Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Atstādināta Daugavpils slimnīcas ārste, kas liedza palīdzību grūtniecei

Daugavpils slimnīcas ārste, kura atteicās hospitalizēt grūtnieci ar vairāk nekā 38 grādus augstu temperatūru un asiņošanu, atstādināta no pienākumu veikšanas, aģentūra LETA uzzināja ārstniecības iestādē.

SIA Daugavpils reģionālā slimnīca sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Kucina skaidroja, ka pašlaik ārste darba pienākumus nepilda, jo minētais gadījums tiek vērtēts. Tāpēc arī plašākus komentārus slimnīcā pašlaik nesniedz.

Slimnīcas pārstāve arī nevarēja prognozēt, cik ilgi speciālistes rīcība tiks vērtēta, jo esot svarīgi ne tikai izpētīt situāciju, bet arī izdarīt to juridiski korekti.

Jau vēstīts, ka Daugavpils reģionālās slimnīcas valde vērtē kādas ārstes rīcību, kura atteikusies hospitalizēt grūtnieci ar vairāk nekā 38 grādus augstu temperatūru un asiņošanu.

Ārstniecības iestādes valde šonedēļ izplatīja paziņojumu, kurā norādīja, ka uzskata par nepieņemamu darbinieces rīcību, kas ir nesavienojama ar ārsta profesijas augsto sūtību. "Slimnīcas valde ļoti rūpīgi izskatīs šo gadījumu un veiks atbilstošus lēmumus. Daugavpils reģionālās slimnīcas valde atvainojas pacientei par piedzīvoto slimnīcā," teikts paziņojumā.

Latvijas Televīzija vēstīja, ka, Daugavpils reģionālās slimnīcas ginekoloģijas nodaļā ginekoloģe atteikusies hospitalizēt grūtnieci, kurai bijusi vairāk nekā 38 grādus augsta temperatūra un sākusies asiņošana.

Sieviete sociālajā vietnē Facebook ievietojusi video, kurā dzirdama abu pušu saruna. Pēc tās noprotams, ka mediķe pacienti nav apskatījusi, bet vairākkārt uzstāj, ka viņai nav asiņošanas. Daktere vienā brīdī arī sacījusi: "Ejiet ar savu tizlo grūtniecību, kur jūs gribat."

Vēlāk sieviete hospitalizēta Rēzeknes slimnīcā, noskaidroja Latvijas Televīzija.

Top komentāri

HFY44529
H
NnOsist par maz! Vēl augstu algu grib!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas