Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Zaļā partija kļuvusi par patvērumu politiskajiem bezpajumtniekiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
JURIS
J
KAD PAMODīSIES ZAļā PARTIJA.MēS UPESCIEMAIEDZīVOTāJI JAU DAUDZUS GADUS KAROJAM AR GARKALNES NOVAA DOMI-KOMUNāLSERVISU.VIņIEM PIEDER ATTīRīšANAS IEKāRTAS,KURAS IR SEN NOVECOJUšAS UN KURAS NESPēJ PāRSTRāDāT KANALIZāCIJAS APJOMUS,BET IR KOMUNāSERVISā FEKāLIJU MAšīNAS KURAS BRAUKā PA PRIVāT SEKTRU UN PUMPē SAUSāS TUALETES,TANī VIETā AI VESTU VIņAS UZ NORāDīTIEM FEKāLIJU POLIGONIEM VIņI NOLEJ PIRMAJā KANALIZāCIJAS LūKā NO ATTīRīšANAS IEKāRTāM,VIDēJI 15 MAšīNAS DIENā.JūS NEVARAT IEOMāTIES KāDA SMIRDOņA IR PA VISU PAASTU.BAKUS ATRODāS BēRNU DāRZIņš-SKOLA.BERNIņI SKRAIDA PA āRU UN ELPO šITO SMIRDOņU.SOS PALīDZIET MUMS.VARBūT JūSU PARTIJA KAUTKO VARēS PALīDZēT MūSU CIEMATAM!
vērotājs
v
Rīgā LZP koalīcija ar SC ir pilnīgi neiespējama, jo ikvienam, ieskaitot pašus zaļos, ir skaids, ka LZP nevar pārvarēt 5% barjeru. Tāpēc tās atsevišķā starta vienīgais mērķis ir atšķelt un tadējādi zaudēt 1 - 2% latviešu balsu, tadā veidā mēģinot palīdzēt SC tikt pie kārotā vairākuma. No PR viedokļa zaļajiem būtu gudrāk teikt, ka koalīciju ar SC neveidos. Tas latviešiem būtu pievilcīgāk. Un riska nekāda, jo zaļie jau domē netiks.
Tā gan...
T
Draudzība ar SC varētu būt iespēja Sileniekam atkal tikt siltā vietiņā ostā.
Buba
B
Nu gan var gvelzt. LZS, - kompanjoni "Ventspilij un Latvijai" un bezpajumtnieki, - kur tad iedomāties vēl gruntīgāku "jumtu" par Lemburģijas ķeizaru ??? Un par brāļošanos ar SC, - ja uz (Femīdas svaru) kona būs ķeizara pakaļa, brāļosies kaur ar pašu nelabo.
lauķis
l
Kārtējais vienotībnieku melnais PR pret politiskajiem konkurentiem.Ar katru dienu vairāk riebjas vienotība.Nevienu valsts attīstībai derīgu likumu nav ieviesuši.Visas politiskās aktivitātes veltītas tikai savas partijas slavināšanai,vietas nostiprināšanai varā un pretinieku noriešanā.Tagad nupat dombrovskis paziņo ,ka neko nav zinājis par milzīgo algu pielikumu lielajās kapitālsabiedrībās.Kam vajadzīgs premjers ,kurš nekad neko nezin vienmēr jāraugās ,jājautā...vienmēr vainīgi citi tikai ne viņš.Nu tad ej prom pats vai atlaid visu stulbo,nekam nederīgo padomdevēju baru.
AA
A
EI,CEBURASKA,AR LAAPAAM AUSIIM,KUR VISU LAIKU BIJI PAZUDIS?TAADS NOVAARDZIS IZSKATIES CEBURASKA.
Ināras fans
I
Vismaz zinām, kādas ir cienījamās žurnālistes politiskās simpātijas. PIemēram vakar rakstā par Reformu partiju ļoti vietā bija, pēdējā rindkopa par to, kā Liepājas jaunie aktieris vērtē RP ministrus. Šodien ļoti vietā ir rindkopa kurā citēta Sarmīte Ēlerte (vienīgais cita politiskā spēkā pārstāvja citāts) radot mīlīgu raksta noskaņu:)
Bet
B
Nušakovs par eiropidariem labāks.Tā turpināt.
Jānis
J
Gunti Belēvič, ko Tu biedrojies ar šiem tipiem. Sačakarēsi neatgriezeniski savu reputāciju. Tavai domāšanai daudz piemērotāka ir Reformu partija, kas kaut cik nopietni mēģina sakārtot šo varlsti.
tu joko????
t
reformu partija? ar aplokšņu valdi un nodokļu optimizētāju sprūdžu???
  • 0
  • 0
Zaļie
Z
jau ir kļuvuši par izsmiekla un lamu vārdu. Patiess murgs-Eigims,Seržants utml.-zaļie?!?!Latvijas ,,zaļie,,-izcils pretlatviskuma un zaļās ideoloģijas degradācijas paraugs.
Baiba
B
Piederība pie zaļās partija dod brīvību! Var runāt par visu, var pieslieties, kur labāk, jo nav nekādas atbildības! Skaistos, zaļos un cēlos vārdos var ietērpt jebkuru neģēlību.
labvēlis
l
Zaļiem pēc Emša nav bijuši smuki un atraktīvi līderi. Varētu paņemt nogribējušos Bondaru, kamēr nav iesprucis pie citiem.
kauns
k
Ināra Egle kļuvusi par sorosistu lakstīgalu.
O-HO!
O
Zvirbulēns pārvērties!
  • 5
  • 0
09.01.2013
0
ZZS ir visvairāk ir kaitējusi latvijas politikai,viņu galvenais mērķis ir glābt savu maizes tēvu no kura viņi baidās kā neatklājās ptiesība par tām saucamajā stipendijām. Piemērs tam ir Emša portfelītis. kad zemnieki beidzot sapratīs ka tas nav istais spēks kas viņus aizstāv.
Aivars zvirbulēnam
A
Jau sen es, kā LKP CK darbonis, aizstāvēju kolhozniekus, kurus tagad Sorosa uzpirktie sauc par zemniekiem!
  • 1
  • 0
izskatās,
i
Komentārs
  • 0
  • 0
zvirbulēns
z
Bez blā, blā, pasaki te un tagad - kurš spēks tagad aizstāv zemniekus?
  • 2
  • 9
zvirbulēns
z
Vai Egle ar sākusi rakstīt pasūtījuma rakstus? Drūmi! Egle, ja patīk Vienotība, ja navarat būt brīva no angažētības, tad jāiet vai nu uz ielas, vai ir.lv, pie komunistiem!
Nu nu
N
Nevajag vainot spoguli, ja ģīmis greizs! Fakts paliek fakts, Zaļā partija pati publiski runā, ka Rīgas domē gatava strādāt kopā ar Ušakova-Amerika tandēmu. Tātad korupcija Rīgas domē turpinās plaukt un arī latviešu valodas statusu Ušakovs-Lindermans varēs atkal apdraudēt!
  • 8
  • 0
jā!
j
Visi, kuri nemīl hūti, ir sorosīdi no Vienotības, angažēti un vispār tiem vieta tikai pie salašņām!
  • 10
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas