Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

ZZS velta skarbus apvainojumus JKP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
edvins
e
Viss ko melīgi ZZS saka pret JKP ir attiecināms uz pašu ZZS! Ko tad viņi darīja jau 18 gadus? Shēmoja, zaga, meloja Tautai no gada uz gadu! Un vēl nepietiek! ZZS ir pilnīgi jāver ciet kā partija uz visiem laikiem ar visiem viņu biedriem izņemot varbūt šahisti un veselības ministri.
Par kangariem!
P
Vakar, 20:56 Ernis Purnis E Latvijas karogkrāsu lentīte pie šī amorālā kangara treknumu iepakojuma ir kā ņirgāšanās un parodija vienlaikus par pašu drausmīgo liekuli - kremļa algādzi! Visa viņu kremļa zagļu-spiegu bandas partijas būtība arī ir parodija par nacionālu valsti, parodija par tiesiskumu un patiesībā šis pretvaltiskais veidojums ir vēl netiesāts psrs okupantu "demokratijas"paraugpūznis "brīvajā" LV!
O, zaļie velni Krauzis un Tavaris,
O
pus pasaules jau pietaisījuši, nu cer to pašu ar otru pusi izdarīt. Draņķi, kas pasauli PIEGĀNA.
Apčidrinskis
A
ZZS ir mani personīgie ienaidnieki tāpēc, ka čupiņš un šahiste izbīdīja "nodokļu reformu" (lasi- nodokļu palielināšanu), kurā faktiski ir iestrādāts nodokļu terors- darba ŅĒMĒJAM (!!!) tagad ir vajadzīgs algots grāmatvedis, lai viņš varētu tikt skaidrībā ar neapliekamo minimumu. Tagad jebkurš iedzīvotājs ir pakļauts VID teroram. ZZS ellē ir rezervēts īpašs katls.
UU
U
Kāpēc ZZS uzskata, ka viņi ir valsts?
Kinna
K
ZZS banditu partijai ista vieta ir politisko liku morga lidzas LC, TP, JP, LPP...noladetie judas, zagli, latviesu tautas slepkavas.
Rita
R
Visu cienu JKP, ka ta uztur savus prieksvelesanas solijumus un nepiekapjas, lai Saeima nobleketu zaglu, korumpantu bandu ZZS, kuras vadiba 28. gadus tiek izlaupita Latvijas valsts un aplauipti un iznicinata latviesu tauta. ZZS vadiba tiek realizets vel nepieredzets genocids pret latviesu tautu.....
citu vidū
c
Vai viņi to darīja vieni vai spēlēja Latvijas ceļa vadoņu atļautajā laukumā pēc īpašiem noteikumiem?
  • 7
  • 8
Japī
J
haha. ZZS laikam nāksies bekot iet. Žēl, ka Dūkiņš vadīs Tautsaimniecības komiteju - neko neredzēs, stagnēs un liks spieķus depozītam. Bet ZZS jau sen laiks tīties.
Gan jau vecais maukurs reiz nosprāg
G
Nāve netaupa nevienu.
  • 8
  • 0
Nja
N
Lemberga grupējums precīzi aprakstīja sevi un savam raksturojumam piešķīra savu pretinieku vārdu. Gānīšanās no lemberga grupējuma ir lielākais apbalvojums.
Reņģēdājs
R
Nu JKP uzstādījums nacionalizēt t.sk. Lemburģijas ostu tiešām ir kā nazis pie ..autiem trubas zemnieku lielā Bosa interesēm ( bet vai Latvijas valsts interesēm arī!?) Bet vai ZZS centieni iekļūt valdībā pat caur KPL, kuru ZZS mēnešiem ilgi šimpēja par itkā sponsorējumu no Aivara Šļomoviča asinsienaidnieka Meroni nav traģikomiski?
Tālis
T
Kaimiņš uzskata, ka Latvijas lielākā nelaime ir Lembergs; neatbalsta ZZS dalību valdībā
Neslāvs
N
Valdība jāveido ar JV+Par+NA spēkiem , ja nepievienojas citas partijas, tad trūkstošie deputāti vienkārši jānopērk...
Dens
D
Bērnu dārzs, laikam nevar mantiņu sadalīt...
Gunārs
G
Tā ir, ka novilka sarkanās līnijas pret Saskaņu. Igaunijā analoģiska partija kā Saskaņa ir valdībā, un igauņi rullē tālāk
Igaunis
I
Aizbrauc, Gunča, uz Igauniju un parunā krieviski ...
  • 41
  • 4
Nugārs
N
Latvijā drīzāk būtu Ukrainas scenārijs, ja okupanti nonāktu latviešu valsts vadībā - Rīgas Maidans. Ja vien BS un Zemessardze neņemtu varu savās rokās laicīgi...
  • 28
  • 12
Eva
E
Latviskās partijas iedomājās, ka ir pasaules naba, bet izrādās spēki par švakiem
  • 6
  • 33
M
M
Tirsa teg :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas