Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

No iecirkņa nozagtā policista tērpā izkrāpj naudu spēļu zālē

Valsts policijas Ķengaraga iecirknī, ko dēvēja par modernāko policijas iecirkni galvaspilsētā, iekļuvis kāds vīrietis, kurš nozadzis formastērpa detaļas un likumsarga ietērpā izkrāpis naudu kādā spēļu zālē, ceturtdien vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums Panorāma.Šobrīd iecirknī notiek remontdarbu otrā kārtā, ko izmantojis garnadzis, kurš vienā naktī paguva gan apzagt policiju, gan policista formā izkrāpt naudu no spēļu zāles darbiniekiem, ziņoja Panorāma.

Valsts policijas Ķengaraga iecirknī naktī uz pirmdienu, 1.augustu bija tikai dežuranti, taču viņi nedzirdēja to, kā no otras puses pa stalažām otrā stāva logā ielīda kāds vīrietis. Viņš iekļuva divos kabinetos, nozaga tur policijas formu un veidlapas un vēlāk, tās izmantojot, apkrāpa kādu spēļu zāli.

29 gadus vecais vīrietis nereti bijis Ķengaraga iecirkņa klients, arī vēl nesen kā aizturētais par narkotiku lietošanu.

“No kabinetiem, kuros iekļuva, nozaga tās mantas, kas faktiski pagadījās pa rokai. Kabinetos atradās zīmogi uz galdiem, atradās kaut kādas detaļas, daļas no policistu formastērpiem, atradās rācijas, atradās arī gāzes baloniņi,” stāstīja Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins.

Apzadzis divus kabinetus, vīrietis uzvilka policista formu un devās uz netālu esošo spēļu zāli Fēnikss. Uzņēmumā Alfor” kuram pieder spēļu zāles, apstiprināja – pirmdien ap sešiem no rīta atnācis cilvēks, kurš pārliecinoši stādījies priekšā kā dienesta uzdevumā ieradies policists.

Viņš pieprasīja 50 eiro banknotes un, saņēmis desmit šādas naudaszīmes, atstāja to apliecinošu veidlapu, ko parakstīja un apzīmogoja. Spēļu zāles darbinieki vismaz sākumā krāpnieka leģendai noticēja, taču vēlāk zvanīja policijai.

Tobrīd Ķengaraga iecirknī jau bija atklāta zādzība, tāpēc abi notikumi tika salikti kopā un jau ap pusdienlaiku vainīgais tika atrasts citā spēļu zālē, kur automātos tērēja nakts ķērienu.

Pašlaik vīrietis jau apcietināts un aizdomās turētā statuss kriminālprocesos par zādzību ar iekļūšanu un krāpšanu. Taču tiek vērtēta arī policistu atbildība - sākta dienesta pārbaude. Policijā Panorāmai atzina – šoreiz kaitējumu izdevās novērst visai ātri, jo visas nozagtās lietas ir atgūtas. Daudz bīstamāk būtu, ja kāds ļaunprātīgi iekļūtu, lai, piemēram, nozagtu vai iznīcinātu kādas krimināllietas materiālus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas