Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Aizvadītajā diennaktī nav reģistrēti jauni Covid-19 saslimšanas gadījumi

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 2135 Covid-19 testi un nav reģistrēts neviens jauns saslimšanas gadījums ar Covid-19, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Līdz šim valstī veikti 172 078 Covid-19 izmeklējumi, saslimušas ir 1174 personas un 31 mirusi. Savukārt atveseļojušies ir 1022 cilvēki.

Pēdējo dienu laikā vēl trīs cilvēki atlabuši no Covid-19. Viens no tiem reģistrēts Rīgā. Savukārt Ventspilī vairs nav reģistrēti Covid-19 slimnieki.

Līdz ar to Rīgā saslimušo skaits ir samazinājies līdz 69. Bauskas novadā dzīvo astoņi, bet Priekuļu novadā - septiņi inficētie. Vēl saslimšanas ar Covid-19 pašlaik ir reģistrētas 22 Latvijas pašvaldībās, bet tajās inficēto skaits nepārsniedz piecu gadījumu robežu.

Pēdējās diennakts laikā arī nav stacionēts neviens ar Covid-19 saslimušais. Patlaban stacionāros ārstējas trīs ar jauno koronavīrusu sirgstošie, no tiem divi pacienti ir ar vidēji smagu, bet viens - ar smagu slimības gaitu. Kopā no stacionāra izrakstīti 184 pacienti, starp kuriem ir gan tie, kas izveseļojušies, gan tie, kas miruši.

Kā ziņots, pagājušajā nedēļā būtiski pieauga jaunu reģistrētu Covid-19 inficēšanās gadījumu skaits. Pirmdien un otrdien tika reģistrēti pa septiņiem jauniem gadījumiem, trešdien - 13, ceturtdien - 11, bet piektdien - astoņi. Taču nedēļas nogalē jauno gadījumu skaits saruka. Sestdien tika konstatēti astoņi jauni gadījumi, bet svētdien - neviens.

Lai ierobežotu Covid-19 izplatību un novērstu arvien jaunus slimības uzliesmojumus, Ministru kabinets ārkārtas sēdē piektdien nolēma saīsināt sabiedriskās ēdināšanas vietu darba laiku.

pievienota 3.-4.rindkopa

 

 

 

Top komentāri

Priekam iemesla neredzu,
P
jo pasaulē diennaktī no jauna 192933 saslimuši, bet Brazīlijā vien 733 nomiruši. Tādi paši cilvēki kā mēs. Un, ja pieskaita vēl ar vēzi un gripu mirušos, tad skaidrs - pasaule ir viena liela miroņu bedre!
Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Aizvadītajā naktī nav nokritusi neviena komēta! Aizvadītajā naktī nav bijis zemestrīces Viļakā! Aizvadītajā naktī govis neaizlidoja! Mēs kontrolējam visu!!!!!!!!!!!!!!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas