tikai lai balsotu par jau izstrādātajiem projektiem. A, ko darīt ka vēlētājs stulbs?
hmmm
h
rasu sajuakumam nav ne vainas. Cilvéku determinē viņa prāts, idejas. Nosūti baltādaino uz islāma sabiedrību un dabūsi vēl vienu bārdainu teroristu-muļķi. Izaudzini āfrikāni Šveicē un būs šveicieties. Nacionālisma pamatā ir vēlme zīmēties ar neesošām vērtībām. Kaut kas līdzīgs prātu izkūkojošam aristokrātam kurš murgo par zilajām asinīm un ir pārliecināts ka grāfa titulam ir kāda mistiska spēja pārveidot matēriju. To pašu uzskata padumjie nacionāļi. Viņi pilnā nopietnība uzskata, ka tautībai ir kautkāda mistiska ietekme uz domāšanu. Nē, domāšanu determinē daudzas lietas, bet ne tautība. Paņem ebreju zīdaini, uzaucini viņu SS iešu ģimenē un viņš staigās bravurīgi fantazējot ka ārieši ir reāli kruti, bet žīdi jādedzina krāsnī. Un otrādi, vācu puisēnu iemainiet ortodoksālu ebreju ģiemenē, un tas skraidīs apkārt uzskatot kar ir dieva izredzēts. Nacionālisms novērš no patiesaja'm vērtībām - atgadināšu ka patiesās vērtības balstās cilvēka prātā - un aizstāj tās ar visādiem fake tituliem.
  • 2
  • 7
redz>hmm
r
Tu atkal visu jauc kā viens kārtīgs osvoboditels: Sākšu ar to, ka Šveicei nav kaimiņs Krievija, bet gan mieru mīloša Vācija, Turpināšanu ar to, ka Šveicē ir problēmas ar imigrantiem, un būs vēl lielākas, jo milzu imigrantu massas vel līdz savas dzīves vērtības, ne integrējas mītnes zemēs....Tā tas ir ar arabiem, krieviem, un vēl dažiem citiem... Turpināšu ar to, ka Latvija nav Šveice un zinot Latvijas reālos iekšējos un ārējos apstākļus, tāda nemaz nevar būt.
  • 10
  • 2
bet>hmm
b
Tu kļūdies, biedri: Liberālisms nes līdz tautu un rasu sajaukšanu un tam sekojošas etniskas problēmas un konfliktus, un ja Vācija kas ir labs, tad tas ir vāciešu, ne imigrantu nopelns.Tas pats par Šveici un citām valstīm, un ja Merekele šo vācu tautas nopelnus grib izšķaidīt ar imigrantiem, tad būs tas pats kas citu, kā Baltijā, Ukrainā, Afrika u.c. vietās kur notiek masu sajaukšana mākslīgā veidā.
  • 8
  • 1
hmmm
h
Tu izkausies pēc tāda paša nezinoša muļķīša kā KPV.LV pamatelektorāts. Uzskat'ti Merkelu par nacisti ir vienkārši neizlītotiības kalngals. Un Markons? Francijā naciķis Le Pēna - šķin naudu no vectētiņa Putina un sēž opozīcija. Šveice vispār ir ultraliberāla. Tur lielāka daļa likumu tiek pieņemta referendumos. Starpcitu, tieši liberālā Šveices tauta lēma, ka atbalsta bēgļu uzņemšanu. Iedomājies, kāds humānisms un atttīstības līmenis ir šveicietiem salīdzinot ar vidusmēra latviešu tradicionāl-idiotu!!!
  • 4
  • 3
>hmmmm
&
te nemaz nav neliberāļu partiju. te visas ir liberalas......
  • 1
  • 1
Boris>hmmm
B
savads tikai tas ka tur Vacija, Francija , Sveice jau naciki taisni vada valdibas....Bet lai vai ka-Jusu sirds mieram-nu nebus jums te ka Vacija un Sveice..
  • 2
  • 2
hmmm
h
Viss liberálais bloks. Tradicionāļi - naciķi un konservatīvie - Latviju 25 gadu garumā ir nodegradējuši līdz mielēm. Lai dzīvot kā Vācijā, Francijā utt, vajag arī politiku kā Vācijā, Francijā, Šveicē - LIBERĀLU. A tradicionāļi tik maļ savu. Sākumā tas tracināja. Pēctam sapratu, idiotiem kaut ko skaidrot ir bezjēdzīgi, jo tāpēc jau ir idioti ka nepielec. Liberālām idejām Latvijā nav vairākuma. Tāpēc jākompensē ar MEISTARĪBU.
  • 0
  • 7
bet>hmm
b
Un kura partija tur it labāka????????
  • 3
  • 2
Tusnelda
T
Karteja kuce rej....Vikenei lidziga tuksdirseja un iespejams ari tik pat liela zagle, egoiste, naida un launuma parnemta radiba kada ir Vikene.
bet
b
tas vēl nav zināms-kas viņa ir. Zināms droši ir tikai tas, ka ne ar ko sevi darbā valsts un tautas labā līdz šim nav pierādījusi, kāpēc es par tādiem nekad nebalsoju.
  • 12
  • 1
Ilona Kulda
I
Gobzema atbalstītājiem vairs nav vērts atrasties Kaimiņa partijā
RTY>Ilona
R
Kāpēc tad? Vai tad KPV LV grib lai pie viņiem būtu kā bija KPCC, kur viens visu lēma, bet visi tam piekrita?
  • 5
  • 5
Čekikstbāba Vaira
Č
Latvijai un tās tautai sen jau ir tikai viena vienīgā puse-komūnistiski naclopiskā, kur boļševiku čekisti ar cūkiniem izrij sili kamēr mērkaķi, jampampiņi un pidrilliķi šķeļās apveļoties augšupēdu.
un
u
katru dienu tas čekistbābs te pirž un smirdina gaisu.....
  • 5
  • 2
Gan jau šī Sprūde pati savos
G
mēslos IESPRŪDĪS. Pārāk raganiska, tukša un vulgāra šī izmālētā un reti riebīgā seja, kurā nav ne kripatas prāta vai saprāta atblāzmas.
redz
r
deputātam nevajag prātu: Tam vajag gribu strādāt valsts ne savas kabatas labā. Prātam tur ir padomnieki.
  • 6
  • 4
No laukiem
N
Abi par vienu karti metami !
Andris
A
Nodevība vienmēr ir nodevība Artuss.
Ostaps Benders
O
Šitā politiskā prostitūte, pie vienas partija un pie otras, kas vairāk dod tam atdodas!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas