Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vecā Vienotība jaunā versijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
BALSOSIM PAR >"Latviešu Nacionālisti" !
opā
o
Par aizgājējiem labu vai neko... Jācer ka pēc iespējas vairāk sakāps uz šī grimstošā kuģa, lai tauta var redzēt kas ir kas! Āmen!
Tā, lūk!
T
Kā man patīk, ka tik ļoti ņemas pret "Vienotību", piesienot tai pat to, ar ko tai maz sakara, piem., OIK. Ne jau "Vienotība" to ieviesa, un Ašeradens nu nepavisam. Bet patīk man tādēļ, ka tas liecina tikai par to, ka konkurentiem nav pārliecības, ka spējuši "Vienotību" novākt no ceļa. Ceru, ka ir pietiekami daudz saprātīgu un inteliģentu vēlētāju, kuri nav atteikušaies no "Vienotības", lai arī cik grūti tai ir bijis savākties pēc dāmu kariem un dažu zaķveidīgo izdarībām....
nemelo gan!
n
Ieviesa, ieviesa! Kariņš, būdams EM, 2005.gadā ieviesa OIK likumu, Kampars, Pavļuts un Dombrovskis organizēja OIK ziedu laikus, bet Ašerādens dara visu, lai OIK turpinātu izlaupīt mūsu kabatas. Vienotības iemīļotais paņēmies, primitīvs, bet tomēr, ir izlikties neko nezinot un visu atbildību censties uzgāzt kādam citam, taču OIK tas ir tik ļoti Vienotības "nopelns", ka nekādi meli vai izlocīšanās neļaus tikt no ta vaļā.
  • 7
  • 2
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
SAKARĀ AR TO KA LATVIJĀ PAGAIDĀM VĒL NAV STRĀDĀJOŠU DROŠĪBAS ORGĀNU UZSKATU KA MUMS VISMAZ IR JĀIEVĒL CILVĒKUS AR ASU NACIONĀLU DOMĀŠANU ! NO LATVIJAS NACIONĀLISTU APVIENĪBAS !
par taisnību!
p
Skatoties uz mīnusiem ,saprotu ka Latvijā tiešām ir pārāk daudz krievu ! Tāpat kā šie izveda latviešus uz Sibēriju tā mums visus krievu fašistus būs jādeportē uz Kreiviju ! Patīk tas šiem vai nē ...!
  • 2
  • 0
Simboliskums
S
Vienotības barveži, paši neapzinoties, ar traģikomisko vārda "jauns" piekabināšanu savam nosaukumam, ir lieliski parādījuši elektorātam, Latvijas sabiedrībai divas lietas. Pirmkārt. Vienotība savus nu jau nedaudzos vēlētājus uzskata par tādiem muļķiem, ka to piekrāpšanai pietiks ar vienu papildus vārdu nosaukumā. Precīzi tāpat, ja kādā Maksima vai Rimi blēdīgs tirgonis uz sasmirdušiem salātiem pārlīmē derīguma termiņa etiķetes. Otrkārt. Šāda rīcība norāda uz Vienotības politbomžu totālo degradāciju. Visi iepriekšējo gadu politprojekti - LC, TP, sākot grimt, neatļāvās nolaisties līdz tādam līmenim, kādā nolaidušās Vienotības salašņas. Tātad ja kāds vēl naivi tic, ka šis veidojums var mainīties, viņi paši jums sūta skaidru signālu - mēs negrasāmies mainīties! Tikai uz leju, ja ir vēl zemāk kur krist.
opā
o
Viņiem ir ļoti liels elektorāts - ministriju ierēdņi un viņu ģimenes, kuriem nevajag nekādas izmaiņas! Neadekvāti uzblīdušais valsts aparāts taču netaisis pašnāvību - A4 lapiņu staipītāji nav gatavi doties lasīt ne Īrijas zemenes, ne veidot savu biznesu. Ir tik ērti tukši vāvuļot darba grupās un padomēs, gadiem stiepjot pašu mākslīgi radītas problēmas!
elementāri
e
Šie ziedo tam, kas ir pie varas un dod iespēju turēties pie siles. Vienotība bija visuvarena, ziedoja tai. Vienotība lasās uz miskasti, ziedo nākamajam.
  • 7
  • 0
:)
:
Cik zināms no publiskās telpas, ierēdņi lielākoties ziedo ZZS :)
  • 4
  • 3
Vienotībai nē!
V
Kāda vēl Vienotība? Sen jau viņiem skuju taka! Vai tiešām viņiem ir tik maz pašcieņas vēl līst vēlēšanu sarakstos? Tikai pilnīgākie atsaldeņi, kas vēlas Latvijas turpmāku grimšanu, varētu par viņiem balsot. Neļausim Latvijai aiziet pilnīgākajā postā! Tā jau viss ir izzagts un pārdots, cilvēki lielākā daļa aizbraukuši. Cik var?
Ozols
O
Visi, kas balsos par Vienotību un ZZS, balsos par to, ka atkal nekas nemainīsies kā visus šos pēdējos vismaz 25 gadus, par to, ka Latviju turpinās izzagt, utt. Vienotības vārds sen jau ir jāaizslauka mēslainē!
hmmm
h
Loģikā jāizskata visie varianti, tai skaitā arī variants - ka vēlētāji vēlējušies balsot tieši par tām sēnalām un draņķiem kas aizgājuši..
X.
X
Vienotības seja - pederasts Rinkevičs.
murkšķis
m
Vai no lietošanā bijušām nolietotām rezerves daļām sakomplektēts auto var saukties par jaunu?
nevar
n
Redzi, kad kādi leišu censoņi garāžā no pāris lupatās sasistiem šrotiem salīmē vienu veselu un tad Rumbulā kādam muļķim iesmērē kā jaunu, visi brēc (un pamatoti) ka tā ir bezkaunīga krāpšana. Kad precīzi to pašu politikā dara Vienotība, tad Vienotības OIK zagļu prāt tas ir feini un mīļi. Tikai ja leišu censoņu veidojums vismaz kādu laiku brauks, tad Vienotība piekrāps nekavējoties pēc vēlēšanām. Atceramies bēdīgi slaveno zagli Dombrovski, kurš piekrāpa pensionārus nākamā dienā pēc vēlēšanām.
  • 21
  • 2
Kika
K
Pag, pag, Kazlovskis krietnu laiku jau kladzinaja, ka vins nakosajas saeimas velesanas nepiedalisies, bet nu jau atkal vins grib notureties pie siles, lai vina sieva varetu neierobezoti zagt un nodoklus nemaksat, ka ne ka savas bandas locekle. Ka var par Vienotibas vali saukt to debito, planpratigo dienaas zagli, totalo idiotu, kretini Ojaru Kalninu, kurs ir apkaunojums Latvijai ka taai un ikvienam godigam latvietim. Ja jau Kanins ir Vienotibas saraksta, tiesa nebalsojiet par Vienotibu. Sakarigs ir Sadurskis, jo vins veic Latvijas valtij un latviesu tautai tik vajadzigo reformu par Latvijas izglitibas sistemas sakartosanu valsts valoda, kuru jau vajadzeja veikt 20 gaus atpakal, tacu veca, zagliga Kanadas kuce Vikene darija visu, lai Latvija nostiprinatu divkopienu valsti.
Askolds
A
Ja Vienotibas velesanu programa bus ieklauti sadi veicamie darbi lidz 2018. gadam decembrim likvidet un atcelt: atcelt OIK, atcelt likumu Par diplomatu izdienas pensijam (kuru izlobeja zagligie un alkatigie komunisti S. Kalniete un M. Riekstins), atcelt likumu Par prezidentu privlegijam un vins izmest no valsts dzivokliem, atjaunot sizofrenika E.Repses likvideto Celu fondu, palielinat pensijas visiem Latvijas pilsoniem lidz iztikas minimuma 500 eiro/menesi, samazinat pensijas visiem deputatiem, ieredniem, prezidentiem, cinavniekiem, kuri sanem nepelniti lielas pensijas un visa veida privlegijas. Uzbuvet katra Latvijas regiona atkritumu krematoriju Latgale, Vidzeme, Riga, Zemgale, Kurzeme, lai atkritumi, kurus nevar otreizeji parstradat tiktu sadedzinati.
veltas cerības
v
Iekļaus Vienotības demagogi savās programmās jebko. Kaut apzaļumot Mēnesi. Tikai vai tad Vienotība kādreiz ir pildījusi savas programmas? Nekad!
  • 28
  • 3
REX
R
Palasīju te komentus: Vairums ir tādi pastulbi: Ja jau komentu autoriem tik ļoti nepatīk jenoti un tās vadoņi-lai raksta uz Saeimu....Lai iet pie Saeimas 9.00 no rīta un viņiem visu tieši pasaka.. Tāda tukša muldēšana netā izskatās drusku pēc plānprātības, kuras saknes meklējamas priekšvēlēšanu aģitācijā un propogandā, kā okupācijas laikā....bija ar kompartiju....
>ko neej?
&
Ko vari muldēt? Kas norādīja? Tu savos komentos? Vēlētāji viņus ievēlējat, ne norādīja aiziet...
  • 0
  • 4
ko neej?
k
Nemuldi! Vēlētāji ne reizi vien ir izteikusi savu attieksmi pret Vienotību. Uz to Vienotības bandīti ir atbildējuši ar ņirgāšanos un ūūūūūūū! Ir vēlēšanas, tajās arī pieklājīgi Vienotības bandai tiks norādīts virziens. Uz izeju!
  • 23
  • 4
Jautrā Vienotība
J
Tie laikam bija vienīgie "jaunie", kurus Vienotības veco zagļu banda sagrābstīja, lai atrādītu sabiedrībai. Nu varbūt kāds naivulis uzķeras uz plikā āķa! Pēc tam tāpat kā Junkuru aizsūtīs komandējumā uz Honkongu Pampāļos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas