Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Vējonis: Vienmēr ir iespēja premjera amatā aicināt kādu no malas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lia
L
Prezidenta kungs, lūdzu neskalojiet Tautai smadzenes kārtējo reizi. Ko esiet darījis, lai tuvinātu savā starpā ievēlētās partijas? Vai ir nojauta, ka Tauta nobalsoja par pārmaiņām, par jaunu Politisko kultūru mūsu Latvijā? Vai neliekas dīvaini, ka pie varas tiecas tie ( caur jaunvecum vecām partijām), kas cilvēku prātos sen jau norakstīti? Jā un , protams, ka cilvēku no malas Jums netrūkst, rindā stāv. Taču tajā pašā laikā nepietiek Drosmes nosaukt visplašāk atbalstītās partijas, kas piedalījās pirmoreiz un guva atbalstu ne tikai LV , bet arī diasporā, izvirzīto kandidātu.
Un tad kāp ...
U
>CV< Pabeidz puģel vismaz pamatskolu ! Un tad kāp uz skatuves !
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
VISIEM KURI PATIEŠĀM MĪL MŪSU LATVIJU IESAKU APVIENOTIES UN PIEPRASĪT PREZIDENTAM > UZ PREMERA AMATU VIRZĪT EGILU LEVITU !!! JO VIŅŠ IR VIENĪGAIS KURAM IZGLĪTĪBA UN ZINĀŠANAS TO ATĻAU !
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Jo tad prezidentam nebūs jābaidās no Levita !
  • 1
  • 0
Džubars
D
Īsti no malas būtu Jr.Gailis vai Lavents
vejonis>vejonim
v
Paldies-info saņēmu. Tā man izrādījās lieka un bez kāda pamata..
Vējonim info:
V
Šodien, 20:56 Vēlētāju grupa V Neder neviens no šiem! Un arī Vējoņa iecerētais ekspremjers kučinskis tieši tāpat. Laikam jau patiesi labākais būtu zinošais, inteliģentais un ļoti latviskais Roberts Zīle, kā te un citur mēdijos min cilvēki
Dace
D
Zīle taču netaisās nākt, viņam labi Briselē!
  • 1
  • 0
FG
F
Kur redziet Zīles ļoti lielu latviskumu?
  • 7
  • 2
No Atmodas
N
Bet pārējie kampēji, zagļi un naidnieki izzog un izsaimnieko mūsu LATVIJU "demokrātiski". Un tāpēc, ka tauta savējos neatbalstīja, īpaši pirmsākumos, kad LNNK un TB progrmmas bija ideālas mums -pamattautai, bet saņēma 5-7% vēlēšanās un gadiem bija opozīcijā bez lemtspējas! (No 87g.14.jūnija dalībnieka)
No Atmodas
N
Grozi kā gribi, no visiem joprojām visderīgākie tieši latviešiem un mūsu zemei ir tieši nacionālās apvienības cilvēki! Un tieši gadu desmitiem tautas mazais atbalsts saviem labākajiem ir novedis pie šodienas, kad patrioti ir visādu spēku atšķaidīti un joprojām ir mazākumā.
Stulbiņš NEBALSOTĀJS
S
Bet ne tur kādam ekonomikas attīstības programma, ne pašaizliedzīga nostāja, NA tukšo bļoda. Es savu kaķi baroju labāk.
  • 2
  • 0
iespēja ir, bet
i
Jautājums paliek no kuras malas.
izpildvarai no malas
i
bet likumus "sacerēs" tie paši nespējnieki ??! Laiks pielietot K.Ulmaņa metodi !
  • 7
  • 3
GoodMan&ParexK&K
G
Tak sen jau gan čučalai prezim ar Saeimas cūkukūts cirku patiesais statuss ir no malas. No vidus iz apakšas tos kā gribēs tā koriģēs 4. maija kliķes postpadomju politiski mafiozā oligarhija. Galvenais lai vēlētāji idioti pareizi balsotu, ko viņi 26 g. pēc kārtas arī dara.
Buks
B
Aivars Liepiņš ir patiesi labs fotogrāfs. Spēj noķert labu personas attēlu. To bildi, kuru publicēt, izvēlas redakcija. Šoreiz izvēle ir gana laba, lai nerastos šaubas, ka Vējonis Dienas īpašniekiem šobrīd ir nedraugs.
Ekspozīcija
E
Ko tu te muldi. Nedraugus masu mēdiji fočē tā, ka viņu svētie purni ir līdzīgi spailvainai žopai. Šitais kā ku-kū čučala bijis tā arī palicis gan pēc feisa gan pēc būtības
  • 4
  • 2
Anna Viksne
Vejoni kas ta par runu ,no malas ? Tad kapec vajaga tadas velesanas ,un vai vajadziga saeima - ir jamaina viss,nav vajadzigi tik maza Latvija 100 idiotu ,kuri izsaimnieko nodoklu maksataju naudu ,un tas vepris kucinskis jau pirms velesanam berzeja rokas bet apdirsas.
oskars
o
tad kada nozime ir velesanam , ja aicinas no malas ? tad ir jaievel normals prezidents un - visu varu prezidentam! Atbildibu ari . prieks kam spelet teatri ...
RR
R
Tagad nākamo no saraksta alfabēta kārtībā. Pēc tam lai meklē Antiņu no stikla kalna. Lai viss būtu kā pasakā.
Cūku fermā rukšķēšana turpinās
C
Tak ieliec bomzi Vasju no Mazākalna ielas par ministru prezidentu.Tas labs kandidāts.Iedzert gan mīl bet nezog.Un galu galā-bomžu jenotu karalistē bomzim jābūt par ministru prezidentu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas