Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vietvaras nemierā ar budžetu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jannika
j
To reformu jau sen vajadzēja pieņemt, te var redzēt kā pašvaldības cīnās partrekno sili, slīd no rokām miljoni , PŪCEM tā turpināt un apstādināt pašvaldību rijīgo apetīti. Kā visi baidās pozitīvo pārmaiņu. Lai VARAM pietiek atbalsta izvest reformu.
ivanbeks
i
Galvenaijs lai nauda būtu Rīgas NANO ūdeņiem un būtu Birķerta pagrabu kas mazgā !
mg
m
Nekas, pacieties, pēc administratīvi teritoriālās reformas, kad no Centra vairs nedos katram 500 tantiņu ciematelim naudas stadioniem, nevajadzēs vairs tērēt 3000 cilvēku pagasteļa zīmola veidošanai un popularizēšanau, nevajadēs katra, 1500 pensionāru miestelim pagasta svētkus rīkot, kad beidzot aizvērs skolas ar 5 bērnu klasēm, tad arī naudiņa atradīsies. Līdz tam laikam iesaku pašvaldībām ielūkoties savās budžeta sadaļās "kultūra, sports, reliģija un atpūta". Jums izdosies tur atrast naudiņu, ar ko samaksāt PUSI pusdienu naudas mazo klašu skolēniem, kas jūsu pašvaldībā nereti ir vien pārdesmit bērnu.
pieraduši nenormāli grābt
p
kad cenšas mazliet piebremzēt viņu nenormālo apetīti, tad neapmierinātībā kaut ko murgo
pašvaldību negausība žņaudz
p
Pašvaldību negausība, prasot nenormāli lielu nodokļu daļu, nožņaudz ekonomikas attīstību un atņem naudu veselības aprūpei un izglītībai.
pašvaldības tērē nenormāli
p
Vidēji Eiropā pašvaldības tērē 11% no valsts kopīgajiem nodokļu ieņēmumiem. Latvijā pašvaldības tērē 19%. Vairāk, nekā Latvijā, pašvaldības tērē tikai valstīs, kur tās uzņemas finansēt arī lielāko daļu no veselības aprūpes.
pašvaldības pret iedzīvotājiem
p
pašvaldības Latvijā nepārstāv savu iedzīvotāju intereses, bet administrācijas intereses pret iedzīvotājiem. Tas izpaužas gan varaskāres apmierināšanā, čakarējot savus iedzīvotājus, gan arī nodokļu politikā, kur pašvaldības neļauj samazināt iedzīvotāju ienākuma nodokli un uztur spēkā nenormālu nekustamā īpašuma nodokli, lai varētu manipulēt ar atvieglojumiem u.c.
Pašvaldības-izšķērdība un korupcija
P
Pašvaldības Latvijā ir izšķērdības un korupcijas perēkļi

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas