Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +3 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
Politiķe, kurai pašai likums liedz kandidēt Saeimas vēlēšanās, aicinājusi uz "gara revolūciju" ar teju Kubas revolūciju atgādinošiem saukļiem

Ždanoka biedē krievvalodīgos: Pārnestā nozīmē mums draud nāve - izglītības un cieņas nāve

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jo
j
ždanokai par musināšanu būtu jāsēz cietumā, kur viņa p''ardomātu visu savu savu rīcība. gribās lai viņa saprastu, ka jāciena tā valsts kurā viņa dzīvo. Jo šeit ir LATVIJA MŪSU TĒVU ZEME kurā ir jāciena, Viņu par kundzi nevar saukt tikai par putina biedreni, bez kuras nevar dzīvot, lai nejauktos iekša MŪSU VALSTS LIETĀS
JORA
J
Man ir kauns dzīvot blakus tādai ka ždanokai, jo viņa domā,kad viss ir atļauts es gribu teikt, ka viņā pārkāpj LATVIJAS REPUBLIKAS SATVERSMI viņai pienāktos cietums par tautas musināšana un kūdīšana. JO katram , kas dzīvo LATVIJĀ skolā ir JĀMĀCĀS LATVIEŠU valodā, jo viņā dzīvo LATVIJĀ. ES gribu lai žzdanoka rūpīgi izlasa SATVERSMES CETURTO PANTU kurā IR TEIKTS < KA VIENĪGĀ VALSTS VALODA IR LATVIEŠU VALODA nevis k'āda cita
Mark Roccabruna
M
Paziņojums, kas varētu būt ieinteresēts, Vai jums ir nepieciešams bizness / personas aizdevumi? Mēs piedāvājam kredītu ar 3% procentu likmi, ja vēlaties, sazinieties ar Mark Roccabruna par savu aizdevumu, e-pasts: [email protected] hipotekārais kredīts, individuālais kredīts, auto aizdevums, studentu aizdevums, biznesa kredīts Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar: e-pastu: [email protected]
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Smertj ot tuposti russkix !
bet
b
Zdanoka melo tipiskā Krievijas jevreju stilā: Te imigrantiem nav Tēvzeme. Te tiem ir mītnes zeme. Tēvzeme tiem ir Krievijā, kur dzīvo krievu (viņu) tauta.
Reņģēdājs no Ventspils
R
Ždanokas kundze, nomierināties un neceliet brēku..Pēc jūsu vārdiem te Latvijā tos krievus spīdzina nost, bet mīļā kundze ;;; te tomēr ir Latvija un valsts valoda ir jāzina te nav Krievija un to nu jums vajadzētu saprast.. Jūs kā Valsts nelabvēlīgu cilvēku izsūtīt no Latvijas..Dzīvojiet Krievijā un komandē tur Gvardiju,bet te nu ir Latvju zeme un cienāt kur jūs dzīvojat un mūsu Valsts maizīti ēdat.Noliec savu mandātu un ej pensijā,atpūties jo cik es noprotu jums nav viegli kūdīt pret mūsu tautu krievalodīgos..
jūs traks, vai?
j
Visu veidu internacionalistiem-globalistiem kā bolsevikiem tā liberāļiem Jūsu teiktais galīgi nepieņemams.
  • 2
  • 0
jauneklis
j
Taņka, vai pasē esi paskatījusies, cik tev gadu????? Tev jau sen jābūt pensijā un mazbērniem silts zeķes jāada, nevis histēriska politika "jābīda".
DURA
D
Viņa ir jāliek vai nu psihenē, vai cietumā!
Te
T
nav tādu krievvalodīgo! Ir ukraiņi, baltkrievi, armēņi, gruzīni, lietuvieši, azerbaidžāņi, tatāri, poļi, karēļi, baškīri, moldāvi utt.. Tie nav ne krievi , ne arī krievvalodīgie !
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Nu, jesļi po svojei tuposti znajut toļko russkij ...viražaju sožaļeņije ...i soboļeznuju....
  • 1
  • 0
Galka
G
Kada sakara si nekauniga zidiete Zdanok Latvija ir uzmetusies par krievu tautas un krievu valodas patronesi Latvija? Kapec Latvija krievi neproteste pret zidu nacismu, teroru?
Kādā sakarā?
K
Lai strādātu Krievijas interešu ne Latvijas labā. Lai atgūtu Krievijai dału no nodevīgās Pribaltikas. Lai celtu neapmierinātību un nemieru Latvijas “kolonistu” starpā. Vińa ir nevēlama Kremła interešu aktiviste, vienalga kur vińa atrodas.
  • 8
  • 1
Vaņa
V
Skoreje bi ti podoxnula !
tač
t
cieņu ar ždanokas un citu kolonistu darībibu Latvijā jau sen pazaudējuši .
Egons
E
Palasot komentārus rodas iespaids, ka daļa savu viedokli argumentē caur lamu vārdu apkopojumu un pašapliecināšanos uz citu pazemošanas rēķina.
iespejams>piedodiet
i
Vai iespejams,ka krievu teroristi zhdanoku pashi nositis,lai pectam apvainotu latvieshus un izprovocetu uz vardarbibu?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
nebūtu nekas jauns !
  • 7
  • 1
Neslāvs
N
Tu ceri pārtraukt civilokupāciju bez asins izliešanas ? Par savu brīvību vēl nāksies pakarot. Domā okupanti izvāksies no Jūrmalas vasarnīcām labprātīgi ?
  • 24
  • 2
piedodiet
p
ja shii extremiste BEIDZOT netiks izoleta,naida sakurinatie cilveki vinu nokjers un vinai sagadaas kadafi likteni,un tas ir tas uz ko gaida un cer krievijas teroristu tikls,lai izprovovocetu uz asinsizlieshanu kaa Ukrainaa?kapec zhdanoka par savu graujosho darbibu pret valsti,joprojam nav cietuma,cik ilgi var?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
izskatās ka to gaida ,nezin kāpēc arī mūsu valdība !
  • 9
  • 1
nekauņa
n
Tas viss tik tādēļ ka DP pilns ar krievu atbalstītājiem !
  • 11
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas