Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Jaunā gada pirmajās stundās gaidāms sniegputenis un lietus

No ziemeļrietumiem tuvojas plaša nokrišņu zona, Jaungada naktī tā sāks šķērsot Latviju, gaidāma arī vēja pastiprināšanās, prognozē sinoptiķi.

Visvairāk nokrišņu būs svētku nakts izskaņā un dienā. Valsts rietumu un centrālajos novados lielākā daļa nokrišņu būs lietus, austrumu novados - sniegs, gaidāms spēcīgs sniegputenis.

Dienvidu, dienvidrietumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 13-18 metriem sekundē, pretvēja piekrastē gaidāmas brāzmas līdz 21 metram sekundē.

Jau nakts gaitā no rietumiem sāks ieplūst siltāks gaiss, un maksimālā gaisa temperatūra 1.janvārī būs +1..+3 grādi Latvijas austrumos un +4..+7 grādi pārējā valstī.

Rīgā 2019.gada pirmā diena būs lietaina, iesākumā nedaudz snigs. Nakts otrajā pusē un no rīta dienvidu, dienvidrietumu vējš brāzmās pieņemsies spēkā līdz 16 metriem sekundē. Gaisa temperatūra pakāpeniski paaugstināsies līdz +5 grādiem.

Jau ziņots, ka gadumijas uguņošanai netraucēs migla, bet jārēķinās ar brāzmainu dienvidu vēju un nokrišņiem, kas sāksies Kurzemē un Vidzemē. Ceļi vietām apledos.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas