Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +2 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Pagājušajā diennaktī reģistrēti divi jaunatklāti Covid-19 gadījumi Rīgā un viens Cēsīs

Pagājušajā diennaktī reģistrēti divi jaunatklāti Covid-19 gadījumi Rīgā, kur kopā zināms par 538 inficētajiem, bet viens jauns gadījums Cēsu novadā, kur sasirgušo skaits sasniedzis astoņus, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotā informācija.

Ceturtais pagājušajā diennaktī konstatētais Covid-19 pacients reģistrēts kādā no novadiem, kur patlaban netiek atklāts konkrēts saslimušo skaits, jo kopējais Covid-19 pacientu daudzums tur vēl nav pārsniedzis piecus inficētos.

Līdz šim saslimšana ar Covid-19 joprojām ir reģistrēta 76 pašvaldībās, proti, Aizkraukles, Aizputes, Amatas, Alojas, Alūksnes, Alsungas, Ādažu, Babītes, Baldones, Bauskas, Beverīnas, Burtnieku, Carnikavas, Cēsu, Dagdas, Daugavpils, Dobeles, Durbes, Engures, Garkalnes, Grobiņas, Iecavas, Ikšķiles Jelgavas, Kārsavas, Kocēnu, Kokneses, Krustpils, Kuldīgas, Ķeguma, Ķekavas, Lielvārdes, Limbažu, Līgatnes, Mazsalacas, Mālpils, Mārupes, Mērsraga, Neretas, Ogres, Olaines, Ozolnieku, Pārgaujas, Preiļu, Priekules, Priekuļu, Raunas, Rēzeknes, Riebiņu, Ropažu, Rūjienas, Rugāju, Salacgrīvas, Salaspils, Saldus, Saulkrastu, Sējas, Siguldas, Skrīveru, Skrundas, Smiltenes, Stopiņu, Talsu, Tukuma, Valkas, Vecumnieku un Ventspils novados, kā arī lielajās pilsētās - Daugavpilī, Jelgavā, Jēkabpilī, Jūrmalā, Liepājā, Rēzeknē, Rīgā, Valmierā un Ventspilī.

Jau ziņots, ka līdz šim no Covid-19 ir izveseļojušies 694 jeb vairāk nekā divas trešdaļas no 1012 Latvijā reģistrētajiem Covid-19 slimniekiem.

Valstī kopumā līdz šim veikts 92 751 Covid-19 tests, bet saslimšana atklāta 1016 personām, no kurām 694 izveseļojušās, bet 21 nomirusi.

Kā liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) dati, pēdējās diennakts laikā neviens Covid-19 pacients nav stacionēts. Ārstēšanos slimnīcā turpina 27 ar jauno koronavīrusu sasirgušie, un no tiem 24 pacienti ir ar vidēji smagu, bet trīs - ar smagu slimības gaitu.

Līdz šim no stacionāra izrakstīts 131 Covid-19 pacients, liecina NVD dati.

http://

 

 

Top komentāri

Vidēji dienā mirst 82 cilvēki
V
Latvijā vidēji mēnesī mirst 2500 cilvēki. Pēdējo triju mēnešu laikā nomiruši aptuveni 7500 cilvēki. 21 no viņiem konstatēta C-19 klātbūtne. Vairāk nekā diviem simtiem konstatēta gripas klātbūtne.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas