Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Notriec gājēju, kura šķērso braucamo daļu zem dzelzceļa pārvada

Pagājušajā diennaktī Rīgā kāds autovadītājs notriecis gājēju, kura šķērsojusi braucamo daļu zem dzelzceļa pārvada, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā (VP).

Rīgā, Gogoļa ielā zem dzelzceļa pārvada virzienā uz 13.janvāra ielu, 1966.gadā dzimis autovadītājs uzbrauca gājējai - 1931.gadā dzimušai sievietei, kura šķērsoja ceļa braucamo daļu zem dzelzceļa pārvada. Cietusī nogādāta slimnīcā, kur vēlāk nomira.

Savukārt Neretas novadā uz auto ceļa Nereta-Vecumnieki-Subate 1975.gadā dzimis autovadītājs notrieca pa ceļu pretī nākošus gājējus – 1955. un 1962.gadā dzimušus vīriešus. 1962.gadā dzimušais vīrietis notikuma vietā gāja bojā, bet otrs cietušais gājējs nogādāts slimnīcā.

Rēzeknē, Dārza ielā, 1966.gadā dzimusi autovadītāja aizķēra gājēju - 2002.gadā dzimušu zēnu, kurš ielas braucamo daļu šķērsoja tam neparedzētā vietā. Cietušais pēc mediķu apskates palaists mājās no slimnīcās.

Kocēnu novadā, Kocēnu pagastā, nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu izraisīja sadursmi ar 1994.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu BMW 318, kas ietriecās priekšā stāvošajā Audi 80, kuru vadīja 1982.gadā dzimis vīrietis. Sadursmes izraisītājs no notikuma vietas aizbrauca, neziņojot par to likumā noteiktā kārtībā. Cietis BMW vadītājs, kā arī 1976.gadā dzimusi sieviete un 1996.gadā dzimis vīrietis.

Tikmēr 1952.gadā dzimusi autovadītāja virzienā no Aizputes uz Cīravu neņēma vērā ceļa meteoroloģiskos apstākļus un neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā dēļ netika galā ar automašīnas vadību un iebrauca pretējā braukšanas pusē, kur notika sadursme ar 1988.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu. Sadursmē cieta 1988.gadā dzimušais autovadītājs un 1989.gadā dzimis vīrietis.

Pagājušajā diennaktī reģistrēti 72 satiksmes negadījumi, kuros cietis 21 cilvēks, tostarp astoņi gājēji. Divi cilvēki gājuši bojā.

Par ātruma pārsniegšanu sastādīti 159 protokoli. Pagājušajā diennaktī par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā pieķerti astoņi autovadītāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas