Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa
Pašlaik projektam valsts budžeta līdzekļi nav nepieciešami

Ar likumu saglabās Likteņdārzu nākotnei

Likteņdārza izveidē ieguldītie līdzekļi kopā ar Kokneses pašvaldībai piederošo zemi ir liela materiāla vērtība, tādējādi Likteņdārza likums neļaus šo vietu izmanot citādi kā vien atbilstoši tā izveides un attīstības mērķim, Dienai uzsver nodibinājuma Kokneses fonds valdes priekšsēdētāja Valda Auziņa.

Top komentāri

Ligita
L
Te nu vairs nevar saprast - privāta iniciatīva, vai tomēr valsts? Ja privāta, tad nevajag jaukt iekšā valsti, bet, ja valsts - ko tur dara privātie. Tā vien izskatās, ka šis tomēr ir kārtējais projekts, caur kuru kāds sagrābj naudiņu, turklāt, uz nodokļu maksātāju rēķina
ļuļa
ļ
es esmu pret. pirmkārt, kad miljonāri to uzsāka, nevienam neprasīja, vai cilvēki to grib tādā veidā un formā. otrkārt, nē, es vispār nesaprotu, kāda suņa pēc uztaisa japāņu dārzu un apgalvo, ka tam ir sakars ar latvietiskumu, un treškārt, bet tas ir mans personīgais viedoklis, tā ir kārtējā gaudu vieta, kur apraudāt savu sūro pagātni, tā vietā, lai ieguldītu līdzekļus nākotnē. laikam jau tikai ebreji apraud pagātni ar tādui pašu uzcītību kā latvieši, bet viņi no šīs raudāšanas izsit naudu, kamēr latvieši maksā paši. un šitais likteņdārzs ir spilgts piemērs. raudāsiet, bauri, un no nodokļiem par to vēl maksāsiet.
VVZ
V
Likteņdārzs ir Trojas zirgs, kurš tiks uzgrūsts uz nodokļu maksātāju kakla. Nevienam normāli domājošam tas akmensdārzs nav vajadzīgs. Ja tas ir privātais projekts, tad lai privāts arī paliek!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas