Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Ceturtdien stiprāka snigšana gaidāma valsts austrumos

Ceturtdien Latvijas galējos austrumu un ziemeļaustrumu novados gaidāma intensīva snigšana - biezākā sniega sega veidosies Krievijas pierobežā Latgalē, kā arī Alūksnes pusē, prognozē sinoptiķi.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs valsts austrumos izsludinājis oranžā līmeņa brīdinājumu, sniega sega vietām var sasniegt 16 centimetru biezumu. Latgales dienvidaustrumos snigšana mitēsies dienas vidū, valsts ziemeļaustrumos - vakarā.

Cita nokrišņu zona ceturtdien saglabāsies Kurzemē un izpletīsies uz austrumiem, skarot Zemgali un Rīgas pusi. Debesis pārsvarā segs mākoņi, saulainākā diena gaidāma Vidzemes dienvidrietumos, Sēlijā un Daugavpils pusē.

Pūtīs lēns līdz mērens vējš no dažādiem virzieniem, Kurzemes piekrastē uz dienvidiem no Liepājas gaidāmas rietumu vēja brāzmas līdz 20 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz 0..+5 grādiem, Vidzemes ziemeļos tā noslīdēs līdz -1 grādam.

Rīgā uzspīdēs saule, pēcpusdienā un vakarā gaidāms lietus un sniegs, pūtīs lēns līdz mērens dienvidaustrumu vējš, gaisa temperatūra pakāpsies līdz +4 grādiem.

Laikapstākļus nosaka ciklons, kura centrs no jūras pārvietojas uz Kurzemi, un otrs ciklons, kas no Baltkrievijas dodas uz ziemeļiem. Atmosfēras spiediens Latvijā 740-745 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas