Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā 0 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Uz festivālu Lampa norīko papildu vilcienus

Sarunu festivāls Lampa šogad Cēsu pils parkā norisināsies piekto reizi, un šī pasākuma viesu ērtībām nu jau tradicionāli tiek norīkoti papildu vilcieni gan no rīta uz Cēsīm, gan naktī atpakaļ uz Rīgu, portālu Diena informē AS Pasažieru vilciens pārstāvji.

Pasažieru vilciens ir papildinājis vilcienu kustības sarakstu ar reisu, kurš sestdienas, 29. jūnija, rītā plkst. 8.55 aties no Rīgas un Cēsīs pienāks plkst. 10.43.

Savukārt festivāla apmeklētājus atpakaļ uz Rīgu aizvedīs divi īpaši norīkoti vilcieni – piektdienas, 28. jūnija, vakarā no Cēsīm vilciens aties plkst. 23.45 un Rīgā ienāks plkst. 1.32, bet naktī no 29. uz 30.jūniju, pēc festivāla noslēguma, vilciens no Cēsīm aties plkst. 0.32 un Rīgā ienāks plkst. 2.19. 

Pirms vilciena atiešanas biļešu tirdzniecības kase Cēsu stacijā 28. jūnijā tiks atvērta no plkst. 23.00, bet naktī no 29. uz 30. jūniju - no plkst. 00.01. 

Apskatīt vilcienu kustības grafiku un ērti iegādāties biļetes ir iespējams gan Pasažieru vilciena mājaslapā, gan mobilajā lietotnē.

Plašāka informācija par Sarunu festivāla Lampa norisi un programmu atrodama šeit. Ieeja festivālā ir bez maksas. 

 

Top komentāri

Enģeļa viesis
E
Festivāls Lampa ir kārtējā tukšo salmu kūlēju organizētā lieta, lai savās kabatās atmazgātu naudu. Padomājiet vai kādam tas pasākums maz ir vajadzīgs, ja pat saturs nav zināms un nav publikas - tikai organizētāji, kas gūts labumu! Derētu papētīt, kas īsti gūst labumu - kuras amatpersonas bērns "pie lampas silda rokas"
Enģeļa viesis
E
Derētu arī papētīt vai nav kāda naudas atmazgāšanas shēma - izdevīgums starp Pasažiera vilciens un Lampas organizatoriem? Varbūt tie ir viens un tas pats?
Enģeļa viesis
E
Baltu enģelis Nebraukšu - neatbalstu tukšu salmu kūlējus, korumpantus vai bezjēdzīgus projektus.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas