Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ušakovs EP balsojumā nedod pamatu bažām par simpatizēšanu Kremlim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valters
V
Visticamāk viņš vienkārši cenšas noturēties un balsot tā, lai paliktu savā grupā, kā arī demonstrēt Eiropas sociāldemokrātiem, cik saskaņa ir demokrātiska un ka visi Latvijā viņus nepamatoti apceļ kā mazos ežus. Protams, ka joprojām nedrikst viņam uzticēties un protams, ka tas nemaina visus noziegumus un sviestus, kurus viņa partija ir sastrādājusi Latvijā.
evertsojarts
e
neņemos spriest par Ušakova rīcību,muļķības jeb gudrības pazīme, BET...IR SVARĪGĀKS ASPEKTS-ja šobrīd S. Kalniete Briselē grib lepoties ar lauru lapām zupā... var nākties piedzīvot, ka Latvijā -TATJANAS ŽDANOKAS PARTIJAI, lauru vainags garantēts
Vika
V
Aicinu jūs uz privātu latviešu seksa klubu - http://lady4.fun Šī ir labākā vieta, kur atrast seksa partneri! Gaidīšu jūs tur :)
ušakova mazgāšana
u
Kārtējo reizi kāds mēģina atmazgāt Ušakovu. Jau Zatlers kādreiz gribēja ar viņu brāļoties tanku dancī. Sadarbība ar Putina partiju ir aizmirsta, nanoūdeņi ir aizmirsti, visas blēdības Rīgas domē ir aizmirstas. Lūk, nav pamata bažām... Balts un pūkains...
Gerda
G
Kapec Latvijas Arlietu ministrijas Rinkevics, Iekslietu ministris, Levits neko nedara, lai zidieti Zdanoku atbrivotu no Latvijas pilsonibas, kura publiski nekaunas nosodit zidu radito komunistisko sistemu un sis sistemas noziegumus pret cilveci. Ja kas, Stalina laika noziegumi pret cilveci ir nesaludzinami lielaki kadi tie bija Hitlera vaditajai Vacijai un to zina visi izglitoti, sapratigi cilveki. Ir tkai jautajums, kapec netiek pec 65 gadiem atverti visi nacistiskas Vacijas arhivi? Ka intereses ir netvert sos arhivus zidene Zdanoka?
Smējējs
S
Lai nu kā būtu ar viedokļiem medijos un komentos, bet es ar savām acīm redzu un ar savu prātu secinu, ka Ušakovs ir sociāldemokrātisks un prognozējams. Man tas patīk. Protams, sanāca nelāgi ar Rīgas domi - nav gudri likt amatos "savus čomus", pat ja daudzi citi tā dara un uzskata to par normu Latvijas politikā. Šajā aspektā, manuprāt, Saskaņa nedrīkst būt "latviska". Pārējā ziņā Saskaņa, manuprāt, ir ļoti Ok! Pirmkārt, Saskaņa nav agresīva savā komunikācijā, otrkārt, jau gadus desmit Saskaņa stabili ir atbalstītākā partija reitingos un skaitliski lielākā partija Latvijā pēc biedru skaita (ap 3500 biedru), treškārt, Saskaņas pozicionējums uz 2014.-2019. gadu politisko norišu fona reāli ir sociāldemokrātisks un eiropeisks - tāds, kādu Saskaņa pati to vārdos sludina. Daudzus abās radikāli pretējās pusēs šāds pozicionējums apbēdina un tracina.
Patiesības mirklis
P
Ja kāds vēl tiešām jūtās samulsis, tad še nu ir atbilde - šādu troļļu jūsmīgie komentāri apliecina, ka visi šādi 'balsojumi' ir dūmu aizsegs un jaunas māņu stratēģijas daļa kremlistu politikā.
  • 12
  • 4
Pēteris Karlsons
Man nepatīk Ušakova augstprātīgais ģīmis, viņa mūžīgā melošana attiecībā uz Rīgas domes grēkiem, karikatūru zīmēšana, skarot Latvijas vēstures traģiskākos periodus, centieni ieviest Latvijā krievu valodu kā otro valsts valodu, bet šad tad viņš spēj pateikt arī kaut ko pieņemamu. Lai viņam veicas!
наша Рига
н
Bažīties var tikai safārējušies debīliķi un pārgudrējušies idioti. Latvija arī turpmāk paliks naclopu un svoloču pārvaldīta valsts, kur uzmestie mērkaķi atmaksās izrītos miljardus un krievbandīti mazgās netīru piķi, tāpēc ka balsojot pilsoņi domās nevis ar smadzenēm, bet ar dupsi.
valodas referendums
v
ušaki var balsot briselē kā grib, kaut vai ar kājām, bet nav iespējams aizmirst, ka ušaki ir aicinājuši balsot par krievu valodu
Bīns
B
Neticu nevienam Ņila vārdam vai darbam joprojām.
Vecsčekists
V
Pieauguši cilvēki.. izdara secinājumus kā bērni... .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas