Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Aizvadītajā diennaktī Covid-19 konstatēts 27 cilvēkiem, lielākā daļa - Mārsnēnos

Aizvadītajā diennaktī veikti 1946 Covid-19 testi, kamēr pozitīvs tas bijis 27 cilvēkiem, no tiem lielākā daļa ir Priekuļu novadā esošā sociālās aprūpes centra Mārsnēni darbinieki un iemītnieki, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Kopumā Covid-19 konstatēts četriem Mārsnēnu darbiniekiem un 17 iemītniekiem.

Aizvadītajā diennaktī nav stacionēti pacienti ar Covid-19.

Patlaban kopumā stacionāros ārstējas 25 pacienti: 22 pacienti ar vidēji smagu, bet trīs pacienti ar smagu slimības gaitu.

Līdz šim saskaņā ar Nacionālā veselības dienesta informāciju no stacionāra izrakstīti 126 pacienti.

Latvijā kopā veikti 87 377 izmeklējumi, saslimušas 997 personas un 662 izveseļojušās, bet 19 cilvēki miruši.

Jau ziņots, ka Covid-19 atklāts vairākiem Priekuļu novadā esošā sociālās aprūpes centra Mārsnēni darbiniekiem un iemītniekiem.

Turpinot epidemioloģisko izmeklēšanu, minētajā sociālās aprūpes centrā veikta personāla un iemītnieku mērķtiecīga testēšana. 

Šis Covid-19 uzliesmojums Mārsēnos apliecina, ka pandēmija nav beigusies, tādēļ, plānojot brīvdienas, iedzīvotāji nedrīkst aizmirst par piesardzības pasākumu ievērošanu, uzsver SPKC.

Saskaņā ar publiski pieejamo informāciju, sociālo pakalpoju centrs Mārsnēni atrodas Priekuļu novada Mārsnēnu pagastā un to uztur Amatas novada Skujenes pagastā reģistrētā biedrība Labāka rītdiena. Centrā par samaksu sniedz ilglaicīgus un īslaicīgus sociālos pakalpojumus pensijas vecuma cilvēkiem, kā arī I un II grupas invalīdiem.

Top komentāri

sabotāža?
s
Kādā veidā pansionātos kaut kur dziļi laukos nonāk kovids? Tur ir pārdesmit iemītnieku un daži darbinieki. Ciemos pie pansionātu iemītniekiem reti kurš brauc, sevišķi patreiz.
Nu tā
N
Nu sāk jau tas viss palikt mistiski! Es ar lielu atbildību izturos pret to visu un nopietni, taču kā var tas būt pansionātā, patālā miestā un nostūrī. Kāds apmeklētājs ievazāja? To iemītnieku arī, šķiet, tur nav nemaz tik daudz. Un kā var būt Covid cilvēkam, kurš pusgadu guļošs mājās, tagad aiziet Taisaulē un konstatē Covid. Tajā pašā laikā cilvēki, kuri ir ar viņu bijuši tiešā kontaktā un aprūpējuši, visi ir veseli... Sāk jau palikt viss dīvaini.
Un
U
cik vēl šādu vispār neatklātu perēkļu vēl ir Latvijā?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas