Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Veselības ministra kandidāts Gavars: vēlos dzēst ugunsgrēku nozarē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Temīda
T
Spriedīsim pēc Liepājas Piejūras slimnīcas atstāšanas vai pievienošanas reģionālai slimnīcai.Safleitēt vadība prot,bet ir arī jāpārbauda,vai viss teiktais un rādītais atbilst patiesībai.Atsūtīt Barčas kundzi nav liela māksla.Lūdzam iedziļināties!
DD1
D
Pirmais priekshstats pozitīvs.
lasitajs
l
Ka tik nenodzes ta ,ka atjaunot vairs nevares. Ka var zinat,ka nav naudas,ja nav iepazinies ar lietam VM? Atkal viens muldona,kas grib varu un naudu.
Vetis
V
Veselības ministrijai trūkst pieklājības,cilvēcības , darba efektivitātes. Ja jau viena pensionāra papīrs viņiem prasa 5 mēnešu laika..... Tie 600 slaistu,kas saņem lielas algas ir dzirnakmens uz nodokļu maksatāja kakla. Nevar VM stradāt cilvēki bez ārsta diploma.Bioloģijas un ķīmijas skolotājiem tur nav ko darīt!
keita
k
Lai nebūtu interešu konflikta - tai periodā, kamēr Gavars ir ministrs un vēl kādu laiku pēc tam Gulbja laboratorijai nedrīkstētu būt līguma ar valsti par pakalpojumu apmaksu.
g2
g
tad jau vēlēšanām rudenī nav jēgas- saliekam visus bezpartejiskus ,profesionālus ministrus un ietaupām uz priekšvēlēšanu izdevumiem vairākus miljonus.
Kriss
K
Tikko Latvijas Radio noklausījos interviju. Pēc tas varu teikt tikai labākos vārdus. Dzīvs cilvēks, ar izpratni par nozari, uzņēmējs, un ,kas svarīgi, ir darītājs nevis populists. Lai veicas !
JJG
J
Aiziet, Didzi!
t
t
var arī tā - ļaut lai nosvilst un mož uz krāsmatām celt "jaunos laikus'?
t
t
es piekristu jums
dzeris
d
šis ir samērā sakarīgs.
Grieta
G
klausieties - tur tas ugunsgrēks baisi ieildzis... varbūt tomēr nedzēst, bet ļaut lai nodeg?
Dīzels
D
Jūs pats zināt Gavara k-gs cik pažarnieku bija pirms jums un cik vel būs. Ja jūs gribētu strādāt pie tā lai izskaustu nelietderīgos tēriņus un tur būtu panākumi .Tad es jums vēlētu veiksmi.
Čiekurs
Č
Problēma nav pārāk mazs finansējums, bet tas, kā to izlieto. Pirms gada rekonstruētās slimnīcas šogas slēdz, sairkta dārga aparatūra, bet naudas algot speciālistu, kas ar to strādā, Ar akūtiem slimniekiem ātrās palīdzības braukā 80 km šurpu turpu, vai tas nu ir tas ietaupījums?
patīk
p
.. ja viņam izdotos ievest kārtību, operativitāti, pieklājību un mūsdienu komunikācijas formas kā viņa Gulbja laboratorijā arī citur - lai veicas! Jā, jā, laboratorija dārga - nekas nebūs par velti, bet tur neganās 100 lieki darbinieki, kas nezin, kā sagaidīt dienai vakaru..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas