Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Valdības deklarācijā piedāvā iekļaut solījumu cīnīties pret dezinformāciju medijos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Scorseze
S
Tad jau jāslēdz praktiski visi Latvijas mediji un "izcilnieku centrs" , jo visu laiku tiek kultivēta dezinformācija ar nosaukumu "krievi nāk":) būtu arī jāpanāk, lai Latvijas mediji piederētu Latvijas pilsoņiem, jo pretējā gadījumā cerēt, ka šie mediji būs lojāli Latvijas valstij un nenodarbosies ar pilsoņu dezinformāciju. Šodien lielākā daļa Latvijas mediju tieši vai ļoti pastarpināti tiek kontrolēti no ASV un Krievijas, bet no šiem abiem gaidīt objektivitāti ir taspats kas gaidīd sniegu vasarā:):):)
Irlielāmērāticams
I
ka nepatīkamu informāciju var apkarot tikai divos veidos - vai nu informācijas izplatītājs jāsūdz tiesā, vai arī jāievieš cenzūra. Protams, ir vēl trešais, labi pārbaudīts paņēmiens - informācijas izplatītāju nošaut. Nav cilvēka - nav problēmas!
libfašistu MK
l
pilotprojekts jau palaists - saucas Melutvertne. Vēl tik atliek nodibināt Patiesības ministriju.
Strugackis
S
No veselā saprāta viedokļa tas ir idiotisms. Visiem šiem Vienotības un Par smurguļiem nepārtraukti niez nagi kopēt Krievijas piemēru taču Krievijas piemērs arī māca, ka informācijas cenzūra ir bezjēdzīga. Tikko putinisti piedzīvoja fiasko, mēģinot noslāpēt Telegram. Mācieties Vienotības idioti no saviem idejiskajiem dvīņiem aiz Zilupes! Lai gan protams, ka iemesls ir banāls. Uz cīņas rēķina vienkārši apzagt valsti.
Tereza Mendoza
T
Jau pati "deklarācija" ir grandioza dezinformācija - sociuma fundamentāla maldināšana trimdas latvieša lingvistiskajā kroplībā un zināšanu nepilnībā.
Edvins Eglitis
Izklausas pec medijas cenzures. Nav rets gadijums kad tiesi Latvijas medias portali nodarbojas ar dezinformaciju, netikai ar politiku bet ari, teiksm vakcinu medicinu. Citi viedokli vienkarski nav publiceti. Var redzet ka Latvijas zinas nak no viena centralizeta avota kur nav pievienots autora vards, tikai Leta, BNS utt. Tatad raksti ir anonimi. Vairakos portalos vienreizigi tie pasi raksti ar loti lidzigu saturu un virsrakstu. Uzskats ka tiesi Latvijas medijas zinas ir vienigas un pareizas vienkarsi nav savienoai ar realitati. Tad kad sak ierobezot vardu brivibu jo kadam vai kadai izredzetai grupai nepatik tas saturs ir anti demokratiski un pec tam indicets izsvirot vardus "Deomkratisku republiku" no Latvijas Satversmes. Loti izklausas pec vardu brivibas kontroli. .
prieks
p
Sen nebiju dzirdéjis neko tik smieklígu!!!
NEBALSOTĀJS
N
Latvijas valdības šlahta, tagad ar papildinājumu no KPL , JKP, JV un citiem taisās nodrošināt savu melu stāstu tāpat kā to darija 'patiesais' kristietis, lai tas fašists vai bolševiks vai demokrātiķis. Pamatojums protams ir dabīgs: mūs represeja Kremlis, tāpēc mums tagad ir tiesības tagad veidot pašiem savu šlahtu. Kā visiem zināms, mums priekšā bada gadi, bet klētī visas kastes un mucas un āķi rēgojās tukši.
zvirbulēns
z
Idioti, cita vārda i neatrodu.
Neslāvs
N
Latvijā visas krievu avīzes un ziņu portāli ir atklāta dezinformācija !
Slavikam
S
Tu esi diena.lv, tātad labais gals uz augšu. Palasi pietiek.com, kaut tur jūs Vienotības troļļi neesat gaidīti viesi.
  • 5
  • 3
Neslāvs
N
Kur jāsmeļas objektīva informācija tavuprāt ? Nosauc konkrētus portālus un izdevumus. Sākšu lasīt latvisku patiesību, jo katram krievelim vienīgais mērķis dzīvojot Latvijā ir kļūt par latvieti līdz matu galiņiem, citādi nav jēgas šeit dzīvot...
  • 3
  • 6
Slavikam
S
Nu redz, jūs krieveļi arī šo mēslu lasāt. Slavik, beidzot tu dzemdēji patiesību. :D
  • 3
  • 6
Neslāvs
N
Ja jau IR ir prokremlisks , tad vēl jo vairāk to iesaku lasīt visiem krieveļiem.
  • 3
  • 6
Kremļa slavikam
K
Slavik, uzmini mīklu. Ja portālu ir.lv nesponsorē Soross, naudas avotus irsēji slēpj, loč Meles vīrs Tjarve ir viens no netīrākajiem VDK un FSB aģentiem, ir.lv ir agresīvi pretlatviska, tad kura valsts patiesībā sponsorē ir. lv?
  • 6
  • 6
Neslāvs
N
Portāls irir.lv - viens no objektīvākajiem un valstiski nozīmīgākajiem. iesaku lasīt visiem krieveļiem kopā ar ikvakara TV Panorāmas noskatīšanos!
  • 5
  • 9
Slavikam
S
Kā mums piemēram ir ar bēdīgi slaveno portālu ir.lv? Kurš histēriski izvairās atklāt savus patiesos sponsorus? Un kurš savā latvofobijā sit pušu visus krievvalodīgos medijus kopā ņemtus.
  • 9
  • 6
Lietas būtība
L
Cik saprotams, plāniņš paredz vienu propagandistu kantori, kurš līdz šim aktīvi darbojies viena konkrēta oligarhistiska grupējuma interesēs (mēs zinām, kā to sauc :D), uzpumpēt ar valsts, t.i. mūsu naudu, lai "cīnītos" ar dezinformāciju. Uzreiz protams bikls jautājumiņš, pēc kādiem kritērijiem un kas vērtēs, kas ir un kas nav dezinformācija. Un kā izpaudīsies šī "cīņa"? Aizliegsim internetu? Google? Kā Ķīnā, ieviesīsim savu, propagandistiski pareizo meklētājsistēmu, kādu Vienotībugle vai tamlīdzīgi? Varu no jauna sagrābušo varas grābstīklu manevri pamatīgi atgādina blakus esošās Krievijas valdīkļu aktivitātes. Ar lozungiem par "cīņu pret nepareizo" informāciju, kādi pirmkārt sev pamatīgi piesitīs kabatas, otrkārt skalos sabiedrības smadzenes noteiktā propagandistiskā virzienā.
Glavļitazombijs
G
Lieta aprakstīta pēc būtības. Nav ko piebilst pat vienu vārdu - žetons!
  • 4
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas